Tatra Banka je to košer?
Tatra Banka je to košer?
Zdravím,
zalozil som si učet v tb bez rodicou a mám iba 17 rokov hovorily ze sa to moze ale známy ma strasil ze tb to robi mimo zákon.
moja otázka je je to v poriadku takto viem urcite ze ucet moze byt uz od obcanaku ale ci sa to moze bez rodica.
no tak som zvedavy ulozil som tam už par € dufam ze o ne nepridem tym ze TB urobilo nieco mimo zákon
http://tvoje.noviny.sk/tvojenoviny-clan ... -nami.html
toto je dost zauimave
zalozil som si učet v tb bez rodicou a mám iba 17 rokov hovorily ze sa to moze ale známy ma strasil ze tb to robi mimo zákon.
moja otázka je je to v poriadku takto viem urcite ze ucet moze byt uz od obcanaku ale ci sa to moze bez rodica.
no tak som zvedavy ulozil som tam už par € dufam ze o ne nepridem tym ze TB urobilo nieco mimo zákon
http://tvoje.noviny.sk/tvojenoviny-clan ... -nami.html
toto je dost zauimave
Re: Tatra Banka je to košer?
Tak ako je písané v tom článku, väčšinou sa účet založiť dá za prítomnosti zákonného zástupcu. Podľa vyjadrenia TB to ale ide aj bez toho, takže na tvojom mieste by som sa vôbec neobával.
no pokial je to vazne protizakonne je otazkou casu kedy to stopnu cize pravom sa bojim o peniaze pochybujem sice ze to tak je ale ked to je legalne preco to nezavedu aj ine banky?
preco si si tam tie peniaze vlozil, ked sa teraz bojis, ze o ne prides?
pretoze potrebujem mat ucet ale zas ked seci tvrdia ze to je ok len on dzube tak si to nevsimam cel som vediet len vas nazor
Nemáš sa čoho obávať, peniaze máš v bezpečí. Známy ťa zavádza.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
(dexia)prima banka to uz dlhe roky pouziva
az na ten paypal ktory mi zatial nejde ale to uz riesim v inej teme
keby si tam bol aj so zakonnym zastupcom, tak nemas ziadne starostikompi napísal:pretoze potrebujem mat ucet ale zas ked seci tvrdia ze to je ok len on dzube tak si to nevsimam cel som vediet len vas nazor
nasi stym suhlasia tak popripade podpisu papier
-
Jaccobinho
Medium Star
Neboj sa, je to v poriadku, ja som si v TB zakladal účet hneď po dovŕšení pätnástich, pár rokov dozadu, a to tiež bez prítomnosti zákonného zástupcu. Známy je zjavne nahnevaný, pretože vo väčšine iných bánk (a pravdepodobne aj tej jeho) toto nie je možné. Btw Tatra Banka má spomedzi študentských účtov najlepšie podmienky.
no dobre a mas na karte meno?
ja mam tu novu bezkontaknu bez mena....
zaujima ma to skrz toho dôvodu ako moze platit mnou podpisana zmluva ked nemam 18?
ja mam tu novu bezkontaknu bez mena....
zaujima ma to skrz toho dôvodu ako moze platit mnou podpisana zmluva ked nemam 18?
-
Jaccobinho
Medium Star
Nie, po novom súkromné platobné karty Visa Electron meno neobsahujú, pretože sú vydávané na pobočke na počkanie. A povedz mi, prečo by tá zmluva platiť nemala? To všetky zmluvy sú neplatné keď ich podpíšeš pred 18tym rokom života?
Sposobilost na pravne ukony ziskavas az v 18ke, takze podla mna zmluva nie je bez podpisu zakonneho zastupcu pravoplatna.. To ze to TB vie obist je ich sikovnost zrejme.
Bankový účet mám v SLSP od svojich 14, vtedy tam boli nejaké obmedzenia ako napr. max výber kartou 100-200 eur mesačne a pod. Po 15 som mal účet ako dospelý, bez nejakých výraznejších obmedzení, internet banking a pod. Na zmluve však musel byť podpis zákonného zástupcu ako už bolo napísané vyššie.
-
rufus59
Light Professional
V tatra banke mam ucet od 15-16 niesom si istý Student Academy som tam 5 rok a ucet som si vytvaral sam bez zakonneho zastupcu.
-
Peter_Retep
VIP
zmluva je platna...trust me, im a lawyer 
Aj pokial by to bolo nezakonne, TB nema pravo ti tie peniaze zobrat a bol by to podvod z ich strany. Mas zmluvu, ktora je medzi dvoma stranami. Ak by sa na to prislo a bolo by okolo toho halo, TB ti peniaze musi vratit, s tym ze by este zrejme platili pokutu (nie tebe). Ende.