Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Dnes sa hraje o. i. aj play-off Európskej ligy...mne sa najviac páči a najviac ma láka zápas medzi českým majstrom Slovanom Liberec a ukrajinským celkom Dnipro Dnipropetrovskom.
Myslím si, že ukrajinský celok svojho súpera porazí už na jeho ihrisku. Ukrajincov trénuje známy španielsky tréner Juande Ramos, ktorý dávnejšie trénoval aj Real Madrid. Ukrajinský celok je tvorený mladou krvou, naviac v ňom pôsobia hráči z ukrajinskej, chorvátskej, českej a brazílskej reprezentácie. Na nedávnom Eure sa predstavil Konoplyanka a Rotaň, ktorý je kapitánom Dnipra. Konoplyanka sa prezentoval kvalitným ťahom na bránu, je to rýchly hráč a prakticky nemá problém v súboji jeden na jedného. Tvorcom hry je nová posila z Brazílie Giuliano, v útoku pôsobí skúsený brazilský útočník Matheus a chorvátsky reprezentant Nikola Kalinič. Minulý rok bol ukrajinský celok nasadený tiež do play-off, avšak narazil na silného protivníka v podobe Fulhamu (doma vyhrali a vonku prehrali rozdielom triedy), preto si myslím, že tento neúspech budú chcieť odčiniť a začať môžu už dnes.
Liberec je aktuálny český majster, ale vo mne evokuje skôr to, že je taký majster ako u nás Žilina z minulého ročníka. Liberec nemal problém poraziť v minulej sezóne Plzen, Spartu a ostatných konkurentov, ale akurát využili to, že Plzeň hrala LM a potom EL, a to je náročne. Ich káder stačí na domácu ligu ale na európskej scéne je to podľa mňa prepadák - už s Karagandou mali vypadnúť, avšak sa ukázalo slávne české šťastie, keď na konci predlženia (120 minúta) rozhodli o svojom postupe, avšak vzhľadom na výkon by sa nikto nemohol čudovať, keby Karaganda vyhrala v riadnom hracom čase o dva, tri góly. Cluj bol priateľný súper, avšak ani doma nestačil Liberec na Cluj. To si myslím, že Cluj ako zástupca rumunskej futbalovej ligy je o stupeň nižšie ako dnešný súper Liberca. Naviac Liberec ma starých hráčov ako Tomáš Janu (38 rokov), transformovaný stopér Nezmar (35 rokov), naviac zranený je Štajner s pľucnou embóliou, v ideálnej forme nehraje tak Bosančič (ma tiež zdravotné problémy a nehral od vypadnutia s Clujou), Breznaník. Navyše starý Nezmar nebude stíhať na rýchlych a mladých hráčov Dnipra.

btw. všimli ste si pri tých "rozoboroch" na fortune, konkrétne zápas, Anži - AZ Alkmaar, ako tam píšu, že najväčšími hviezadmi Alkmaaru sú Wilfried a Reis ?... pekný odrb alebo nevedomosť, keďže obaja hrajú za Vitesse Arnhem :P

///0:1 pre Dnipro po polčase...a to Matheus zahodil šancí na dva-tri zápasy...mám pocit, že trochu zosmiešňuje súpera...fintičky, pokus o efektné nožnice....na strely 1:10 pre Dnipro !
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak Ukrajinci si to prehrali sami keď prestali hrať v asi 55 minúte a púšťali do hry domácich ktorí sa chytili, pritom mohlo byť po polčase rozhodnuté...ale myslím že doma im šancu nedajú
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinwa »

Zdravím,
prepáčte nikde som nenašiel žiadnu informáciu - deje/stalo sa niečo s Betclic.sk? ako pozerám SK verzia nefunguje a je presmerovaná na .com, ďakujem za odpoveď.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

zrusili pobocku(alebo ako by som to nazval) na SK

aby som to upresnil
Vážený zákazník,

prostredníctvom tohoto emailu vás informujeme, že slovenská verzia stránky Betclic, ktorú môžete nájsť na adrese http://email-sk.betclic.com/cgi-bin7/DM ... pl05zVF0EO, bude od 8. augusta zrušená.

To znamená, že od 8. augusta bude váš účet aj naďalej aktívny, ale jazyková verzia vášho Betclic účtu bude automaticky zmenená do českého jazyka. Servis v slovenskom jazyku už nebude viac dostupný a všetky promo akcie a aktivity, ktoré na stránke Betclic uskutočňujete budú dostupné už iba v českom jazyku, alebo iných jazykoch, ktoré máme v ponuke.

Tieto zmeny sa uskutočnia automaticky.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo pomoci, prosíme kontaktujte náš zákaznícky servis, ktorý bude k dispozícii v slovenskom jazyku, až do 10. augusta 2012. Po tomto dátume budú všetky žiadosti vybavované našim českým zákazníckym servisom alebo servisom inej ponúkanej krajiny.

Betclic patrí medzi lídrov medzi hernými značkami v Európe a my veríme, že budete aj naďalej využívať naše služby. Ďakujeme za vašu vernosť.

S pozdravom,
Betclict tím.
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

V 60 minúte ma tak napadlo, že keď tá Myjava drží remízu so Senicou, dám na to, že vyhrajú nejakým šťastným gólom :D a hľa:
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1653634332/6885
- ľutujem troška, že som nedal za 5 ako som rozmýšľal, ale nevadí aj toto poteší :D

Neskôr pridám ďalšie z dnešného dňa ...
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1653353505/6885
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1653557571/6885

Českí tenisti nesklamali:
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1653703020/6885
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som nad tou Myjavou tak rozmýšľal, klesal tam kurz, čakal som že vyhrajú, ale nakoniec som dal hokej na Fehervár kt. remizoval :/ a na Luleu kt. vyhrala, teraz si môžem búchať hlavu :/
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Niekde som čítal dnes (už si nepamätám kde), že vraj je tam nejaké prepojenie vo vlastníctve medzi Myjavou a Senicou, neviete niečo o tom? Alebo je to len blud?
J.O.S.E
King
King

Zajtra sa hraje ruská futbalová liga a šláger kola medzi rivalmi Lokomotivom a Dynamom. Loko má nového trénera Slavena Biliča, mužstvo sa dosť posilnilo - prišiel do útoku N´Doye (Kodaň) čím sa zvýšila už aj tak silná konkurencia medzi Pavlyuchenkom, Caicedom, Obinnom či Maiconom, v dôsledku čoho Bilič stavia Caiceda a Maicona na krídlo, čo im nie je proti srsti....Do stredu poľa prišiel špilmacher Alexander Samedov práve z mužstva zajtrajšieho rivala, z Dynama Moskva. V obrane diriguje skvelý Taras Burlak a Eschenko, ktorí si vyslúžili pozvanku do repre od Capella. Tiež obranu posilnil skúsený obranca Vedran Čorluka. V strede poľa pôsobia tým pádom už dvaja ruskí reprezentanti Glushakov a Samedov, ktorý sa proti svojim bývalým spoluhráčom bude chcieť ukázať, a to je ešte zranený Torbinsky, teda ďalší ruský reprezentant. Ja považujem Loko za najvážnejšieho konkurenta pre Zenit v tejto sezóne a ak chce Loko konkurovať musí s takýmto súperom získať bezpodmienečne 3 body.
Dynamo naopak tápa. Mužstvo má po 5 zápasoch na konte 5 prehier a skore 1:11, pričom v najbližšom zápase nenastúpi kapitán Kevin Kuranyi, ktorý videl červenú kartu, a tak Dynamu zostáva už iba jediný útočník Kokorin, Voronina poslali na hosťovanie do Nemecka. V strede poľa toho starý Semshov veľa nezmôže a Yusupov nie je v dostatočnej forme...Dzsuzdsak hrával skôr na hrote a nie na tvorcu hry. Obrana je tiež katastrofálna. Jedinou posilou bol príchod ešte v závere sezony Nobou z konkurenčnej Kazane, ktorý pravidelne nehráva. Navyše nebude hrať ani stopér Rykov, ktorý tiež videl červenú kartu...mužstvo má navyše v nohách neúspešný zápas EL proti Stutgartu s prehrou 0:2 a psychika je na nule. Naproti tomu Loko ma istotu skupinovej fázy LM a teraz si potrebuje len nazbierať body, aby počas náročnej jesene mohli fungovať na špici ligy. Rozmýšľam nad handicapom pri kurze 3,15...na zápas je tam slušných 1,85, avšak zajtra to pôjde poriadne dolu ak odrátam kvalitu Kuranyiho, ktorý nebude hrať a je aj kapitánom mužstva. Dynamo prehra, to je isté, len koľko banánov dostane je otázne :D

DanielDevil - Dnipro to včera vypustilo ako mávnutim čarovného prútika...a ta penalta v 90. minúte, proste Liberec dáva góly v závere, ale v odvete schytá zrejme nakládačku, keďže Dnipro asi neprestane hrať a tiež Ramos nestiahne Olieva a Konoplyanku akoby bolo všetko rozhodnuté...

Kurz išiel už pekne smerom nadol z 1,85 :arrow: 1,77
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja si tiež myslím že doma im to už neodpustia a budú hrať tak ako hrali prvý polčas v Liberci

čo sa týka tvojho rozboru súhlasím s ním, taktiež myslím že Zenit zdolá Rubin pri kurze 1,78 a City zdolá Liverpool pri kurze 2,32...a čakám kým niké vypíše kurzy aj na hokej, lebo proti Komete Brno sa oplatí podať :) dnes pekný kurz vyše 2, hrajú v pozliepanej zostave a fasujú nakladačky

//kurz niké 1,90 :arrow: 1,85
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

martinwa napísal:Niekde som čítal dnes (už si nepamätám kde), že vraj je tam nejaké prepojenie vo vlastníctve medzi Myjavou a Senicou, neviete niečo o tom? Alebo je to len blud?
Tiež som o tom čítal, ale Boh vie čo je pravda. Ja som dnes hral, že Myjava dá gól. Videl som v tom veľkú hodnotu, keďže dali gól vo všetkých troch zápasoch vonku proti elite v našej lige (Slovan,Trnava aj Žilina).
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... =hide_code :wink:
J.O.S.E
King
King

DD - Zo Zenitom sa neunáhli, pretože v poslednom kole hrali na pôde Machačkaly...bol to pre mňa zápas týždňa, ktorý mal Zenit vyhrať, ale čakal som až kým nezverejnia zostavy...a dobré som urobil...Zenit mal katastrofálnu zostavu, do stredu poľa dali 18-ročného Djordevič...navyše zo základu chýbal dlhodobo zranený Danny, a nehrali ani Semak, Shirokov, Alvés, Kerzhakov, Anyukov...na lavičke navyše nemali nikoho skúseného a ani raz nestriedali...v strede poľa bol na tvorcu 34 ročný Zyryanov, defenzívny Denisov a spomínaný Djordevič....nakoniec bola remíza, ale ak by Zenit hral v plnej sile tak Machačkala by mala po chlebe...ale možno bol aj dohodnutý zápas, pretože Anži hrala LM s AZ alkmaar a nechali odpočívať Etooa, ktorý nebol ani na lavičke...takže si podelili body, čo v konečnom dôsledku nič neriešilo...

btw. Zenit potrebuje súrne útočníka, vraj sa zaujímajú o Berbatova, a na krídlo chcú Naniho....čo by som určite privítal...aj keď ja som v ruskej lige fanúšik CSKA :wink:

City si poradí s Liverpoolom...Liverpool to je katastrofa, typický anglický škaredý futbal, nakopávať lopty, strašné kraje...hlavná vec, že Škrteľ zostal :D....na fortune kurz 2,3 na City.

Tu Luleu som mal včera aj ja na tikete...pekne im naložili Brno ma xy zranených hráčov, hrajú iba juniori, sám som si myslel, že LUlea v švédskej lige bude slabá, predsa odišli Hjalmarsson, Harju a ďalší, ale posílnili sa o produktívnych hračov a lídrov z nižšej švédskej súťaže, či už z Mory alebo Boforsu (tuším zobrali oboch ich kapitánov s priemerom bod na zápas) a navyše im zostal brankársky tandem, ktorý mal najmenší priemer inkasovaných gólov v celej minulej sezóne a vďaka tomu vyhrali základnú časť Elitserién.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja len malé OT k pomerom vo vlastníctve Myjavy a Senice:

V Senici je väčšinový vlastník klubu Vladimír Levársky.

V Myjave patrí klub mestu, avšak ktovie ako to je v skutočnosti, keďže firma NAD-RESS je hlavným sponzorom klubu a dá sa povedať, že keby nebolo tejto firmy, tak Myjava nie je tam, kde je teraz. A len tak pre zaujímavosť: majiteľom NAD-RESSu je Peter Halabrín, ktorý je aj generálnym manažérom klubu, prezidentom klubu a primátorom mesta v jednej osobe je Pavel Halabrín a športovým riaditeľom Ľubomír Halabrín. Všetci traja sú bratia a hlavne Peter a Pavel sa zaslúžili v posledných rokoch o vzostup myjavského futbalu. A čo viem, tak NAD-RESS je generálnym partnerom Senice popri OMS (Levársky) a 101 DROGERIE.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

chelsea-newcastle
nemyslim si ze to bude mat chelsea jednoznacne, dal som x2 s kurzom 2,5
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E -ja som vtedy na zostavy nečakal a hral som Zenit a zle som urobil, našťastie nie za veľa, myslím však že 2x po sebe nezaváhajú, ešte k tomu teraz sú doma tak verím že vyhrajú (ja som zasa fanúšik Zenitu -spomedzi ruských tímov, inak ManUtd :smt049 )...čo sa týka Berbatova, očakáva sa že odíde, predsa len v útoku si nemá šancu zahrať asi ani v FA Cupe, ale Nani si myslím že neodíde, minimálne toto prestupové obdobie nie...

Liverpool - City - podľa mňa úplne luxusný kurz :)

a proti Komete som hral už 3 zápasy, keďže som vedel aká je situácia a tak to boli ceklom tutovečky s peknými kurzami :)

a zaujal ma aj zajtrajší hokej Č.Budějovice - Eisbären 2@2,30
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja to vidím na remízu, aj keď to čo predvádza Liverpool posledné 2-3 sezóny je mizéria.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Tiež dúfam že LFC ukope aspoň remízu.

Poraďte nejaké zápasy na zajtra.Čo poviete na toto?
Stoke-Arsenal 2
PSG-Bordeaux 1
LFC-City X
kuľha
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kuľha »

daniel a jose tak kometa bude hrať aj zajtra s takym timom že by som skusil takto https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/21802122
Lepee
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lepee »

Hľadám redaktorov pre písanie športových tipov a analýz na web tipy365.com - vo slovenčine. Jedná sa o dlhodobú spoluprácu.

Ideálne je 1-2 analýzy denne, samozrejme môže byť aj viac. Mozete pisat svoje vlastné analýzy, alebo sa mozete inšpirovať na zahranicnych weboch sa športovými tipy (ak mozno nie českých ani slovenských).

Odmena môže byť buďto redaktorova reklama pod kazdou jeho analyzou, alebo finančna odmena.

Bol by som rád, keby sa našli ľudia, ktorí by toto chceli robit nielen pre peniaze, ale hlavne ze je to bude baviť :) Stranky sú vysoko vo vyhl'adávaci, takze analyzy budú vidiet. Prosim ak mate zaujem piste na [email protected]
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Liverpool zatiaľ vyhráva nad City 1:0, gól dal M. Škrteľ. :) Dal som na tú remízu ako som písal vyššie, takže uvidíme.

// tak teda nakoniec remíza 2:2 a 60 eur vo vrecku. :)
J.O.S.E
King
King

Zdravím :wink:

mám taký menší problém resp. otázku...

včera som po prihlásení aktivoval nejaký bonus na fortune, následne mi písalo hore pri mene (teda pod menom), že mám prestavkovať 100 eur...urobil som stávku za 30 a napísalo mi, že "aktívny bonus 15 eur" ....nejako som nerozumel, že o čo ide (samozrejme je to moja chyba, že som si to poriadne nepozrel, ale ponáhľal som sa :? )....Teraz pred obedom si zapnem net a idem si niečo pozrieť a mám tam o 15 eur viac (po kliknutí na "prehľad finančných operácii" mi píše pri tých 15 eurách: Bonus50 20 % - 3 eura.....a riadok nižšie Bonus50 80% - 12 eur) než s akým zostatkom som včera končil...chcem sa preto opýtať, že o čo to vlastne ide, či sa s tým teraz niekto stretol a vyskúšal to, či tých 15 eur je už mojich alebo je to ešte viazane na nejakú podmienku...

vopred vďaka :)
Zamknuté