Zdravim,
dnes som si chcel skusit urobit nejaky script na odosielanie komentarov cez volanie php suboru ktory uzlozi zaznam do db a nasledne vypise komentar ..
pokial zobrazim len jedno textove pole ide to v poriadku skusil som si pridat dalsie dve polia tz. ze ak mam zobrazene 3 prispevky ku kazdemu sa da pridat komentar.. mam jeden js script a priradene hodnoty div-om..
v js som zaciatocnik a snazim sa do toho nejak dostat vedel by mi niekto pomoct preco mi to funguje len na ten prvy prispevok? pre kontrolu som tam dal namiesto volanie suboru alert.
//Jaj a zabudol som. Nefunguje ti to preto, ze ziskavas parentID len prveho elementu. Skus sa do buducna neviazat na ciselne IDcka, ale rob to co najuniverzalnejsie.
V tom mojom pripade zobere k aktualnemu buttonu na ktory si klikol najblizsieho parenta s classou .komentare a potom najde potomka s classou .text a ziska jeho hodnotu.
veduci dakujem velmi pekne .. aj som si myslel ze v tom bude problem lebo v jednom priklade som si dal cez alert vypisat parentID a stale tam bola len jednicka ale bohuzial som nevedel ako sa dostat k tomu aby tretie textove pole ignorovalo parent z prveho .. dakujem