Chorvatsko
Re: Chorvatsko
Kazdemu vyhovuje nieco ine, ja som si posledne 3 leta ani raz nic nerezervoval a zohnanie ubytka nie je absolutne ziadny problem. S kamosmi si vsak vyberame mensie dedinky kde nie je zrovna ruch, ale zohnat ubytovanie boli vzdy otazka hodinky max. dvoch. Hlavne z toho netreba mat stresy a strcit hlavu do hocijakych dveri, domaci su mily a pomozu.
My dnes odchadzame na Zrce
, potom dam vediet ako bolo... do tejto casti Chorvatska idem prvy krat a to som sa tam uz cosi nachodil...
A mate rezervovane ci idete bez ?
Zorg: nj, to je pravda, netraba zobrat hned prve co ponukaju pri ceste 
Mame zaplatene ubytko uz hadam od aprila, lebo nas ide skoro 20 takze to by sa tazko narychlo zhanalo...TomAss napísal:A mate rezervovane ci idete bez ?
A aj cenovo to bolo znacne vyhodnejsie...
ja už inak ako na blind do chorvatska ani nejdem. Všade je kancelaria turist biro kde sa musia turisti prihlasovať a tam vybavuju aj ubytovanie podľa kritérii aké chceme takže vôbec žiadny problém.Ked sa nam nepáčilo išli sme ďalej. Tento rok sme začali v Biograde na moru, odtial sme išli dole do Pakoštane, Drage, Pirovac, Vodice, Šibenik a skončili sme v malej dedine pred Primoštenom. V tejto lokalite odporúčam navštíviť aj nacionalny park Krka či už autom, lepšie ísť lodou/cca 350 Kun vratane vstupenky, vína, rakije, ryby a mäso .../
Tak všetko má svoje výhody. Kto rád spoznáva nové miesta tak blind je pre neho ako stvorený. Výhodu istého ubytovania máš v tom že dorazíš a do 15 minút už sedíš na terase s pivom
Nehovoriac o domácich ktorý sú priateľský a opätovný návrat na to isté miesto = zľava.
Zrce, jednoznacne najlepsie party miesto v Chorvatsku... vsetci co maju radi zabavu a nocny zivot mozem len odporucit a buduci rok sa tam snad vidime znova 
Chystáme sa dnes večer na ostrov Rab - len tak, na predĺžený víkend.
Našla som recenzie na nete na toto miesto a boli skvelé, tak dúfam, že sa nesklamem.
Ideme na slepo, ubytko nemám zabezpečené, spolieham sa, že niečo nájdeme.
Jediné, čoho sa obávam je fakt, že " musíme " so sebou brať aj psa a to ma desí. So psami v zahraničí nemám skúsenosti, vôbec netuším, či sú domáci dogfiendly naklonení.
Neviete mi niekto poradiť prosím ?
Našla som recenzie na nete na toto miesto a boli skvelé, tak dúfam, že sa nesklamem.
Ideme na slepo, ubytko nemám zabezpečené, spolieham sa, že niečo nájdeme.
Jediné, čoho sa obávam je fakt, že " musíme " so sebou brať aj psa a to ma desí. So psami v zahraničí nemám skúsenosti, vôbec netuším, či sú domáci dogfiendly naklonení.
Neviete mi niekto poradiť prosím ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
čabajka: Sused a zena sli v piatok na Rab, ze tam idu uz 4x po sebe, lebo sa im tam neskutocne paci. Zohnat ubytovanie aj so psom je castokrat problem, o to horsie, ze neznesitelne teplo znasa pes horsie ako clovek. Na plazi so psom bude problem - kupat sa v mori zrejme kvoli slanej vode nebude chciet, cistit ho po piesku nebude tiez to prave orechove. Osobne by som so psom bez rezervovaneho ubytovania nesiel.
Na budúci rok ideme s mladou do Chorvátska a tam som bol naposledy pred 3 rokmi...
Koľko teraz vyjde kuča (spáľna + kuchynka) pre dve osoby na deň v júli, auguste? Takých 8-10 dní by som chcel a ceny sa isto odvtedy pomenili
Koľko teraz vyjde kuča (spáľna + kuchynka) pre dve osoby na deň v júli, auguste? Takých 8-10 dní by som chcel a ceny sa isto odvtedy pomenili
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
zavisi od lokality. mozes ratat od 15 do 30E za apartman (ale samozrejme aj viacbegbeee napísal:Na budúci rok ideme s mladou do Chorvátska a tam som bol naposledy pred 3 rokmi...
Bol som v Dubrovniku, Zadare, Trogire a Vodiciach. Najväčšia pálka bol pochopiteľne Dubrovnik, tam sme platili 20€ osobu a deň. V Trogire sa mne osobne najviac páčilo, tam sme našli za 12€ na osobu. Boli sme 4, čiže to bolo 80 resp. 50 za štvor miestny apartmán na deň.
Tak 20€/osoba/deň nie je žiadna závratná cena. Také ceny nájdeš všade. Kuče sa ti tak pohybujú aj v severnej časti jadranu. By som skorej povedal že na Dubrovník ešte lacné
By som povedal že tých 15-20€ je štandard. Samozrejme ako kde a pokiaľ nemáš už stále ubytovanie.
-
pryja
Darca
Tyzden super relax v Chorvatsku, male mestecko v strednej Dalmacii - Rogoznica. Kulturne vyzitie skoro ziadne, ale okolite vacsie mesta autom cca pol hodinky, tam uz to viac zilo.
Nadherna cista plaz, na zaciatku betonove plochy,v strede drobne kamienky a asi po kilometri uz vacsie kanene. Miesta dost, ticho a klud, uplny opak preludnenych plazi, kde lezi lehatko na lehatku, dalo sa tam kludne po tazkej noci aj pospat
Co sa turistov tyka, prevazne Cesi, potom dost Nemcov a obcas padla aj slovencina.
Cena za apartman 70e na noc - 4 postele, uplne nove, moderne zariadenie, vsetko ciste, uteraky, osusky, utierky na riad, kompletne zariadena kuchyna s mikrovlnkou a kavovarom, klima v kazdej izbe a samozrejme LCD+satelit a velky balkon. Cca 100 metrov od plaze.
par foto:
Nadherna cista plaz, na zaciatku betonove plochy,v strede drobne kamienky a asi po kilometri uz vacsie kanene. Miesta dost, ticho a klud, uplny opak preludnenych plazi, kde lezi lehatko na lehatku, dalo sa tam kludne po tazkej noci aj pospat
Co sa turistov tyka, prevazne Cesi, potom dost Nemcov a obcas padla aj slovencina.
Cena za apartman 70e na noc - 4 postele, uplne nove, moderne zariadenie, vsetko ciste, uteraky, osusky, utierky na riad, kompletne zariadena kuchyna s mikrovlnkou a kavovarom, klima v kazdej izbe a samozrejme LCD+satelit a velky balkon. Cca 100 metrov od plaze.
par foto:
Keby som sa zajtra/pozajtra vybral na pár dní do Chorvátska kam by som podľa vás mal ísť ? ... už niekam južnejšie kvôli teplu ? ...
-
hojko
Site Admin
Lubenečko: Podla vcerajsieho pocasia je tam teraz chladnejsie, tusim davali len 24-17 stupnov. Mozno do vikendu tam bude cez 30, kto vie, treba pozriet pocasie. Ak je teplo hore a chces tam ist na 4 dni, tak nema vyznam chodit stovky kilometrov niekde dole ku Dubrovniku. Takze pozri pocasie a podla toho sa rozhodni.
To som sa fakt, že rozhodol z hodiny na hodinu ... len tak vypadnúť. Auto žerie málo ... pôjdeme aspoň traja, takže pri jazde sa prestriedame.
Kukol som Pag a pravdepodobne zakotvíme tam
..cca 26-28 hlásia od soboty do stredy. + výlet na Plitvičky cestou, ... je to kúsok 
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2012, 23:32)
K- "Bodaj by ta zralok do hlavy uhryzol, aby si nepisal tolko kravin na fore!"
Prosím ? ... celé leto som nemal čas nikam ísť. Preto chcem ísť teraz aspoň na chvíľu.
Čo z toho je kravina ?
Kukol som Pag a pravdepodobne zakotvíme tam
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2012, 23:32)
K- "Bodaj by ta zralok do hlavy uhryzol, aby si nepisal tolko kravin na fore!"
Prosím ? ... celé leto som nemal čas nikam ísť. Preto chcem ísť teraz aspoň na chvíľu.
Čo z toho je kravina ?
-
pryja
Darca
Akoze priat niekomu, aby mu na dovolenke zralok odhryzol hlavu, to uz aky bordel musi mat niekto v hlave. 
Žraloky v Chorvátsku nie sú, tak bez obáv