Potrebujete poradiť s kúpou PC | návrh zostavy | tuning
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Pre tých, ktorí potrebujú radu so zostavou!
monitory niesu moja starosť.. 27" netuším ale táto 24" je celkom dobrá http://www.alza.sk/24-dell-u2412m-d260038.htm . Myslím že taký veľký monitor je zbytočnosť
a este jednu otazku: myslis ze k amd phenom 2 x4 965be sa oplati 7850 alebo gtx 560 Ti ?? mozno ak bude peniaz 7870 alebo gtx570
-
MichalkoOo
Zablokovaný
phenom nebude brzdiť ani GTX670
-
sobrancan16
Star
FlorQ napísal:a este jednu otazku: myslis ze k amd phenom 2 x4 965be sa oplati 7850 alebo gtx 560 Ti ?? mozno ak bude peniaz 7870 alebo gtx570
zostava do 1400 Ečiek a ty tam chces dat Phenom II X4 965BE
nie nie za 1400 e chce kamarat ja do svojej zostavy chcem tam dat bud tu 7850 alebo gtx560Ti a neviem ktore je lepsie lebo niektory tvrdia ze do tej gtx560 sa uz neoplati peniaz vrazat a ze mam pockat na gtx660ti alevo tu 7850
-
sobrancan16
Star
7850 neber radšej už počkaj na tu 660ti a 560 ti sa už bars neoplati kupovat
sak uvidime podla ceny
zevraj by ta 660gtx Ti mala stat 300 dolarov ale sak uvidime
ked uz 300dolarov tak radsej uz 7870
:D
-
MichalkoOo
Zablokovaný
bude na 100% rýchlejšia než 7870 
esce otazka v com je PCI-e 3,0 x16 ine ako 2,0? je to rychlejsie ? a bude sa dat grafika s 3,0 zapojit do 2,0 ???
-
MichalkoOo
Zablokovaný
všetko pôjde a rozdiel vo výkone nebude
tak to potom naco vyrabaju furt nove
:D milion veci narobia potom je clovek zmeteny z teho 
@FlorQ
27'' monitor na hranie hier je zbytocny, 24" je ideal
A naco ma potom vyuzitie?
Ja sam mam 24" a ked som hral SP na 27" tak sa mi to pacilo viac... ak ta hra podporuje to rozlisenie, tak preco, nie? pri aktivnejsom hrani MP hier to moze byt sice problem... aspon mne sa to zdalo obcas ze som po tom monitore musel doslova patrat ocami na co som pri mensom monitore zvyknuty nebol, ale pochybujem, ze by bol taky HQ gamer.
Takze ja hovorim ak neplanujes ist dual monitor a mas dost miesta tak 27 all the way
Takze ja hovorim ak neplanujes ist dual monitor a mas dost miesta tak 27 all the way
ja som hral BF3 na 46" plazme
a nic uzasnejsie som v zivote nevidel
:D
@iWin
mas teraz na mysli 27" full hd alebo 2560x1440 ? lebo nakrmit 2560x1440 na nejakej hre, no dakujem pekne
mas teraz na mysli 27" full hd alebo 2560x1440 ? lebo nakrmit 2560x1440 na nejakej hre, no dakujem pekne
Podla mna je 27" s full HD ideal na hry. Mal som 24ku, po vymene za 27 nelutujem ani cent. FPS je rovnake, ale vacsi obraz je len vyhodou. Najviac je to citit pri simulatoroch, ale aj BF3 sa na tom hra lepsiewladas napísal:@FlorQ
Vacsia uhlopriecka by sa hodila, ale chcelo by to uz spominanych 2560x1440 pixelov, co si vo vacsine pripadov ziada aj upgrade grafickej karty. Pri prechode z 24 na 27 to je pri zachovani rozlisenia bez dalsich investicii.
PS: co sa tyka dvoch monitorov, tak na hranie je to nevhodne kvoli "ciare" v strede, na hranie treba 3 monitory a to je uz celkom velka zataz pre penazenku aj graficku kartu
24" dam blizsie a je to ten isty efekt, skoda penazi
A ked si das blizsie 27" ?
Jasne, ze nie dual monitor na hry.. ja som pouzival dual monitor ale hru som mal len na jednom.. to som uvideol len ako priklad dovodu ist do tej 24 kedze to je podla mna jedina vyhoda ak tam nie su ine faktory oproti 27"GothaR napísal: Podla mna je 27" s full HD ideal na hry. Mal som 24ku, po vymene za 27 nelutujem ani cent. FPS je rovnake, ale vacsi obraz je len vyhodou. Najviac je to citit pri simulatoroch, ale aj BF3 sa na tom hra lepsieJe vsak vidiet, ze pixely su trochu dalej od seba, no stale je to v norme, problem by to podla mna bol az pri 32" s full HD rozlisenim.
Vacsia uhlopriecka by sa hodila, ale chcelo by to uz spominanych 2560x1440 pixelov, co si vo vacsine pripadov ziada aj upgrade grafickej karty. Pri prechode z 24 na 27 to je pri zachovani rozlisenia bez dalsich investicii.
PS: co sa tyka dvoch monitorov, tak na hranie je to nevhodne kvoli "ciare" v strede, na hranie treba 3 monitory a to je uz celkom velka zataz pre penazenku aj graficku kartu
Wladas: vidime sa u ocneho teda
@GothaR
tak vidis rastre
24" je na uplne beznu vzialenost a 27" je na rovnaku vzialenost nahovno pouzivat - rastre
tak vidis rastre
24" je na uplne beznu vzialenost a 27" je na rovnaku vzialenost nahovno pouzivat - rastre