Motorky
Motorky
Zdravím chcel by som si kúpiť motorku nejakú krosu a vás sa chcem opýtať alebo podiskutovať o tom .
Tak prosím vás akú motorku by ste navrhovali pre 16 ročného chalana vo výške asi 167cM ??
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2012, 10:06)
A prosím píšte normálne príspevky nie že kúp si hračkarsku alebo tak ...
Tak prosím vás akú motorku by ste navrhovali pre 16 ročného chalana vo výške asi 167cM ??
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2012, 10:06)
A prosím píšte normálne príspevky nie že kúp si hračkarsku alebo tak ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Motorky
skúter
-
audiotrack
VIP
a čo ti tu máme napísať? Čo by sme navrhovali? No tak nejakú terénnu keď chceš terénnu. A objem motora do 125ccm, keď máš iba 16 takže máš buď skupinu AM alebo A1. Prípadne počkaj, sprav si vodičák na silnejšiu a kúp si aj lepší stroj. Teraz si tak v možnostiach skútra, simsona, babety.. a nejakých akože terénnych ktoré síce vyzerajú terénne ale prvý kopec ich zastaví 
Celkom dobrý výklad
no pouvažujem a ak poznáš bitbike alebo dirbike tak stích ktoré by si navrhoval poprípade model napíš 
-
RATZINGER666
Darca
nety: o tychto vyssie spomenutych zazrakoch tu uz temu mas, nic z toho nestoji ani za zmienku... sprav si vodicak a zozen si skrtene enduro alebo crossu s papiermi a TP na skupinu AM... ak Ti staci jazdit bez znaciek, kup si cokolvek, na co mas rozpocet...
Dobre ale toto je diskutovacia tema takže diskutujme o motorkach a nie že mi tu date odpoved a hned je konec tak napr ktoru motorku si pochvalujete (ini ludia )
Najprv by si mal napísať cenový strop, či chceš - 2t/4t, aký asi obsah motora, či chceš motorku používať aj na verejných komunikáciach... atď....
4takt ja nwm tak do 600€ a tak aby bola na teren a aj na cestu
ale taka asi neni