ok tak ešte 2 týždne si nejako poskladám ráno a hodím to potom sem či vpohode a vďaka hughito
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilnovanie
no ako neviem nechcem sa hádať ale tak to je v tom článku a nevšimol som si, žeby to na mňa nejako negatívne pôsobilo ale vďaka za názor 
ok tak ešte 2 týždne si nejako poskladám ráno a hodím to potom sem či vpohode a vďaka hughito
V akom článku ? Každopádne, je to blbosť, brucho treba odmakať takisto ako ostatné svaly. Aby ti rástli svaly na bruchu a mal si pevnú strednú čast teľa, treba 3-4 krát do týždňa odmakať pár sérií do 10 opakovaní s čo najväčšou váhou ako to dokážeš dať v rámci správnej techniky. Nie robiť trápne brušáky každý deň a snívať o tehličkách.
Keď vidím ako všetci normálne cvičia a potom sa drbnú na zem a začnú brušákovať ako blázni, je mi na smiech. Keby som ich posadil na lavičku a to určenú a dal za hlavu 25 kg činku tak ich pri prvom záklone prelomí.
Keď vidím ako všetci normálne cvičia a potom sa drbnú na zem a začnú brušákovať ako blázni, je mi na smiech. Keby som ich posadil na lavičku a to určenú a dal za hlavu 25 kg činku tak ich pri prvom záklone prelomí.
-
Emkej
Light Professional
ja som reagoval na pegasusssa a pauzy medzi cvičeniami nie na brucho 
ok tak poskladal som si niečo takéto:
5. týždeň
1. tréning
- benchpress na rovnej lavičke
- Pullover
- Drepy s veľkou činkou
- Príťahy veľkej činky v predklone, podhmat
- Bicepsový zdvih s jednoručkami v sede na naklonenej lavičke
- niečo na lýtka
Série: 2
Opakovania: 18
Prestávky: 120 sekúnd medzi sériami
2. tréning
- kľuky na bradlách
- mŕtvy ťah
- výpady s jednoručkami
- military press v sede s jednoručkami
- Bicepsový zdvih s veľkou činkou nadhmat
- Predkopávanie
Opakovania: 8
Prestávky: 60 sekúnd medzi sériami
3. tréning
- Benchpress s jednoručkami
- Pullover
- Predklony s jednoručkami
- Kladivový zdvih s jednoručkami
- Krčenie ramien s obojručnou činkou(15kg)
- oslie výpony
Opakovania: 12
Prestávky: 90 sekúnd medzi sériami
6. týždeň
to isté čo tretí týždeň ale znova antagonistický tréning
môže byť alebo to je blbosť?
ok tak poskladal som si niečo takéto:
5. týždeň
1. tréning
- benchpress na rovnej lavičke
- Pullover
- Drepy s veľkou činkou
- Príťahy veľkej činky v predklone, podhmat
- Bicepsový zdvih s jednoručkami v sede na naklonenej lavičke
- niečo na lýtka
Opakovania: 18
Prestávky: 120 sekúnd medzi sériami
2. tréning
- kľuky na bradlách
- mŕtvy ťah
- výpady s jednoručkami
- military press v sede s jednoručkami
- Bicepsový zdvih s veľkou činkou nadhmat
- Predkopávanie
Opakovania: 8
Prestávky: 60 sekúnd medzi sériami
3. tréning
- Benchpress s jednoručkami
- Pullover
- Predklony s jednoručkami
- Kladivový zdvih s jednoručkami
- Krčenie ramien s obojručnou činkou(15kg)
- oslie výpony
Opakovania: 12
Prestávky: 90 sekúnd medzi sériami
6. týždeň
to isté čo tretí týždeň ale znova antagonistický tréning
môže byť alebo to je blbosť?
-
Alex481991
Medium Star
caute ma niekto skusenosti so spalovačom iSatori MX-LS7? ake su odozvy...
99perc. spalovacov obsahuje kofein a potom nejake dalsie latky aby to vyzeralo lepsie, ale ktore v skutocnosti nic nerobia. Kofein funguje, ale iba v relativne velkych davkach a iba obmedzenu dobu,
nakolko si nan telo velmi rychlo zvyka a odozva zanika..
Podla mna je ovela lepsie skor investovat
do komplexnych aminacov alebo BCAA pretoze tie vedia tiez pekne rozbehat metabolizmus a maju kopec dalsich pozitivnych ucinkov.
nakolko si nan telo velmi rychlo zvyka a odozva zanika..
do komplexnych aminacov alebo BCAA pretoze tie vedia tiez pekne rozbehat metabolizmus a maju kopec dalsich pozitivnych ucinkov.
Mne je už viac ako 12 opakovaní nesympatických, ale tak vyskúšaj.
-
Emkej
Light Professional
no prvý tréning už mám za sebou, mne len šlo o to či som si to nejako blbo neposkladal nejaké zlé cviky alebo niečo také 
Tretí deň nohy ignoruješ ?
Predklony s jednoručkami - to je čo ?
Prečo máš pullover dvakrát do týždňa a navyše aj s ďalším cvikom na cecky ? Pullover je cvik na cecky.
Výpady a predkopávanie v jednom dni ?
..
Máš to pochybné, proste - na jednu partiu jeden cvik, to je celá veda. Vždy sú lepšie viackĺbové cviky s voľnými váhami, ale tak jeden deň neuškodí ak si dáš aj cviky na mašinách.
Predklony s jednoručkami - to je čo ?
Prečo máš pullover dvakrát do týždňa a navyše aj s ďalším cvikom na cecky ? Pullover je cvik na cecky.
Výpady a predkopávanie v jednom dni ?
..
Máš to pochybné, proste - na jednu partiu jeden cvik, to je celá veda. Vždy sú lepšie viackĺbové cviky s voľnými váhami, ale tak jeden deň neuškodí ak si dáš aj cviky na mašinách.
-
Hellboy248
Guru wannabe
hughito: predklony s jednoruckami neni to co mrtvy tah akurat drzis jednorucky?!
-
Emkej
Light Professional
ok takto
ja sa orientujem podľa tých stránok, z ktorých si vyberám cviky konkrétne http://trener.sk/ a http://mojrecept.webnode.sk/ a hlavne podľa obrázkov, kde sú zvýraznené partie, ktoré by daný cvik mal precvičovať.
Predklony s jednoručkami - http://www.trener.sk/chrbat/predklony-s ... etail.html
Pullover som hodil pretože som nejako nevedel čo vybrať a toto mi podľa toho obrázku čo som pozeral pripadalo ako celkom vpohode cvik tak namiesto toho v 3. dni trebárz Mŕtvy ťah. A tie výpady a predkopávanie neviem s čím by som vymenil. No je mi jasné, že jeden cvik na jednu partiu ale zas v tom článku o TBT je, že 4 viackĺbové a 2 izolované a riadiť sa ešte podľa toho všetkého, keď cvičím necelý mesiac nieje zas tak jednoduché. A cvičím doma, mám lavičku, veľkú činku, jednoručky a hornú kladku takže som obmedzený ešte aj týmto. A vďaka za rady presne toto som potreboval.
btw. ak poznáte nejakú dobrú stránku s takými cvikmi tak to sem pls hoďte vďaka
Predklony s jednoručkami - http://www.trener.sk/chrbat/predklony-s ... etail.html
Pullover som hodil pretože som nejako nevedel čo vybrať a toto mi podľa toho obrázku čo som pozeral pripadalo ako celkom vpohode cvik tak namiesto toho v 3. dni trebárz Mŕtvy ťah. A tie výpady a predkopávanie neviem s čím by som vymenil. No je mi jasné, že jeden cvik na jednu partiu ale zas v tom článku o TBT je, že 4 viackĺbové a 2 izolované a riadiť sa ešte podľa toho všetkého, keď cvičím necelý mesiac nieje zas tak jednoduché. A cvičím doma, mám lavičku, veľkú činku, jednoručky a hornú kladku takže som obmedzený ešte aj týmto. A vďaka za rady presne toto som potreboval.
btw. ak poznáte nejakú dobrú stránku s takými cvikmi tak to sem pls hoďte vďaka
http://www.bodybuilding.com/exercises/Emkej napísal: ak poznáte nejakú dobrú stránku s takými cvikmi tak to sem pls hoďte vďaka
Emkej, ale v tréningu by si mal zohľadňovať aj to, ktorej partii sa chceš viac venovať, teda pokiaľ vidíš, že kozy máš slabé, tak tomu pridaj. Zase sa nemusíš striktne držať toho, že len jeden cvik na jednu partiu. Ako pullover je fajn, ale keď to zrazu meníš na mŕtvy ťah, čo je dosť odlišný cvik, tak sa mi zdá, že v tom máš guláš. Pullover je viac-menej na kozy. Ten chrbát a ramená, to je skôr vedlajšia partia, kdežto mŕtvy ťah je hlavne chrbát, zadok a nohy. Jednoducho neboj sa toho, každý je iný a preto ty sám najlepšie vieš, koľko zvládaš a v čom sú tvoje slabé/silné stránky. Tie tréningy na rôznych stránkach sú skôr univerzálne a ty si ich kľudne môžeš prispôsobiť na seba.
-
Emkej
Light Professional
vďaka pinco, Pikolik, hughito a takto pullover som zmenil na mŕtvy ťah kvôli tomu, že v tom tréningu ako upozornil hughito nemám nič na nohy tak preto som to takto vymenil. A po mesiaci cvičenia som si zatiaľ nejako nevšimol, žeby niektorá partia bola pozadu tak sa snažím skladať si to vyrovnane na všetky partie. Neviem možno, keď budem cvičiť trochu dlhší čas tak si uvedomím, ktoré partie sú pozadu ale zatiaľ som si nič také nevšimol. Vďaka Vám a k+ hneď jak budem môcť
Môže byť takáto objemovka ?
PO: Biceps, Prsia
UT: Chrbát, brucho
ST: volno
ŠT: Ramena, triceps
PI: NOhy, Brucho
SO: Volno
NE: volno
Prsia
Benchpress 5x12,8,7,6,15
Tlaky 30° 2x8
Rozpažky 30° 3x8
Strihy 2x8
Pullover 2x10
Biceps
Zdvih obj.č. podhmatom 4x12,7,7,7
Zdvih j.č. v stoji striedavo 3x8
Kladivový zdvih j.č. 2x8
Zdvih obj.č. podhmatom 1x20
Ramená
Tlaky 5x12,8,8,8,8
Príťahy k brade 3x8
Upažovanie v predklone 4x8
Triceps
Francúzke tlaky 4x8
Tlaky na úzko 3x7
Stláčanie kladky 3x8
Chrbát
Hrazda 3x8
Príťahy j.č. v predklone 3x8
Príťahy kladky nadhm. 3x8
Veslovanie 3x8
Hyperextenzia 2x8
Nohy
Leg press 4x10
Drepy 3x8
Prekopávanie 3x10
Zakopávanie 3x10
Pauzy medzi sériami: cca 1 min
PO: Biceps, Prsia
UT: Chrbát, brucho
ST: volno
ŠT: Ramena, triceps
PI: NOhy, Brucho
SO: Volno
NE: volno
Prsia
Benchpress 5x12,8,7,6,15
Tlaky 30° 2x8
Rozpažky 30° 3x8
Strihy 2x8
Pullover 2x10
Biceps
Zdvih obj.č. podhmatom 4x12,7,7,7
Zdvih j.č. v stoji striedavo 3x8
Kladivový zdvih j.č. 2x8
Zdvih obj.č. podhmatom 1x20
Ramená
Tlaky 5x12,8,8,8,8
Príťahy k brade 3x8
Upažovanie v predklone 4x8
Triceps
Francúzke tlaky 4x8
Tlaky na úzko 3x7
Stláčanie kladky 3x8
Chrbát
Hrazda 3x8
Príťahy j.č. v predklone 3x8
Príťahy kladky nadhm. 3x8
Veslovanie 3x8
Hyperextenzia 2x8
Nohy
Leg press 4x10
Drepy 3x8
Prekopávanie 3x10
Zakopávanie 3x10
Pauzy medzi sériami: cca 1 min
Predklony s jednoručkami je výborný cvik pre dámy, dievčatá, pretože ním výborne precvičíte zadnú časť vášho tela a to hlavne sedacie svaly, zadnú časť stehna a samozrejme spodnú časť chrbta.
Opakujem, pullover je na prsia, aj keď tak sčasti ide aj triceps, ale to je bežné. Neviem však prečo to spájaš s chrbtom. Je proste milión klasických cvikov, tak nevymýšľaj blbosti.
Takto to sprav na každú partiu.
Opakujem, pullover je na prsia, aj keď tak sčasti ide aj triceps, ale to je bežné. Neviem však prečo to spájaš s chrbtom. Je proste milión klasických cvikov, tak nevymýšľaj blbosti.
No to je trochu obmedzujúce, ale tak v podstate aj to stačí na veľa cvikov. Na chrbát - MT, priťahovanie VČ v predklone a potom priťahovanie jednoručiek v predklone. Hotovo, máš tri cviky na chrbát.A cvičím doma, mám lavičku, veľkú činku, jednoručky a hornú kladku takže som obmedzený ešte aj týmto.
Takto to sprav na každú partiu.
Tohto sa nemusíš tak striktne držať, aj tak to tak prirodzene vychádza cca.4 viackĺbové a 2 izolované
otazka pre skusenych:
ked si vsimam treningove plany, tak nikde nevidim ze by niekto cvicil /izolovane cv./ biceps a predlaktia kazdy den./ide mi skor o silove cvicenie nie objemove/.Preco? su to predsa male, resp. mensie svalove partie a tie by mali mat rychlejsiu regeneraciu ako velke partie.zaroven ich precvicenie zabera minimum casu.Je to blbost?
ked si vsimam treningove plany, tak nikde nevidim ze by niekto cvicil /izolovane cv./ biceps a predlaktia kazdy den./ide mi skor o silove cvicenie nie objemove/.Preco? su to predsa male, resp. mensie svalove partie a tie by mali mat rychlejsiu regeneraciu ako velke partie.zaroven ich precvicenie zabera minimum casu.Je to blbost?
Existujú aj špeciálne tréningy, skôr na prekonanie stagnácie, že určitú partiu cvičíš aj 5-krát do týždňa, striedaš ťažšiu a ľahšiu záťaž, aby sa to uregenerovalo. Ale hovorím, je to špeciálny tréning a založený vždy len na partiu.
veslo121: Horší tréning som v živote nevidel. Doslova vyhlásená vojna produktivite.
veslo121: Horší tréning som v živote nevidel. Doslova vyhlásená vojna produktivite.
Sa precvicia pri kombinovanych cvikoch. Ked cvicim cvik tak ten cvik nevie ktoru partiu dnes cvicim.gogo956 napísal:otazka pre skusenych:
-
Emkej
Light Professional
ak niečo neviem alebo si niečím nie som istý tak sa radšej spýtam, veď nato tu táto téma je nie? neber to tak, že si stále niečo vymýšľam
cvičím pomerne krátko takže nemôžem hneď všetko vedieť a poznať všetky cviky
práve preto som sa pýtal aj na nejakú stránku kde tie cviky nájdem 
http://www.inzercia.sk/inzerat-BDB9213- ... o/?podobne
Niekto kto ma skusenosti. CHcem si kúpiť opasok, úplne by mi stačil aj nejaký používaný, a tieto som našiel narýchlo cez google.
5 ecok sa mi zdá az príliš málo takže včom môže byť háčik? Či opasok jak opasok? Fakt neviem. Poprípade iné návrhy... Vďaka.
Niekto kto ma skusenosti. CHcem si kúpiť opasok, úplne by mi stačil aj nejaký používaný, a tieto som našiel narýchlo cez google.
5 ecok sa mi zdá az príliš málo takže včom môže byť háčik? Či opasok jak opasok? Fakt neviem. Poprípade iné návrhy... Vďaka.