Dátum vydania: 23. novembra 2012? Podľa mňa nereálny aj keď by to bola paráda Pre-order by musel už dávno bežať, no nie? Aj keď Rockstari sa o predaj tejto hry nemusia ani v najmenšom obávať...
Ďalší z nepotvrdených dátumov vydania GTA V naznačil predajca hier zavvi.com. Ich dátum znie na 23. novembra. Update: Obchod priznal, že dátum len odhadli, reálnejší dátum bude jar budúceho roku. Rockstar dátum zrejme čoskoro ohlási.
miricleboy napísal:Dátum vydania: 23. novembra 2012? Podľa mňa nereálny aj keď by to bola paráda Pre-order by musel už dávno bežať, no nie? Aj keď Rockstari sa o predaj tejto hry nemusia ani v najmenšom obávať...
Na prvom screene je vidieť na zbrani laser, takže možno bude niečo pravdy na tom ako sa písalo dávnejšie že zbrane sa budú dať upravovať...inak vyzerá to krásne, to stým dvojplošníkom je nadherne. Rieka vyzerá presne ako v Red Dead Redemption
policajti na tom screene ako z NFS: Most wanted...most wanted 1...dpč, že kvôli tomu novému odpadu musím písať že 1...
každopádne toto sa bude kupovať v predobjednávke, mením názor len ak v gameplay to nebude nic moc..ale o tom pochybujem, pripomína mi to San Andreas skôr a to sa mi páči, SA je TOP
nj bud budu 2 hlavne postavy, mozno beloch bude bohaty a cernoch chudobny a ich zivoty sa nejak spoja . Alebo Rockstar len zavadza a bude to uplne niekto iny. Ten kamion vyzera jak z nejakej misie, mozno kradnutie aut.
Pascalwb napísal:nj bud budu 2 hlavne postavy, mozno beloch bude bohaty a cernoch chudobny a ich zivoty sa nejak spoja . Alebo Rockstar len zavadza a bude to uplne niekto iny. Ten kamion vyzera jak z nejakej misie, mozno kradnutie aut.
Takže vážení, nemáte konzolu ? smola, zas*atý Rockstar to spravil zas (po Red Dead Redemption) a myslím, že herný priemysel ide do pi** dnes ide jedna "dobrá" správa za druhou