Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
Najvacsi problem je ten, ze tento problem maju vsetky TSI. Vraj nesmrtelna retaz. Konci to az znicenim motora. A koncern sa vyhovara na dodavatela...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
sundevil: Neviem ako je to s TSI a retazmi, ale tam napriklad retaze u Audi A6 podla diskusii z netu zvladali 600 tisic kilometrov a potom slo auto do srotu.
tyka sa to vsetkych 1.2 1.4
http://www.auto.cz/kauza-tsi-vw-rozsiru ... tory-66621
http://www.autorubik.sk/novinky/vw-ries ... oroch-tsi/
+ kopec dalsich clankov na nete
http://www.auto.cz/kauza-tsi-vw-rozsiru ... tory-66621
http://www.autorubik.sk/novinky/vw-ries ... oroch-tsi/
+ kopec dalsich clankov na nete
poznam ludi ktori mali problem s rozvodami pri 1,2 alebo 1,4tsi ale i takych ktori maju s tymto motorom 200k km bez nejakych vaznych problemov
pre tie motory je hlavne velky zabijak kratke trate a studene starty ked napinacia kladka nedopina retaz vtedy hrozi preskocenie retaze
ja ked som kupoval nove auto sam mechanik mi povedal 100k km a mam ho predat
co sa tyka tahu verte ze ziadna 1,4 ani 1,6 (atmosfera) ani nic podobne v tahu nevyrovna
pre tie motory je hlavne velky zabijak kratke trate a studene starty ked napinacia kladka nedopina retaz vtedy hrozi preskocenie retaze
ja ked som kupoval nove auto sam mechanik mi povedal 100k km a mam ho predat
co sa tyka tahu verte ze ziadna 1,4 ani 1,6 (atmosfera) ani nic podobne v tahu nevyrovna
2 icefiresr:
ak sa mozem opytat co ta viedlo k tomu vymenit W201 za BMW 5 Series (E12)?
ak sa mozem opytat co ta viedlo k tomu vymenit W201 za BMW 5 Series (E12)?
E12 Toyota, nie BMW 
aha, google mi ako prve vyhodil to bmw a to mi prislo trosku nelogicke.toyota uz dava logiku
Trochu offtopic: majitelia Focusov ST majú až podozrivo rovnaké chúťky, čo sa úprav dizajnu týka
http://ford-focus.autobazar.eu/25-20v-st-id3481466.html
http://ford-focus.autobazar.eu/25-20v-st-id3481466.html
Opicia sa jeden po druhom, no neviem preco tam ma ST ked je to RS.
Veľmi pekný kúsok, mať tak "zvyšné" € 
// Ono je to vec vkusu, niekomu sa to páči, niekto nato zas nemôže ani pozrieť.
// Ono je to vec vkusu, niekomu sa to páči, niekto nato zas nemôže ani pozrieť.
Podľa mňa sú hentie čiastočné polepy vrchol nevkusu (česť výnimkám, ale henten RS medzi ne nepatrí).Maro. napísal:Veľmi pekný kúsok, mať tak "zvyšné" €
-
mato951
Star
Takže dám sem aj ja mojho ,,veterána´´ je tak isto starý ako ja...Chcem ho dať do pôvodného stavu najprv treba vymeniť olej a potom sa už môžem venovať tým menej dôležitým veciam
ako odstranenie hrdzi, spodok auta prekvapivo bez hrdzi, prave dvere su trošku buchnuté.....a na koniec celolak.
Je to bmw 525tds, r.v. 1993
Je to bmw 525tds, r.v. 1993
-
Hotwire
Addict
ach spomienky...krasne auto, kedysi daaavno sme ho mali v rodine, ale to bolo 525i a v ciernom, preco si si vybral prave diesel na tak starom aute? o starych TDS motoroch som pocul skor negativne reci, tak snad tebe bude sluzit v poriadku 
TDS na 19-rocnom aute, to je chora kupa. Vyhodene peniaze za opravu.
-
Fabo
Hardcore addict
Mozno chce casom Mko... jak sa hovori na klube, ked uzivis TDS, budes sa divit ake je Mko lacne [na prevadzku] 
-
p4ra
Redeemer
Alebo len chcel BMW, lebo podla dnesnych mladych len BMW je auto a urcuje trendy. To, ze ma 20 rokov, to nevadi.
-
D4vid
Medium Star
Možno ho kúpil veľmi veľmi lacno. A sa mu to tak aspoň z časti oplatí
-
Fabo
Hardcore addict
A je to dizel a dizel malo zeriep4ra napísal:Alebo len chcel BMW, lebo podla dnesnych mladych len BMW je auto a urcuje trendy. To, ze ma 20 rokov, to nevadi.
Ano, bohuzial, su aj take typy. Pritom E34 je pekne auto, ked sa o to niekto stara a nebastli to. Len skoda ze u nas sa predavali viacmenej len socka vybavy.
-
mato951
Star
Nekúpil som to zato že to je dízel a žerie málo ale keď som bol pozrieť benzíny jednu 520i a jednu 525i tak tie autá zospodku hrdzavé vo vnutri bolo počuť buchot ale keď som sadol do tohto tak to bol neuveriteľný rozdiel.
SchYzo: týchto áut je dosť málo a poväčšine sú všetky rozd*bané pretože si ich kupujú mladý a nedávajú tomu servis len by sa vyvážali ako som už spomenul v predchádzajúcom príspevku chcem ho dať do pôvodného stavu.
test,Fabo,p4ra podľa týchto reakcíí tipujem že ste v bmw ani nesedeli....každý si kupuje také auto na ktoré má a určite časom pribudne k tomuto buď 530i v8 alebo 535i r6
Dnes som bol s tým u mechanika (podotýkam že mechanik je zatiaľ najlepší v okoli alebo v okrese Nr poznáme ho už cca 12rokov) bol sa s auto previezť a povedal že za takú cenu čo som ho kúpil a keby ho chcem predať tak kľudne môžem pýtať raz toľko pretože tam bola vymenená predná naprava celý výfuk a veľa iných vecí.Jedine ta hrdza na dverách.....
SchYzo: týchto áut je dosť málo a poväčšine sú všetky rozd*bané pretože si ich kupujú mladý a nedávajú tomu servis len by sa vyvážali ako som už spomenul v predchádzajúcom príspevku chcem ho dať do pôvodného stavu.
test,Fabo,p4ra podľa týchto reakcíí tipujem že ste v bmw ani nesedeli....každý si kupuje také auto na ktoré má a určite časom pribudne k tomuto buď 530i v8 alebo 535i r6
Dnes som bol s tým u mechanika (podotýkam že mechanik je zatiaľ najlepší v okoli alebo v okrese Nr poznáme ho už cca 12rokov) bol sa s auto previezť a povedal že za takú cenu čo som ho kúpil a keby ho chcem predať tak kľudne môžem pýtať raz toľko pretože tam bola vymenená predná naprava celý výfuk a veľa iných vecí.Jedine ta hrdza na dverách.....
Ak by som si vyberal bral by som jednoznačne 535i (E34 M30B35) . "snáď niekedy"