Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Sarger »

The Raid: Redemption: Videné v originále. Nekompromisný film, perfektne natočený s výbornou choreografiou... odporúčam. 10/10

Diktátor: Po sympatických trailerov som dúfam že SBC dokáže natočiť konečne niečo vtipné, ale opäť sklamal.. nesympatický film, musel som preklikávať. 3/10

Battlestar Galactica: Miniséria na motívy seriálu s 80 rokov. Po jej úspechu sa rozhodli pokračovať seriálom a ten stojí fakt za to. 9/10

Battlestar Galactica: Seriál vychádza s vyššie spomenutej minisérie. Úspešne som sa mu donedávna vyhýbal, čo teraz ľutujem keďže je to výborná chúťovka... hlavne pre ľudí čo vyrastali na Hviezdnej Bráne, Serenity a podobných kúskoch. Ide o jediný sci-fi seriál, ktorý ma dokázala prekvapiť a zároveň v niektorých momentoch aj šokovať :) 10/10

Battlestar Galactica: The Plan: Povinnosť pre každého kto videl seriál. Objasňuje útok na kolónie a iné okolnosti ktoré sa udiali počas seriálu. 8/10

The Killing: Nezvyčajná kriminálny na čele s dvojicou netypických vyšetrovateľov. Must see 10/10

Wallander: BBC opäť boduje. Popri Sherlockovi je to depresívny detektív Wallander. Zatiaľ sú vonku 9 90 minútových častí a už sa neviem dočkať 4 série... 10/10

Like Crazy: Dosť podpriemerný romantický film, čakal som viac.. 3/10

//Pre karmistu: The Killing skončil druhou sériou. Teraz je na nich, či to ešte otvoria a budú pokračovať iným prípadom.
A Luthera mám v poradovníku už dlhšiu dobu :wink:
kamo_444
Star
Star

Príspevok od používateľa kamo_444 »

http://www.csfd.cz/film/7698-sbal-prachy-a-vypadni/ Bohovská komédia :). Vinnie Jones a Statham sú super. Pre mňa 10/10
http://www.csfd.cz/film/7700-podfuck/ Tiež Vinnie Jones a Statham. Tiež komédia + kúsok násilia. Tie staré filmy sú fakt super (niektoré) 10/10
marek carey
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marek carey »

Tolko ospevovany Ted http://www.imdb.com/title/tt1637725/ som pozeral pol dna, co som kazdych 10 minut daval pauzu z nudy. Moje subjektivne hodnotenie sa asi ani nepatri napisat.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

marek carey napísal:Tolko ospevovany Ted http://www.imdb.com/title/tt1637725/ som pozeral pol dna, co som kazdych 10 minut daval pauzu z nudy. Moje subjektivne hodnotenie sa asi ani nepatri napisat.
ty si to aspoň dopozeral :) Ja som to vypol niekde pred polovicou filmu. Maximálna nuda a aj tá štipka humoru je tam trápny humor na štýl 9Gagu a 4. triedy dedinskej základnej školy. Dávam 0.1 z 10 (tá desatinka za reklamnú kampaň ktorú tomu spravili)
marek carey
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marek carey »

audiotrack napísal: ty si to aspoň dopozeral :) Ja som to vypol niekde pred polovicou filmu. Maximálna nuda a aj tá štipka humoru je tam trápny humor na štýl 9Gagu a 4. triedy dedinskej základnej školy. Dávam 0.1 z 10 (tá desatinka za reklamnú kampaň ktorú tomu spravili)
Nic ma netesi viac ako ked sa najdu ludia, ktori zdielaju so mnou negativny nazor. :D Bolo to jedno z najhorsie zabratych obdobi od pociatku existencie a verim, ze uz nic podobne sa nebude opakovat.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Cara oculta, La: Fakt skvelý thriller/dráma zo Španielska. Písať niečo o príbehu nemá zmysel, lebo by to bol spoiler. Kto si nepozrie trailer(je v ňom prezradená celá pointa filmu), tak 100% nebude ľutovať, že videl tento skvelý film. 5/5
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

The Cabin in the Woods: Rád by som vedel čo Joss Whedon hulil keď písal scénar... solídna haluz :) 7/10
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Cabin in the Woods, The: To čo malo akože znamenať? Mohol to byť tak pekný film, príjemné prostredie, sympatickí herci a dobre sa rozvíjajúci príbeh. Asi som očakával klasiku a videl som masaker. :D Plus za nápad. 2,5/5
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Susedska hliadka - taka megahovadina ze to bola az bomba, teda nasmial som sa na tom ovela viac ako na Tedovi (co bola podla mna uplna hovadina), dokonca sa ani ten britsky Jamarcus nestratil medzi hollywoodskymi hviezdami, najlepsi vince Vaughn jednoznacne. Pre mna urcite nevyhodene peniaze za listok. Hodn. 9/10

//R1k1nko: nie, bol som v NR, ale tam takisto zachvaty smiechu :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Plasmon napísal:Cabin in the Woods, The: To čo malo akože znamenať? Mohol to byť tak pekný film, príjemné prostredie, sympatickí herci a dobre sa rozvíjajúci príbeh. Asi som očakával klasiku a videl som masaker. :D Plus za nápad. 2,5/5
ľudia roky čakajú na nejakú žánrovú obmenu a hen tuna sa nájde janko hraško, ktorého niečo také šokovalo, pričom to bolo účelové. máš xy klišovitých slasherov, ktoré si môžeš s chuťou pozerať a v rámci scenára ťa tam určite nič neprekvapí. joss whedon je pán, najoriginálnejší horrorový koncept za veľmi dlhú dobu. človek aj keď videl trailer kde spoilovali príbeh, bude veľmi prekvapený ako sa to zvrtne, posledných 20min masaker a záver nečakal asi nikto. veľmi dobré prepojenie horror-komédia, takých počinov tu už bolo, ale málokedy to aj výjde. skvelé hlášky, bonus points -richard jenkins 10/10
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

PAuLi3 napísal:Susedska hliadka - taka megahovadina ze to bola az bomba, teda nasmial som sa na tom ovela viac ako na Tedovi (co bola podla mna uplna hovadina), dokonca sa ani ten britsky Jamarcus nestratil medzi hollywoodskymi hviezdami, najlepsi vince Vaughn jednoznacne. Pre mna urcite nevyhodene peniaze za listok. Hodn. 9/10
jj suhlasim ! v kine maximalne vybuchy smiechu :D /// ked ozivoval toho policajta :)/////
nebodaj si bol v TT ? :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

The Avengers: Bolo to samozrejme v pohode, ale čakal som viac. Akoby radový diel avengerov, akurát tam boli viacerí a Hulk nakoniec viac hláškoval. Ani efekty som si moc neužil pri tom dvd ripe na nb. :)

8/10

The Cabin in the Woods: Nebol to ani tak horor, resp. sa to tak tvárilo, ale išlo o úplne čosi iné a to na tom bolo to pozitívne. Určite nápad super, aj dej či herci v pohode. Oplatí sa to pozrieť.

7,5/10

Bratislavafilm: Prvých 10 minút som sa len rehotal a nechápal. Čo to kur*a je ? To je film alebo nejaká paródia na film ? Časom som si zvykol, ale naozaj ani nešlo o film, skôr o taký pokus. Ale niektoré hlášky super. :D Napr. Krónera v taxíku som si púšťal viackrát. Nebudem hodnotiť.

karmista: Mal som na to svoje dôvody ty chytrák. :roll:

Lóve V podstate to isté čo vyššie, len úplne niekde inde. Všetko o úroveň až dve naviac. Uveriteľné, kamera dobrá, herecké výkony sa dali, dej to nejaký malo a hlavne to malo taký punc reality, konečne niečo iné ako USA produkcia či max. komédia od bratov Čechov. Preto sa mi to aj ľúbilo, síce to malo svoje chyby a sem-tam slabšie chvíľky.

7,5/10
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Memento-po niekolkych rokoch som si opatovne pozrel tento film.toto je jedna spickova filmarcina.staci par hercov,3-4 prostredia skvely scenar ,rezia a aj za 5 mega sa da spravit 10/10 film.
http://www.imdb.com/title/tt0209144/

American Reunion- obycajna teenegerska komedia,par krat som sa pousmial.5/10

Dictator-od ali g som od tohto pana nic nemohol dopozerat.tentokrat som to zvladol a aj sa zabavil.Pre mna vtipnejsie ako titul vyssie 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1645170/
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Cabin in the Woods, The
http://www.csfd.cz/film/253346-cabin-in-the-woods-the
-5/10 sklamanie roka...

skoda slov... to fakt ludom uz je*e ???
film je uplne zly... a komu sa toto paci asi huli rovnako ako hlavna postava...

pseudo-hororovy-parodialny-mix niecoho co pozeraju tucne americke deti a bavia sa na tom...

ani stipka niecoho na com by sa dal stavat tento film...nieco co by ho povznieslo, nieco na com by som si povedal, toto bolo skvele... nic.

a najhorsie ze este aj efekty su odflaknute...

evolucia v horore ? - vobec nie, skor filmova sracka sa posunula na novu uroven.

// som rad za dalsie je*** decko co nevie diskutovat, len klikat si karmu.. haha debil presne pre teba je taky film, nedokazes vyjadrit svoj nazor, len nemo nasledovat dalsich a tvarit sa ako je vsetko super... pri tom ani nevies co je na tom super, len aby si neodstaval z radu tak radsej sa anonymne vyjadris uplne odveci v karme... este ze vies naklikat tristo smajlikov v jednej vete, uz by som si myslel ze si uplny kkt
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

American Reunion - Staré dobre prci prci prcičky, zo všetkým a všade. Nešiel som síce úplne do kolien, ale bol s filmom spokojný.

9/10

Tintin Adventures - Išiel som do tohto filmu z rezervou a musím povedať, že ma trochu sklamal. Bolo to až moc akčné a uletené. Tie staré 2D Tintin rozprávky sa mi páčia viac.

5/10

50/50 - Úplne super film. Aj napriek ,,depresívnemu,, deju pobavil. Ale možno aj niečo dal do života. Fakt odporúčam. Tu je aj CSFD lebo je to trošku menej známe http://www.csfd.cz/film/264993-50/.

10/10
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Cabin in the Woods, The Čo bolo toto za sprostosť prosím vás? "bohovia z dávnych čias?", musí byť vykonaná obeť?!, banda teenegerov čo si vyberie svoju smrť? a aby toho nebolo málo Mega Cobra, zombíci a plno iných sra*iek súhlasím z Forsakenom aj napriek pár vtipným hláškam to bolo sklamanie roka, ale sto ludí sto chutí
(radšej bez hodnotenia)

Avengers: Pomstitelia Marvel nesklamal! zišla sa "elita" Marvelu a stálo to za to, bola tam akcia, humor všetko čo som čakal 10/10

/edit 24.8.

Star Trek nie som žiadny extra fanúšik star treku, ale za to som fanúšik takýchto sci-fi vecí a táto "novšia" verzia star treku stála za to 9/10

Kým spíš ( Mientras duermes) tak a máme tu dalšiu psycho vec, film o psychicky zdeptanom idiotovi (sorry za výraz) ktorý sa vyžíval v ľudskom neštastí a sám nedokazal byť štastný, vyzeralo to celkom nevinne ale postupne som si stále viac a viac želal aby ten "domovník" umrel nejakou bolestivou smrťou a aby pri tom trpel, ale sympatická herečka (Marta Etura) a ako tak napinavý dej tomu pomohli 6/10
Philop25
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Philop25 »

Cabin in the woods, dobra sranda...taky pekny oddychovy film, a vrazdiaci jednorozec to zabil :D 7/10
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak dam posledne videne moje..

The Raid 9/10 IMDB | CSFD
Ako si predstavujem akcny film? Asi nejak takto. Od zaciatku do konca akcia a akcia. Indonezia sa tento krat vyznamenala. Sice to malo dake muchy hlavne co sa tyka krvy, ale to bolo nie az tak velmi podstatne v tomto momente. Vysoko odporucam pre tych, ktory si radi pozru akciu.

Bad Boy Bubby 8/10 IMDB | CSFD
Originalny film, kde sa "chalan", ktory 35 rokov nebol z bytu von ocita na ulici. Nejdem viac prezradzat, ale mne film strasne sadol svojou originalitou aa hlavne humorom :P
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Posledné filmy, ktoré som zhliadol vďaka chrípke :)

Avengers: Pomstitelia jediná škoda, že som tento film videl na NB, a nie v kine...inak to bola našlapaná akcia jedna za druhou, nenudil som sa ani minútu...určite stojí za zhliadnutie 10/10
Ako vycvičiť draka celkom príjemná animovaná oddychovka o dráčikoch...8/10
Mary a Max ukážka, ako sa dá z animovaného filmu spraviť reálny a tragický počin, ktorý Vás vtiahne do deja 8/10
Kým spíš ďalšie podarené dielo zo Španielska...mrazivý thriller o človeku, ktorý sa teší z cudzieho nešťastia 8/10
Chata v horách pre mňa nepochopený horor, ktorý sa vymyká normálu 4/10
50/50 Príbeh o chlapcovi, ktorý sa dozvie, že má rakovinu...ja som mu to ale neuveril...6/10
Návrat Temného rytiera batmanovky novej éry nemajú chybu...skvelý Tom Hardy a samozrejme nutnosť vidieť v kine... 10/10
Diktátor Borata som zbožňoval, ale pomaly to začalo už s Brunom upadať.. pár vtipných scén (mobil vo vagíne) a pod., ale neviem či by som to chcel vidieť znova..6/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Sociálna sonda z prostredia Japonska v 17. storočí z prostredia samurajov, s perfektnými výkonmi, silnými scénami a akčným záverom. Ale určite to každému nesadne.

9/10

http://www.csfd.cz/film/297723-smrt-samuraje/

__

Diktátor: Zabavil som sa.

7/10
Napísať odpoveď