Sleeping Dogs
-
frankocean11
Medium Star
Re: Sleeping Dogs
Momentálne mám cca 60% a môžem hru chváliť 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ani nie, ale už na to dlabem, sa mi páči že keď mám AA daný na "normal" tak mám riadnu rezervu pre veľké scény. Takže hru mi ťahá bežne na 50-70% vyťaženia GPU pri 60fps úplne stabilne a tak šúcham nohami a drvím tobalthier napísal: Skusal si aj vypnut vzhladzovanie v hre a vynutit v nvidia control panely?
-
miricleboy
Expert
tak prejdené všetky hlavné a vedľajšie misie, všetky upgrady, zavody okrem lockboxov ale aj tie planujem pozbierat uz mi chyba len par. záver bol masívny a hodný akčného filmu. Dohrané za 24,5 hodiny čo chválim. slušná herná doba a nenudil som sa 
-
aviceN
Guru
Dohrane, peckova hra...odporucam kazdemu
Spoiler
Škoda, že nedotiahli to jak mu zavrtal do stehna a potom si veselo behame a bijeme kazdeho 
včera som prešiel...je to zážitok, proste (aj keď po zmene mena) séria True Crime nesklamala !!!! možno by som tam dal ešte na ten koniec ako to, že je policajt zoberie ten...stále mu zabudnem meno, čo hneď naňho vyskočil keď prišiel wei k wynstonovi, čo si aj myslel že je policajt ale nakoniec uveril
-
miricleboy
Expert
to:aviceN
suhlasim s tym co si napisal v spoilery
to:DropDead
sice som sledoval hru a dohral som ju ale tvoj prispevok som nepochopil a cital som ho 5x
suhlasim s tym co si napisal v spoilery
to:DropDead
sice som sledoval hru a dohral som ju ale tvoj prispevok som nepochopil a cital som ho 5x
-
aviceN
Guru
vysiel patch 1.5, skusal niekto?
v novom patchi mám stále 60fps ale konečne upravili kameru v autách na spôsob gta
Stability
• Improved CPU timing to reduce issues where the game plays too quickly
• Various fixes to improve stability and minimize crashes during gameplay
• Fixed an issue with the Bink video player which may improve stability during in-game videos such as the title screens
Controls & Camera
• New option added! Aim Soft Lock: Lets the player enable or disable aiming assistance from the game
• New option added! Mouse Free Look: Enables/disables camera auto-centering behind the player when using the mouse and on foot
• New option added! Mouse Raw Input: When enabled, input is sampled directly from the mouse which improves responsiveness and accuracy on supported mice
• New option added! Mouse Sensitivity: A modifier that determines how much speed is recorded from mouse movement
• Mouse camera logic has been reworked for improved precision (independent of the raw mouse input option)
• The Action Hijack binding is now independent of the Sprint/Parkour key value
• While driving players can now use the mouse to look up and down
• While driving the camera no longer immediately auto-centers when you stop moving the mouse
• The high-speed camera shake while driving has been reduced
• Mouse sensitivity no longer differs when Wei is and isn’t carrying a gun
UI
• Front End screens now support a button help bar that is fully interactive via mouse
• Users are now able to exit screens by pressing the Back button
• Corrected all issues when exiting a screen using the Backspace and Esc keys
• It’s now possible to switch sections by clicking on the corresponding icons or tab headers
• The mouse wheel will scroll through all relevant lists in the user interface
• Mouse hit regions have been fine-tuned throughout the front end to improve user experience
miricleboy napísal: to:DropDead
Spoiler
opravím sa, myslel som Conroy-a, on bol ten čo podozrieval Wei-a, že je policajt, ale nakoniec mu uveril, že nie je a pokiaľ som si všimol tak jeho nakonci nezabili, zabili len Jackie-ho, po tom ako zabil Big Smile Lee-ho už bola len prestrihová scéna s detektívkou Tengovou, no nebola tam napríklad reakcia konkrétne Conroy-a na to, že mal v podstate pravdu a Wei bol policajt v utajení...
-
frankocean11
Medium Star
Sleeping Dogs prejdený, zo začiatku to bola pre mňa nuda. Ale po 2-3 hodinách sa to začalo rozbiehať. Koniec bol veľmi epický (až príliš brutálny) pripadal som si ako vo filme. (Myslim ze to tu uz odznelo.)
Hru chválim, dávam 95/100 a teraz nám neostáva nič iné ako čakať na GTA V.
Hru chválim, dávam 95/100 a teraz nám neostáva nič iné ako čakať na GTA V.
Spoiler
PS Kúpu hry neľutujem. 
-
uplink
VIP
Hrávam Sleeping Dogs dosť rekreačne [20-40 minút denne, tak 1-3 misie max], dnes som zadrvil 2 hodiny, 20 minút v kuse, ďalej v spoiler tagu:
Spoiler
že čo im je*e?
tak mi je zle jak psovi. Robím v tej prvej časti tú bitkovú sub-misiu, kde je treba vymlátiť 6partií po sebe a neviem prejisť 6tu [kde sú traja v tielku, traja čo dokážu nejaké fintičky a 2ja grappleri], originál asi cez 100 pokusov
aký zlý gamer som, že? 
-
vladko3007
Medium Expert
Chlapi potrebujem pomôcť v hre neviem otvoriť dvere so šperhákom keď mi naskočí zelená palička stlačím myšku ale nič sa nestane.
-
miricleboy
Expert
ked ti zasvieti na zeleno stlač na klávesnici šípku doľavavladko3007 napísal:Chlapi potrebujem pomôcť v hre neviem otvoriť dvere so šperhákom keď mi naskočí zelená palička stlačím myšku ale nič sa nestane.
dá sa nejak nastaviť normálne ovládanie myšou? Aby sa vypla tá zotrvačnosť. Skrátka - keď zastavím s myšou chcem aby zastal aj obraz. (Dúfam, že je to zrozumiteľne napísané
)
uplink napísal:Hrávam Sleeping Dogs dosť rekreačne [20-40 minút denne, tak 1-3 misie max], dnes som zadrvil 2 hodiny, 20 minút v kuse, ďalej v spoiler tagu:Spoiler
že čo im je*e?tak mi je zle jak psovi. Robím v tej prvej časti tú bitkovú sub-misiu, kde je treba vymlátiť 6partií po sebe a neviem prejisť 6tu [kde sú traja v tielku, traja čo dokážu nejaké fintičky a 2ja grappleri], originál asi cez 100 pokusov
aký zlý gamer som, že?
myslíš ten fight klub ? ono celkovo stačí skôr kliknúť pravé tlačítko pre protiútok a daju šupu čo dá dole 1/6 HP, a tí "tlustí" sú zákerní, po tých ako po prvých idem nech mi dajú pokoj, lebo nikdy nestihnem vykriť keď ma chytia
Ja mam jeden problem. V misii, kde som vchadzal cez stresne okno do domu a umiestnoval do ventilacky plosticu, mam "vypacit" zamok na dverach. Prvu zapadku posuniem klavesou W hore az pokym nie je zelena a potom ukazuje, ze mam stlacit lave tlacitko mysi, lenze ked ho stlacim, nic sa nestane, zapadka sa neotvori a takto to skusam stale dookola a vobec to nejde. Tym padom nemozem dalej. Neviete niekto pomoct?
EDIT: Vyriesene. Staci stlacit "A" namiesto toho laveho tlacitka mysi a ide to (aj ked nechapem, preco to teda ukazovalo, ze mam stlacit tlacitko mysi...).
EDIT: Vyriesene. Staci stlacit "A" namiesto toho laveho tlacitka mysi a ide to (aj ked nechapem, preco to teda ukazovalo, ze mam stlacit tlacitko mysi...).
-
uplink
VIP
DropDead - podržím "X"-ko a kopnem ich tak dva krát, takže už je pohoda. A tých chudých to bola pohoda, som ich všetkých rad radom pohádzal cez to zábradlie
preto mi jedno "6-kolo" trvalo menej ako 3 minúty. Lebo oni len lietali.
Ako tí "tlustí" mimo toho strong kicku, nikdy neviem dať counter na "B"-čko, neviem čo je to na klávesnici. Ale klasický counter "Y" v pohode, aj keď pri nich mi to robí ťažkosti.
P.S.: Hra na gamepade je tak +90% na zábave. Vibrácie + ovládanie áut, závody a kamera, proste nádhera. Škoda že ovládanie na PC nedokázali nejako rozumnejšie portnúť
Ako tí "tlustí" mimo toho strong kicku, nikdy neviem dať counter na "B"-čko, neviem čo je to na klávesnici. Ale klasický counter "Y" v pohode, aj keď pri nich mi to robí ťažkosti.
P.S.: Hra na gamepade je tak +90% na zábave. Vibrácie + ovládanie áut, závody a kamera, proste nádhera. Škoda že ovládanie na PC nedokázali nejako rozumnejšie portnúť
uplink napísal:DropDead - podržím "X"-ko a kopnem ich tak dva krát, takže už je pohoda. A tých chudých to bola pohoda, som ich všetkých rad radom pohádzal cez to zábradliepreto mi jedno "6-kolo" trvalo menej ako 3 minúty. Lebo oni len lietali.
na klávesnici buď ĽTM alebo PTM alebo F
osobne mne vyhovuje ovládanie na PC
-
uplink
VIP
DropDead - a skúšal si xboxový ovládač pre PC? Lebo ja som bol tiež zarytý "klávesničiar" až po dobu ako som si ho kúpil. A to som ex-majiteľ aj xbox 360 aj ps3.
Som hral sleeping dogs aj na telke, ale tam to tearuje jak prasa, mám nejakú 100 Hz telku a nevie si to vyladiť ani keď vypnem vsynca, to len bokom
Som hral sleeping dogs aj na telke, ale tam to tearuje jak prasa, mám nejakú 100 Hz telku a nevie si to vyladiť ani keď vypnem vsynca, to len bokom
uplink napísal:DropDead - a skúšal si xboxový ovládač pre PC? Lebo ja som bol tiež zarytý "klávesničiar" až po dobu ako som si ho kúpil. A to som ex-majiteľ aj xbox 360 aj ps3.
už chvíľu ma to láka kúpiť ale boli by to len ďalšie a ďalšie financie, ktoré nie sú potrebné ale hrať hry na PC na nejakej obrovskej plazme napríklad s XBOX ovládačom by bolo super, grafickú kvalitu hier na PC priniesť na telku