z môjho stolového PC neviem otvoriť stránku facebook.com. Sranda je v tom, že ak na ten istý kabel napojím akékoľvek iné PC potom na týchto FB bez problémov otvorím. Takže počítam že chyba je niekde v PC tak som vyskúšal nasledovné:
- iné prehliadače - nič, nefunguje ani IE, ani googlechrom, ani firefox
- vypnutie firewallu, antiviru, niektorých programov (IDM a pod) - nič
- reinstall OS - to som urobil 3x - nepomohlo
- zmena MAC adresy sieťovej karty - nepomohlo
Viete mi niekto poradiť prečo neviem otvoriť FB zo stolového PC??? Mne už všetky nápady došli. Zdôrazňujem že ak ten istý kabel zapnem do iného PC tak mi FB otvorí bez problémov. IP adresou to nebude (nemám ju pevne nastavenú ale záskava sa automaticky)
OS mám W7 ultimate 64 bit
neviem otvoriť facebook - všetko ostane funguje - vyriešené!
Re: neviem otvoriť facebook - všetko ostane funguje
Co tak sa kuknut na subor "hosts" ?
V skole sme mali takto fb bloknuty.. Takze ak si niekto z teba srandu robi
v tom to nebuede, jdnak som PC úplne preinštaloval (format C a znova inštalácia) jednak som to zkontrolovalaPhase napísal:Co tak sa kuknut na subor "hosts" ?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Heh. 3x reinstall WINu kvoli FB, to uz je aka zufalost 
Co ti vypisuje, ked ides na tu stranku? Skusal si ju "opingat" z danej masiny, taktiez tracert pouzit?
Vyskusaj ak sa ti chce to iste z dakeho live cd linuxu. Len spusti priamo firefox a testni tam.
Co ti vypisuje, ked ides na tu stranku? Skusal si ju "opingat" z danej masiny, taktiez tracert pouzit?
Vyskusaj ak sa ti chce to iste z dakeho live cd linuxu. Len spusti priamo firefox a testni tam.
Zmenit DNS servre, inde by som problem nehladal.
ale ak na iných PC (ak sú napojené na to isté pripojenie - tj. vytiahnem RJ45 z PC, zapojím do napr. NB) stránka FB funguje, tak kde tie DNS servre mám meniť ked v oboch mám nstavené automatické získavanie DNS servra??test napísal:Zmenit DNS servre, inde by som problem nehladal.
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2012, 16:59)
Soviet napísal:Heh. 3x reinstall WINu kvoli FB, to uz je aka zufalost
To isté napadlo aj mňa, takže idem vyskúšať nasledovné:
- ping, tracert a nslookup na FB - screen alebo výpisy dám neskôr, PC nie je u mňa
- pokúsiť sa ísť na FB cez bootovatelné CD alebo USB UBUNTU alebo iného linuxu
- skúsiť inú sieťovú kartu
PS: zúfalosť nie je na strane mojej, ale kamaráta, resp. jeho menželky
DNS zmenis v nastaveni sietovej karty, teraz tam mas automatiku, ale ty tam rucne daj 8.8.8.8 a do dalsieho riadku 8.8.4.4.
//obrazky vkladaj do priloh OK - ospravedlňujem sa
tracing a ping. Ospravedlňujem sa za meškanie ale mal som inú robotu.
Vyskúšak som zmenu DNS a čuduj sa svete funguje. Ale nechápem to!!! Na tom istom pripojení zapojené dva PC (nie naraz ale striedavo) s takým istým nastevním TCP/IP (tj automatické zisťovanie IP aj DNS) a na jednom PC stránka ide a na druhom nie. Môžete mi to niekto vysvetliť???
Ďakujem všetkým za pomoc!!
tracing a ping. Ospravedlňujem sa za meškanie ale mal som inú robotu.
Vyskúšak som zmenu DNS a čuduj sa svete funguje. Ale nechápem to!!! Na tom istom pripojení zapojené dva PC (nie naraz ale striedavo) s takým istým nastevním TCP/IP (tj automatické zisťovanie IP aj DNS) a na jednom PC stránka ide a na druhom nie. Môžete mi to niekto vysvetliť???
Ďakujem všetkým za pomoc!!