Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
icefiresr - keby si to auto stočil na 150 000km, tak aj za 3-násobnú cenu by sa po ňom len tak zaprášilo. Bohužiaľ, taká je realita na Slovensku (tiež som nedávno predával auto, s 240 000km...). 
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
my baby is coming home
zajtra si idem pre caddyho

Kolko havarijna nakoniec?
Gratulujem 
A nevolaj ho Caddy ...
hneď ma napadne VW Caddy
A nevolaj ho Caddy ...
-
RATZINGER666
Darca
chlapec10: hned ho aj pekne pofot! s tym Ty asi nebudes mat problem 
Caute, chcem kupit auto... Octaviu 2.0 TDi... ale neviem sa rozhodnut vo vybave (ci Elegance, AM Business, alebo AM Exclusive)... Elegance je taky fajn zaklad, ale lakaju ma xenony a Bolero... preto by som uvital nejake skusenosti, ci sa to vobec oplati.. Pochybujem napriklad aj preto, ze som cital, ze je dost zla citatelnost Bolera na slnku a ze sa pomerne kradne a, ze xenony sa radi kazia... Ako je to naozaj?
Za odpovede dakujem!!
Za odpovede dakujem!!
1anakin - Na OII s 2.0TDI odchadzala hlava ci blok, vstreky, cerpadlo a bolo tam plno veci. Takze pozor na to aky kusok kupis a ake kodove oznacenie motora.
Hlavne pozeraj na technický stav ... nejaká navi je to úplne posledné 
Tú dokúpiš origo aj používanú, alebo neoriginál ktorý vyzerá rovnako, je za rovnakú cenu a navyše môže mať ďalšie vychytávky
ako TV tuner / Wifi a podobné blbosti ...
Tú dokúpiš origo aj používanú, alebo neoriginál ktorý vyzerá rovnako, je za rovnakú cenu a navyše môže mať ďalšie vychytávky
ako TV tuner / Wifi a podobné blbosti ...
Dakujem vam, ja planujem nove auto, nie jazdenku, tak tam by snad motor mal byt ok, ale chcel by som sa vyhnut reklamaciam kvoli takym hlupym a drahym veciam ako pokazene motorceky na xenonoch, odideny cip riadiaci svetla... chybne pixely na obrazovke.. preto sa pytam hlavne na svetla a radio
vlastne uz mam vybrate, len som asi spravil chybu a cital skoda forum, kde ludia pisali rozne katastroficke scenare a trochu som sa toho zlakol, ze som ochotny vyskrtnut xenony aj bolero..
vlastne uz mam vybrate, len som asi spravil chybu a cital skoda forum, kde ludia pisali rozne katastroficke scenare a trochu som sa toho zlakol, ze som ochotny vyskrtnut xenony aj bolero..
Vsak ked sa motorcek pokazi a pride reklamacia, tak kto vie ako sa predajca k tomu postavi, pretoze vedia to zhodnotit tak, ze je to tvoja chyba a cau.
-
xH4wK
Asi offtopic, ale da sa niekde na webe skontrolovat dostupnost custom znaciek tych za 150e ?
-
chlapec10
Addict
ak sa nemylim tak to je 150 kus, takze 300 total... a co som cital, tak 100%ne ti to moze potvrdit len DIxH4wK napísal:Asi offtopic, ale da sa niekde na webe skontrolovat dostupnost custom znaciek tych za 150e ?
ALE ako neoficialna pomocka ti moze posluzit toto: http://www.skp.sk/index.php?clanek=1 s tym ze neviem ake casto to je aktualne, takze tam mozno je ta moznost ze ked dnes to chlapik zaregistroval ze to este nemusi byt v systeme
-
D4vid
Medium Star
Kôli ľudom na fore vyškrtnú xenony? Neblázni. Určite radšej xenony.1anakin napísal: vlastne uz mam vybrate, len som asi spravil chybu a cital skoda forum, kde ludia pisali rozne katastroficke scenare a trochu som sa toho zlakol, ze som ochotny vyskrtnut xenony aj bolero..
Nestresuj. Kupuješ nové auto. Je to v záruke.
-
chlapec10
Addict
Nakoniec 750 rocne havarinka, 161 rocne PZP (Za PZP dakujem Lubenečkovi za kontakt na maklera), a 179 rocne poistenie amortizacie na 5 rokov... dalo to zabrat to poskladat ale vyhodnejsie to uz neslo...icefiresr napísal:Kolko havarijna nakoniec?
Dnes som rano nasadol o 5:30 na ICcko, nasledne sme sli s majitelom na DI v ziline(a to som si myslel ze horsie ako v BA to byt nemoze).. odhlasili, krasna jazda do BA, medzizastavka v PB kvoli podpisaniu PZP, nasledne 2 a pol hodiny na DI v Bratislave, znacky nasadene, presun do Slovexperty na vstupnu prehliadku pre havarinku a potom uz len autoumyvarka
A potom sa mozem konecne zacat venovat auto samotnemu
Pisal som ti PM, ale akosi si mi neodpisal, tak ked tak, mozes to napisat aj tu ohladom toho servisu... (ak to este stihnem precitat, chystam sa uz totiz spat a zajtra po auto)chlapec10 napísal:Jeden moj kamos mechanik nemoze...ale jeden schopny servis co ma aj dobre ceny v bratislave poznam
-
chlapec10
Addict
sorry, zabudol som odpisat, do 5 min to tam mas 
-
Fabo
Hardcore addict
Chceme fotky 
môže byť 
ahojte chcel by som sa spýtať rozhodujem sa nad nejakým dieslelom do max 5500€ ale s nižším počtom km nejak oloko 100 tis max neviem čo si vybrať pokial by to bolo možne tak chcel by som max zo žilinského kraja nechcem mov utratiť za benzín alebo naftu čo pojdem po auto zatial som pozeral honda civic 2005 1,7 cdti 2005 má ale už má nad čo som chcel okolo 114 tis oplatí sa kúpiť toto auto či už bude turbo pýtať výmenu alebo niečo ine sa pokazí ? že je to prvý majitel a servisná historia čo si mám všimnúť ak sa pojdem pozrieť na to auto ?