Windows 8

Informácie o software, ankety...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows 8

Príspevok od používateľa Sapo »

Aj to podporuje Xboxove hry ??
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nie.
Sapo
Addict
Addict

Kurnik skoda, ved sa o tom hovorilo. Uz to nesledujem....
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

vždy sa hovorilo iba o xbox live teda si môžeš sledovať svoje achievementy a svoj profil aj z PC. Ale v našej krajine to nieje podporované :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

To bola jedna z hlavných features Shitdows 8 a oni ju pre bývalý ostblok jednoducho vy*ebali do oblivionu, gj. microsh*t, raz a opäť. Ach jaj.

Michalko - to si mýliš s mobilmi, tam boli len achievmenty a live, na Win 8 si mal vedieť hrať priamo hry:

https://www.google.sk/search?q=Windows+ ... e&ie=UTF-8

Avšak potom to "ututlali" keď už nalákali dosť oviec a vyrobili z toho ten paškvil, čo máme teraz.
Sapo
Addict
Addict

Myslel som si, ze z toho nic nebude. Ale, skusit to skusim, aj tak mi uz treba formatovat.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

uplink: nemýlim si to.. Vždy sa hovorilo o xbox live a kkti to transformovali na xbox hry
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

K Win 8 sa vyjadrovať nebudem, reagoval som na tie "hejty" (nemám rád to slovo) v téme Windows 9, kto chce, prečíta si.

Tiež sa mi zdá že sa úplne od začiatku hovorilo iba o Xbox Live. Niekto to iba zle pochopil a bol z toho Hoax, dokonca to viac portálov aj riešilo.

Už len po tej logickej stránke. Jednak samotná emulácia. Ukážte mi emulátor ktorý plnohodnotne dnes zvláda Xbox 360 hry. Polovica PS2 hier nefunguje správne. A to je dnes už prastará konzola. A tiež peniaze - uvedomujete si ako by Microsoftu padli tržby za Xboxy? Veď to je postavené na hlavu, kto si toto myslel.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

ako funguje to pripnutie aplikácie na bok? Napríklad čítam správy a popritom som v desktope. Ešte sa mi to nepodarilo
Sapo
Addict
Addict

Hensym napísal:K Win 8 sa vyjadrovať nebudem, reagoval som na tie "hejty" (nemám rád to slovo) v téme Windows 9, kto chce, prečíta si.

Tiež sa mi zdá že sa úplne od začiatku hovorilo iba o Xbox Live. Niekto to iba zle pochopil a bol z toho Hoax, dokonca to viac portálov aj riešilo.

Už len po tej logickej stránke. Jednak samotná emulácia. Ukážte mi emulátor ktorý plnohodnotne dnes zvláda Xbox 360 hry. Polovica PS2 hier nefunguje správne. A to je dnes už prastará konzola. A tiež peniaze - uvedomujete si ako by Microsoftu padli tržby za Xboxy? Veď to je postavené na hlavu, kto si toto myslel.
To je síce pravda, ale kto vyrába tie emulátory pre PS? Sony ? Asi ťažko. A keďže Xbox vyrába Microsoft a tak isto aj Windows, tak si nemyslím, že by bol pre nich problém vytvoriť nejaký schopný emulátor. Xbox má aj tak slabšie železo v sebe ako nejaký dnešný mainstream PC, takže z výkonom by problém podľa mňa nebol. A straty, Xbox 360 ide pomaly do starého železa a za chvíľu ho nahradí Xbox 720. (neviem presne kedy, nesledujem to)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Moje zhodnotenie: Ak nemáte tablet, tak je to len zbytočná komplikácia.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vcera som stiahol ako member TechNet a MSDN final, a prave to nahadzujem. Myslim, ze by to malo byt v pohode a je to len sila zvyku. Podstatny je zaklad a tym je Windows 7. Viac dojmov neskor.
Sapo
Addict
Addict

Hodíš aj nejaké screeny ??
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Sapo má pravdu, emulátory z externých zdrojov sú preto tak katastrofálne neefektívne, lebo nevedia ako na to. Na emuláciu crapboxu a shitstationu by bohate stačilo nejaké dvoj-štvorjadro, kľudne E či Qčková rada, GTX 275-285 a 4 GB ram, čo nie je nič extra. A máte 2 gflopy čistého výkonu na svete.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

tiež som to stiahol z MSDN ale prekvapilo ma že som okrem drobností (aktivácia, boot animácia, témy, jazyky a podpora pre slovenské noviny a šport) nenašiel oproti release preview zmeny.
saskoo49
Expert
Expert

Príspevok od používateľa saskoo49 »

ja som použival finalnu verziu windows 8 tri dni. a stačilo mi to. vzdy niečo nefungovalo, mam graficku kartu nvidia optimus, ak som mal nastavenu grafiku aby mi stale bralo nvidiu, tak mi nešli niektore veci, napr. inštalacia flash playera, prihlasenie na google drive ..... potom som šiel skusit hru Colin McRae Dirt 3, no nijako sa mi ju nepodarilo rozbehat :) tak som myslel ze chyba je niekde inde, spravil som ešte jednu čistu inštalaciu, nainstaloval ovladače, nainšaloval hru a stale tie iste problemy pri spusteni, F1 2011 tak isto 0 fáza. Takze som sa vrátil na windows 7, a windows 8 ma už netrápi. Je to síce dobre spravené, na metro sa dá zvyknut, všetko pekne vyzerá ale funkčnost je na nule. Znovu to vyskúšam keď vyjde aspon SP1.
Hensym
VIP
VIP

MichalkOo: Možno preto sa to volá Release preview, že? :D Od finálneho releasu sa to moc líšiť asi nebude.

saskoo49: Skúšal si to 3 dni a hodnotíš? Ja mám ATInu rady HD4000, nainštaloval som Catalysty na Win 7, a všetko ide. Dirt 3 mi ide. F1 2011 mi ide. Flash player mám nainštalovaný. Ide mi všetko, čo mi išlo na 7 + niečo viac, ako napríklad ovládače na tablet, nejaký soft pre mobil, a podobne.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Vaša karma bola znížená.
Niekto Vám zanechal komentár:

Ty "nehodnoť" ale najprv to vyskúšaj. Tieto kecy. Vôbec to nie je pre tablety.
Ja som to vyskúšal, aj to stále skúšam ... Daj nick nech ti dám tiež K-
Sapo
Addict
Addict

dafuq?
Sksual som tam hodit aj CD z MoBo, nic. Kedysi to robilo tusim aj na Viste a 7, ale netusim ako sa mi to podarilo rozbehat.
Nejake napady ?
Prílohy
DSCF1582.JPG
DSCF1583.JPG
Hensym
VIP
VIP

Paťko: oplácanie karmy je proti pravidlám. Takže radšej pššt.

Sapo: Robilo to aj mne pri Win 7. Je to niečo so SATA emuláciou v BIOS-e, alebo niečo na ten spôsob. Inštaluješ to z IDE alebo SATA mechaniky? Pozri v BIOS-e niečo s týmto.
Napísať odpoveď