Format disku s Win8

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Format disku s Win8

Príspevok od používateľa matoa »

Hneď som vedel, že s osmičkou budem mať problém :D mal som naištalovaný WIN7 na Cčku, na Dčko som hodil osmičku... po čase som ju chcel dať preč, a rýchle riešenie mi prišlo sformátovať Dčko... potom som vypol notbuk a keď ho znova zapol tak to začalo písať, že preparing for repair... ale nedokončí to, lebo niečo chýba na Dčku (šak bodaj by aj nie, keď je prázdne)... a nejde mi spustiť ani win 7, alebo teda aspoň neviem ako ho spustiť... dá sato nejako napraviť? a ako? diki :)
Walky
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Format disku s Win8

Príspevok od používateľa Walky »

Musis opravit MBR pomocou instalacneho CD windowsu. Tu mas navod http://www.howtogeek.com/howto/32523/ho ... -problems/
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no teraz neviem či som taký bambavý, že sa mi to nepodarilo, ale furt to nejde :/

//autoeditácia príspevku (05 Sep 2012, 19:20)
no tak som to nakoniec spravil tak, že som tam ten win nahodil znova a týmto tu som nastavil bootmenu a naformátoval ten disk znova... síce to asi nebolo najlepšie riešenie, ale funguje :)
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Denco »

Do budúcna najprv EasyBCD, potom mazať. Keby si sa prišiel najprv spýtať, vyhol by si sa problémom ;)
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no šak toto... a to just zrovna v tedy, keď som potreboval notbuk :D ale už žiadny OS tak ľahko inštalovať nebudem, takže hádam sa mi v najbližšej dobe nič podobné nestane :)
Napísať odpoveď