Zdravím,
Kúpil som pred nedávnom klavésnicu razer blackwidow Ultimate,Razer Mamba 2012, A velkú podložku Razer goliathus Speed ...
Dal som do tej výbavy dosť a chcel by som si to nejako chrániť a neviem ako ... prikrývam si to ale práši sa tu trochu ked sa vysáva a neviem čo ...
Som ochotný do toho dať 100 eur / aj monitor by bolo dobre chraniť
Ak sú nejaké otázky pýtajte sa
Ochrana PC
Re: Ochrana PC
Ta klavesnica stoji 100 eur a ty si ochotny dat dalsich 100 eur na ochranu tej klavesnice ???
Pouzivaj ju proste uplne obycajne ako kazdy iny clovek, zakry si to nejakou obycajnou foliou ked na nej nic nerobis a radsej si tych 1oo eur odloz a mozes si kupit za 2 roky ked ti skonci zaruka novu klavesnicu ktora uz bude urcite lepsia o nieco nove ako ta co mas teraz ... zbytocne investovat do niecoho co aj tak za rok dva vymenis
to mas akoby si si kupil auto, ale nebudes s nim jazdit ked svieti slnko aby ti to nevytahalo farbu a aj tak to auto za par rokov predas a zistis ze si si ho ani neuzil a zbytocne si investoval do inych veci ktore ti pomohli v preprave 
To, že klávesnicu pri vysávaní zakryješ ti ju neochráni. Klávesnica sa opotrebuje najmä používaním, a nie prachom. Vyčistiť sa dá furt. A nejak nechápem logike dať ďalších 100€ na "ochranu klávesnice". To nie je rozumnejšie ju nejaký čas používať, a potom za tých 100€ radšej kúpiť novú? Navyše lepšiu? (technický pokrok). A za druhé, čo si si predstavoval v cene 100€, že kúpiš ako ochranu? Igelit za 80 centov, handričku za 1,50€ a nejaký prípravok na čistenie plastu za 5€. 
Moja klávesnica má odhadom okolo 10 rokov, pc používam dennodenne, jediné miesto kde javí známky opotrebenia je okolie šípok (pamiatka na NFS
), ale ani šípky samotné nie sú ošúchané, ani žiadne iné tlačítko. Nechápem čo chceš na klávesnici chrániť.
Dostal som také fóliové obaly na pc case, crt monitor aj prehoz na klávesnicu, netuším načo je to dobré, len aby na pc nesadal prach, pri používaní to musí ísť samozrejme dole. Ak chceš pokojne ti to za 100€ predám
(ok, teraz vážne, dávno som to nepoužívané vyhodil.)
Dostal som také fóliové obaly na pc case, crt monitor aj prehoz na klávesnicu, netuším načo je to dobré, len aby na pc nesadal prach, pri používaní to musí ísť samozrejme dole. Ak chceš pokojne ti to za 100€ predám
-
Kok
Light Professional
nema zmysel .. ak chces ochranovat "hodnotu" takychto veci na bezne pouzivanie, musim ti oznamit ze to nema zmysel. klaveska aj mys su cinske vyrobky s nalepkou "uber" firmy, ktore mas podvedome v zaujme chranit. preto tieto veci ber ako bezny kus plastu a nestracaj cas ani peniaze na ich osetrovanie
-
MichalkoOo
Zablokovaný
načo chrániš PC ktorý už dožíva?m4jor napísal:Moja klávesnica má odhadom okolo 10 rokov, pc používam dennodenne, jediné miesto kde javí známky opotrebenia je okolie šípok (pamiatka na NFS), ale ani šípky samotné nie sú ošúchané, ani žiadne iné tlačítko. Nechápem čo chceš na klávesnici chrániť.
Dostal som také fóliové obaly na pc case, crt monitor aj prehoz na klávesnicu, netuším načo je to dobré, len aby na pc nesadal prach, pri používaní to musí ísť samozrejme dole. Ak chceš pokojne ti to za 100€ predám(ok, teraz vážne, dávno som to nepoužívané vyhodil.)
MichalkoOo: ako nechápem čo si chcel povedať?? Máš pocit že nejako chránim PC? prečítaj si ešte raz čo som napísal, hlavne poslednú vetu.
A to že dožíva klávesnica, neznamená že dožíva zvyšok pc
Len klávesnicu nemám dôvod meniť.
A to že dožíva klávesnica, neznamená že dožíva zvyšok pc
-
RBG
Medium Expert
Hod na to cele deku a usetris 100 euro