Minecraft
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Minecraft
Ak ti to seká iba pri nahrávaní videa tak to budeš mať asi zaťažený PC.
Ak teda používaš Minecraft Tweaker(čo, ak som dobre čítal, slúži na zvýšenie FPS v hre), tak máš asi slabší počítač. Skús si pustiť správcu úloh, zapni minecraft a sleduj zaťaženie CPU. Potom zapni "my screen recorder" a sleduj zaťaženie CPU. Ak tam budú vysoké čísla tak asi vieš kde je problém.
Alebo máš nejakú silnú konfiguráciu a seká sa ti to?
Ak teda používaš Minecraft Tweaker(čo, ak som dobre čítal, slúži na zvýšenie FPS v hre), tak máš asi slabší počítač. Skús si pustiť správcu úloh, zapni minecraft a sleduj zaťaženie CPU. Potom zapni "my screen recorder" a sleduj zaťaženie CPU. Ak tam budú vysoké čísla tak asi vieš kde je problém.
Alebo máš nejakú silnú konfiguráciu a seká sa ti to?
Adobe flash player do mobilu
Tak to neviem lebo niesom nejaky technik
ale najskor to bude v PC lebo je uz stary ale ano mc tweaker je na zvysenie fps ale mam nieco cudne pretoze mne ukazuje fps ani 10 a neseka vobec
-
Corn Flake
Guru wannabe
Tému o minecrafte tu už máš http://www.hojko.com/minecraft-t140980.html
-
terrens
Light Star
Tebe ukazuje menej ako 10FPS a nevšimol si si sekanie?
Pravý klik na Tento Počítač -> Vlastnosti -> Tam dole máš "Počítač", a pod tým názov procesora a RAM. To sem opíš...
Aj keď celkom určite bude problém v slabej konfigurácii- ja tiež nemôžem takéto veci robiť na mojom starom PC.
Pravý klik na Tento Počítač -> Vlastnosti -> Tam dole máš "Počítač", a pod tým názov procesora a RAM. To sem opíš...
Aj keď celkom určite bude problém v slabej konfigurácii- ja tiež nemôžem takéto veci robiť na mojom starom PC.
-
audiotrack
VIP
Téma o minecrafte tu je, viď post od Corn Flake-a