Format disku s Win8
Format disku s Win8
Hneď som vedel, že s osmičkou budem mať problém
mal som naištalovaný WIN7 na Cčku, na Dčko som hodil osmičku... po čase som ju chcel dať preč, a rýchle riešenie mi prišlo sformátovať Dčko... potom som vypol notbuk a keď ho znova zapol tak to začalo písať, že preparing for repair... ale nedokončí to, lebo niečo chýba na Dčku (šak bodaj by aj nie, keď je prázdne)... a nejde mi spustiť ani win 7, alebo teda aspoň neviem ako ho spustiť... dá sato nejako napraviť? a ako? diki 
Re: Format disku s Win8
Musis opravit MBR pomocou instalacneho CD windowsu. Tu mas navod http://www.howtogeek.com/howto/32523/ho ... -problems/
no teraz neviem či som taký bambavý, že sa mi to nepodarilo, ale furt to nejde 
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2012, 19:20)
no tak som to nakoniec spravil tak, že som tam ten win nahodil znova a týmto tu som nastavil bootmenu a naformátoval ten disk znova... síce to asi nebolo najlepšie riešenie, ale funguje
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2012, 19:20)
no tak som to nakoniec spravil tak, že som tam ten win nahodil znova a týmto tu som nastavil bootmenu a naformátoval ten disk znova... síce to asi nebolo najlepšie riešenie, ale funguje
Do budúcna najprv EasyBCD, potom mazať. Keby si sa prišiel najprv spýtať, vyhol by si sa problémom 
no šak toto... a to just zrovna v tedy, keď som potreboval notbuk
ale už žiadny OS tak ľahko inštalovať nebudem, takže hádam sa mi v najbližšej dobe nič podobné nestane