Uvítali by ste nahradenie Oznámenia o uložení zásielky
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Uvítali by ste nahradenie Oznámenia o uložení zásielky
Nedávno som zaregistroval túto anketu na stranke pošty...
Čo Vy nato? Ja osobne by som to uvítal, kedže bývam mimo svojho trvaleho bydliska, som v podnájme a majitelka bytu nám nenechala poštovu schránku, takže nemam ako si nechat zasielat nič... takže ja by som to uvítal... dajte pre a proti...
Čo Vy nato? Ja osobne by som to uvítal, kedže bývam mimo svojho trvaleho bydliska, som v podnájme a majitelka bytu nám nenechala poštovu schránku, takže nemam ako si nechat zasielat nič... takže ja by som to uvítal... dajte pre a proti...
-
Grim
Darca
Re: Uvítali by ste nahradenie Oznámenia o uložení zásielky
...mne tá anketa prišla od jedného priateľa na FB...myslel som, že je to daľší bluff, tak som na to nereagoval...a je mi to jedno, či lístočky či mail...aj keď mailom alebo SMS by to bolo určite rýchlejšie a poštárke by odpadlo "lístočkovanie"...
-
audiotrack
VIP
ale má to aj nevýhody.
Poštárka ťa nezastihne o desiatej ráno - dá ti lístoček - nájdeš si ho o jedenástej - stíhaš ešte na poštu a balík máš doma
Poštárka ťa nezastihne o desiatej ráno - mail alebo sms ti príde až keď ťa nahodí do systému po skončení jej služby - príde ti to keď už je pošta zavretá - zásielku máš na druhý deň
Poštárka ťa nezastihne o desiatej ráno - dá ti lístoček - nájdeš si ho o jedenástej - stíhaš ešte na poštu a balík máš doma
Poštárka ťa nezastihne o desiatej ráno - mail alebo sms ti príde až keď ťa nahodí do systému po skončení jej služby - príde ti to keď už je pošta zavretá - zásielku máš na druhý deň
-
Grim
Darca
...nachádzam sa v mestskej časti, ktorá sa nachádza "mimo rozsah doručovacej služby", takže k nám sa hneď ráno berú lístočky namiesto balíkov...počítam s tým, že by sa to do systému nahadzovalo hneď ráno...ak nie, tvoja pripomienka je aktuálna...aj v prípade listových zásielok "do vlastných rúk" pri nezastihnutí adresáta...tie sa k nám nosia, takže tie by sa určite nahadzovali do systému až poobede...
Raz som to tak spravil.. prišiel som na poštu po list a tety ho nevedeli nájsť - poštárka sa ešte nevrátila z rajónu.audiotrack napísal:Poštárka ťa nezastihne o desiatej ráno - dá ti lístoček - nájdeš si ho o jedenástej - stíhaš ešte na poštu a balík máš doma
Bola by to dobrá služba pre ľudí, ktorí sa zdržiavajú mimo trvalého bydliska...
-
TommyHot
Addict
Postarka standardne nechava listocek polozeny niekde pri schrankach.
Kazdopadne ak si si objednaval nejake veci z netu a vies, ze ti ma prist balik, tak si to vies celkom presne odsledovat tu http://tandt.posta.sk/ samozrejme druha vec je, ze ked som prisiel na postu, tak sa tetula za prepazkou tvarila, ze ziaden balik tam nie je.. musel som jej niekolkokrat zopakovat, nech sa este raz pozrie a hla, bol tam
Kazdopadne ak si si objednaval nejake veci z netu a vies, ze ti ma prist balik, tak si to vies celkom presne odsledovat tu http://tandt.posta.sk/ samozrejme druha vec je, ze ked som prisiel na postu, tak sa tetula za prepazkou tvarila, ze ziaden balik tam nie je.. musel som jej niekolkokrat zopakovat, nech sa este raz pozrie a hla, bol tam
-
spojka13
Darca
no hej nechavaju, to založene za sklom na tabuli oznamov... a už som to videl aj valat sa po celom vchode...
ja by som urcite prijal takéto oznamovanie, ktoré poznáme napr. z alzy.sk 
-
mirak2
Hardcore addict
listy sa daju vybrat este v ten den od 16tej a baliky az na druhy den, ak si dobre spominam.brm napísal:Raz som to tak spravil.. prišiel som na poštu po list a tety ho nevedeli nájsť - poštárka sa ešte nevrátila z rajónu.
a keby bola postarka ako obchodak.. mala by PDA (pri nezastihnuti adresata by len klikla a zo systemu by automaticky odisla sms alebo mail?)...
.
tym by to bolo dostatocne rychle:)
sms by som bral
.
tym by to bolo dostatocne rychle:)
sms by som bral
to je pri nasom rozpocte, v ktorom chyba neviem kolko milionov € uplne nerealne
ale myslienka super
-
Reli.C
Medium Star
hm no nie je to zlý nápad. ale zaujímalo by ma ako by si to chcel zrealizovať. vieš ja na rajóne mám niečo okolo 200 domov +- 16 vchodov po cca 10-15 rodín. neskutočne veľa ľudí takže ako by si chcel získať vlastne ich email? jedine nejakou databázou na stránke slovenskej pošty kde by sa asi človek zaregistroval ... lenže ... keď sa tam človek nezaregistruje ako budem vedieť či má email alebo nemá v databázespojka13 napísal:Nedávno som zaregistroval túto anketu na stranke pošty...
Čo Vy nato? ...
Grim: máš pravdu. to listočkovanie je dosť otravné. hlavne keď vonku prší ako z krhli a ty pod dáždnikom vypisuješ papierik
-
PhYs0c
King
poštárka by ťa nemusela zastihnúť pretože by ti neprišiel žiadny lístoček ale automaticky mail/sms, to by bolo lepšie podľa mňa keby si si vybral túto službu, ako to posielať až po tom, čo ťa nezastihneaudiotrack napísal:ale má to aj nevýhody.
-
TommyHot
Addict
Jedna sms v o2 je 6 centov.. Posta by si urcite predplatila tisice volnych sms na den co by znamenalo, ze cena jednej sms by kludne mohla podliest 3-4 centy. Vyrobenie zlteho papierika a nasledne vytlacenie sablony na neho stoji podla mna podstatne viac.
Posta postupne modernizuje virtualny aspekt spolocnosti. Neviem ci ste si vsimli, ale ma uz nejaky ten piatok novy prehladny vizual, trackovanie balikov funguje na 100%, myslim, ze sa riesi aj iPhone appka (ak uz nie je hotova) a smsky podla mna pridu casom tiez. Koniec koncov, ako poznam dotycneho, co robil novy web posty, urcite to nebol lacny spas, takze peniaze na smsky urcite su.
Posta postupne modernizuje virtualny aspekt spolocnosti. Neviem ci ste si vsimli, ale ma uz nejaky ten piatok novy prehladny vizual, trackovanie balikov funguje na 100%, myslim, ze sa riesi aj iPhone appka (ak uz nie je hotova) a smsky podla mna pridu casom tiez. Koniec koncov, ako poznam dotycneho, co robil novy web posty, urcite to nebol lacny spas, takze peniaze na smsky urcite su.
-
PhYs0c
King
pri paušáloch v O2 sú tuším neobmedzené smsky do všetkých sietí
-
TommyHot
Addict
To bol len priklad, samozrejme pri takomto velkom objeme smsiek sa urcite nebudu riesit nejake neobmedzene pausaly za 20 eur a taktiez to moze za rovnako lacno/draho poriesit hociktory operator s ktorym ma Posta zmluvu, nie len o2.
-
spojka13
Darca
akože ja len dufam, že neostane iba pri ankete na stranke pošty...
-
mirak2
Hardcore addict
lol, to vase O2 fantazirovanie je celkom vtipne, mate pocit, ze to pride riaditel slovenskej posty do blizkej predajne O2 a vykoti zo seba: "dobry den, potreboval by som O2 karty pre postarky, viete, rovno pre vsetky, a viete, rovno im tam nahodte neobmedzene smsky, tu mate moje telefonne cislo, ked to budete mat pripravene mi zavolajte a ja po to pridem" ???
-
TommyHot
Addict
mirak2 a ty mas problem s chapanim pisaneho slova, alebo ako?
Uz bolo k*rva na case, nespocital by som na vsetkych prstoch kolko krat mi ten listok ani nedorucili, alebo som s nim prisiel a balik aj tak este na poste nebol, sms/mail upozornenia uz mali podla mojho nazoru fungovat roky.