Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Ok no mate pravdu. Lietadlo letelo 40 minut po tej istej trase neohlasene naspät, medzitym narazili 2 lietadla do WTC. Sak nic, asi si ho len nevsimli na radare lebo zapol hukačku. Ta, co uz taky cas.
Lietadlo letelo popod radar, takze na radare ho vidno nebolo a malo vypnuty transponder, takze ho nemohli nijak inak sledovat ani identifikovat. Preto vyhlasili, ze sa pravdepodobne zrutilo. Letova draha bola vypracovana az neskor, na zaklade udajov z ciernej skrinky.
vsetci verime americanom
cely svet im veri dokonca oni ani nedodavaju zbrane syrskym teroristom, najnovsie video kde drzia M16
Načo by robili tak komplikovaný plán? Musíš byť kvalitne je*** ak si myslíš, že to niekto celé plánoval.Son-Goku napísal:vsetci verime americanomcely svet im veri dokonca oni ani nedodavaju zbrane syrskym teroristom, najnovsie video kde drzia M16
Na vojnu proti terorizmu a napadnutie Afganistanu im úplne stačili nejaké nálože, atentátnici v metre, a nech aj fingovaný únos a náraz toho lietadla do WTC, či Pentagonu, alebo bieleho domu, ale nič sa nemuselo zrútiť a úplne by stačil aj jeden cieľ nie desať. Je absolútne scestné, iracionálne a naivné si myslieť, že by niekto plánoval tak obrovskú akciu na ktorej by muselo robiť tak tisíc ľudí, aby v tichosti podmínovali obe veže WTC, odpálili raketu na Pentagon, jedno lietadlo len tak zo srandy buchli uprostred lúky kdesi v riti a ešte aby sa nepovedalo, len tak z rozmaru zhodiť jednu budovu pomimo. Veď sa počúvajte ako debilne to zneje. Takej sprostosti môže uveriť len človek čo je úplne debilný, nevedomý alebo je ešte decko.
Je to tak okatá sprostosť
Aby napadli chudobný Afganistan potrebovali úúúúplne že neuveriteľne namakaný plán, ale aby rozjebali bohatý Iraq im stačilo povedať, že majú biologické zbrane asi.
AKO MôŽE BYŤ NIEKTO TAK HLÚPY???
Ako pise Slay + este sa tu naskytava dalsia otazka, na ktoru mi zatial nikto zo zastancov konspiracnych teorii neodpovedal. Ked uz Amici dokazali spravit tak rafinovany a prepracovany plan ako zamienku utoku na Afganistan, preco nespravili nic s tym, ze v Iraku sa ziadne zbrane hromadneho nicenia nenasli? Preco na seba nechavaju zahanbene utocit ludi s tym, ze dovody utoku na Irak su nezmyselne? Preco proste do Iraku nepodstrcili nejake ZHN s arabskym popisom a nepovedali, ze ich tam nasli?
Ja verim verzii, za ktorou stoja skutocne dokazy. Za konspiracnymi teoriami nie je ani jeden jediny dokaz, ktory by ich potvrdil.
Ja verim verzii, za ktorou stoja skutocne dokazy. Za konspiracnymi teoriami nie je ani jeden jediny dokaz, ktory by ich potvrdil.
JAK MOZE BYT NIEKTO TAKY HLUPY, ze veri tomu, ze stary dedo z hôr uniesol 4 lietadla a uspesne zautocil na usa ???? JAK ???
bobala ma pocit, že tam všetci žijú v slamených domoch a len teraz objavili oheň a koleso 
ale ja tam nespominam afganistan.btw cela amerika mi pride ako jeden klamarsky narod.tie ich reklamy a co im ludia vsetko mozne pozeru.na novu zem vecsinou sli zlodeji,vyvrheli,klamari,podvodnici v europe to pre nich nebolo uz zaujimave.americanovi staci ukazat zabery akesi snimiky zo satelitu kde ma udajne sadam prevazat zbrane a cely narod tlieska.btw no co vravis na tie m16 v rukach syrskych "osloboditelov"slay napísal:
Načo by robili tak komplikovaný plán? Musíš byť kvalitne je*** ak si myslíš, že to niekto celé plánoval.
Na vojnu proti terorizmu a napadnutie Afganistanu im úplne stačili nejaké nálože, atentátnici v metre, a nech aj fingovaný únos a náraz toho lietadla do WTC, či Pentagonu, alebo bieleho domu, ale nič sa nemuselo zrútiť a úplne by stačil aj jeden cieľ nie desať. Je absolútne scestné, iracionálne a naivné si myslieť, že by niekto plánoval tak obrovskú akciu na ktorej by muselo robiť tak tisíc ľudí, aby v tichosti podmínovali obe veže WTC, odpálili raketu na Pentagon, jedno lietadlo len tak zo srandy buchli uprostred lúky kdesi v riti a ešte aby sa nepovedalo, len tak z rozmaru zhodiť jednu budovu pomimo. Veď sa počúvajte ako debilne to zneje. Takej sprostosti môže uveriť len človek čo je úplne debilný, nevedomý alebo je ešte decko.
Je to tak okatá sprostosť![]()
Aby napadli chudobný Afganistan potrebovali úúúúplne že neuveriteľne namakaný plán, ale aby rozjebali bohatý Iraq im stačilo povedať, že majú biologické zbrane asi.![]()
AKO MôŽE BYŤ NIEKTO TAK HLÚPY???Je to tak primitívne a vy to nedokážete pochopiť.
Ciastocne mozem suhlasitSon-Goku napísal:cela amerika mi pride ako jeden klamarsky narod.tie ich reklamy a co im ludia vsetko mozne pozeru.na novu zem vecsinou sli zlodeji,vyvrheli,klamari,podvodnici v europe to pre nich nebolo uz zaujimave.americanovi staci ukazat zabery akesi snimiky zo satelitu kde ma udajne sadam prevazat zbrane a cely narod tlieska.btw no co vravis na tie m16 v rukach syrskych "osloboditelov"
Bobala: najskor si zisti, kto tie utoky skutocne planoval a organizoval a potom hovor o starom dedovi z hor
http://www.sme.sk/c/6524577/americki-ag ... orcov.html
http://www.hojko.com/search.php?st=0&sk ... 1&start=40 a samozrejme proamericke dristy od slaya
http://www.hojko.com/search.php?st=0&sk ... 1&start=40 a samozrejme proamericke dristy od slaya
Žiaden dedo z hôr tam nebol. Len ty si zaostalý chudák, čo bol najďalej na záhrade a najvyššie doma na pôjde a preto si myslíš, že Afghanistanci nie sú asi homo sapiens sapiens.Bobala napísal:JAK MOZE BYT NIEKTO TAKY HLUPY, ze veri tomu, ze stary dedo z hôr uniesol 4 lietadla a uspesne zautocil na usa ???? JAK ???
Nie sú proamerické, sú prozdravý rozum.Son-Goku napísal:a samozrejme proamericke dristy od slaya
Ty a tebe podobní ste natoľko pripečení, že veríte v nejaký nereálny svet, ktorí sa riadi podľa vašich nereálnych očakávaní. A to je nezmysel. USA sú posledných 70-100 rokov skutočná svetová veľmoc, sú predátor, ktorý si berie. Tu nie je žiadna spravodlivosť ani nikdy nebude. Je to obyčajný zákon prírody. Ak toto niekto nechápe, tak je jednoducho debil, má málo rozumu, nezapína mu, má hladký mozog, je vymetený, vygumovaný, vyvetraný ako trojmesačná otvorená fľaša Baldovskej.
Ľudia sa tu čudujú, že USA tamto, USA hento, že útočia tam, že majú vplyv hentam, že sa im ten a ten pchá do zadku. A čo je kur*a na tom? Veď sú ešte stále ekonomicky aj technologicky najvyspelejšia krajina, tak je jasné, že budú presadzovať svoje záujmy nie? Ako naivní človek musí byť aby veril tomu, že na tejto úrovni jestvuje spravodlivosť? Nejestvuje, jestvuje len rovnováha síl. Nič viac.
Ak chcete spravodlivosť, tak si zapnite Lessie, Seven Heaven, alebo iný obdobný seriál s poučením na záver a vysmiatou rodinkou. To je jediné miesto kde spravodlivosť funguje.
A keď tu niekto príde a začne vám vyvracať tie vaše infantilné názory, tak je proamerický. Mne je osud USA ukradnutý, je mi jedno či sú svetová jednotka alebo päťdesiatka. Tu ide o primitívnu logiku, že sa niekto stavia na zadné a rozčuľuje sa keď západný svet rozširuje svoj vplyv a kontrolu nad zdrojmi. A čo by mal asi tak kur*a robiť? Veď toto robí každá veľmoc už od dôb Mezopotámie, tak prečo dnes niekto čaká od USA, že sa nebudú do ničoho starať. Je jasné, že to budú robiť a musia to robiť. Keď Rím prestal z výbojmi, padol. To isté sa stane každému impériu.
A keď raz padne USA, čo asi tak skoro nebude, tak vy tupci sa budete chvíľu radovať, kým si uvedomíte, že na ich miesto nastúpil ešte nejaký horší tyran. To, že svoj čas trávite vymýšľaním hollywoodskych príbehov o tom ako niekto naplánoval veľkú udalosť aby zahral divadlo z verejnosťou svedčí len o tom, že ste skutočne sprostí a nie že ste previdneli a vidíte pravdu. Vidíte vlastnú sprostosť, ktorú ste si vymysleli. Nič z toho nikto nepotreboval plánovať, realizovať ani vymýšľať, všetko sa mohlo realizovať bez toho. Rovnakú rozprávku ako si vymysleli na Iraq, si mohli vymyslieť aj na Afghanistan. A možno ani to, tam nič nieje len hory, kamene, chudáci a taliban. Tento zločin nemá motív a bez motívu niet zločinu.
co tu splietas o prirodnych zakonoch.zakony prirody uznaval hitler ty ako ultra pravicacky liberal by si toto nemal vraviet.vecsine zdravym ludom je jedno co su usa nemaju pravo nikomu nic diktovat a nech ocakavaju potom reakcie.desiatky vojakov kape v ich vojnach, ktorymi asi ani osn nevie co sleduju.ale ty mas jasno sli oslobodit celu aziu.ten tvoj rage sa mi paci,pistis ako hystericke picky z mtv "sweet sixteen" ked im foter nekupi najnovsi cadilac.sa zobud amerika lezi v zaludku vecsine sveta a nikto ich nema rad a kydat hnoj sa na nich bude vzdy dokial sa budu pasovat za spasitela.s amerikou na vecne casy a nikdy inak, ze slay
Žiadne "právo na niečo" nejestvuje. Existuje len hrubá sila. Ani jedno impérium sa nikoho nepýtalo na to či má právo, lebo žiadne nepotrebuje. Napíšem ti celý príspevok o tom, že to "právo" je ilúzia, že sa odvolávaš na nezmysly, a ty mi obratom odpíšeš takú sprostosť? A skutočne neviem na čo ma porovnávaš s Hitlerom, ja nie som vodca USA, som len bezvýznamný prispievateľ do internetového fóra ako ty. S Hitlerom môžeš porovnávať Busha, Obamu etc.
Áno slay, máš pravdu, funguje to takto, ale čo z toho vyplýva? Že sa máme teraz s tým uspokojiť, neprotestovať proti tomu, nepoukazovať na to, nesnažiť sa o zmenu?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Môžeš protestovať, poukazovať na to a snažiť sa o zmenu - presne tak bezvýsledne, ako to ty chápeš v prípade volieb do parlamentu a presne tak bezvýsledne, ako ja chápem "boj" konšpirátorov proti (podľa nich) najmocnejším organizáciám sveta, ktoré "ovládajú naše životy". A táto konšpirácia patrí taktiež medzi ne.
Uspokojiť sa? Nemusíš, buď nespokojný ak chceš.hughito napísal:Áno slay, máš pravdu, funguje to takto, ale čo z toho vyplýva? Že sa máme teraz s tým uspokojiť, neprotestovať proti tomu, nepoukazovať na to, nesnažiť sa o zmenu?
Protestovať? Môžeš, ale keď nevieš čo chceš dosiahnuť, tak nič nedosiahneš. A vy to skutočne neviete.
Poukazovať? Môžeš, rovnako ako to robí Biblia na sedem hriechov a za tisíce rokov dosiahneš rovnaký úspech. Teda žiaden.
Snažiť sa o zmenu? O akú zmenu? Aby sa všetko zlé na dobré obrátilo? Smelo do toho.
Čo som chcel dosiahnuť ja, je len to aby si tu pár obdratých platní uvedomilo, že to na čo už permanentne sto rokov nadávajú je nezmyselné, zbytočné, začarované a zlyhané. Poďme si teraz kúpiť tričko s kosákom a nadávať na všetko kapitalistické a americké, lebo oni sú najsilnejší a presadzujú svoje záujmy všade vo svete. To je čo? To je ako keď tučné, škaredé dievča bude páliť módne magazíny, kvôli krásnym modelkám. Má to zmysel? Nemá, nevedie to k žiadnemu výsledku, ale dnes je to veľmi populárne.
Svet sa nedá zmeniť na hojko.com.
Tak samozrejme, ja som nepísal v tomto kontexte o boji konšpirátorov, to sa vzácne zhodujeme, že takýto "boj" len dotvára kolorit istých skutočností. V podstate samotný dnešný "slobodný" systém produkujte tieto nezmysly, ktoré ho nijak neoslabujú - ba naopak.seth82 napísal:Môžeš protestovať, poukazovať na to a snažiť sa o zmenu - presne tak bezvýsledne, ako to ty chápeš v prípade volieb do parlamentu a presne tak bezvýsledne, ako ja chápem "boj" konšpirátorov proti (podľa nich) najmocnejším organizáciám sveta, ktoré "ovládajú naše životy". A táto konšpirácia patrí taktiež medzi ne.
slay: Samozrejme, že s kosákom v ruke a nadávaním na zlú Ameriku sa nič nezmení, to nie je cesta, ale na to som ani nenarážal. Ide o to, že systém sa dá kritizovať aj do hĺbky a konštruktívne, je to normálny proces fungujúci napriek dejinami - bolo zlo, nespravodlivosť - vždy bude existovať opozícia voči tomu, čosi sa zmení, čosi nie, čosi sa pozmení, existuje nejaký vývoj, v istom zmysle aj negatívny, každopádne je pohyb.
Cez hojko.com? Samosebou, že máš pravdu, ale tak neviem, kto to tu tak chápe.
Kritizovať, poukazovať a protestovať v skutočnosti znamená len veľa rozprávať a nič nerealizovať. Ani jedno z toho podľa môjho názoru nie je v princípe "konštruktívne". Na skutočnú zmenu treba mať víziu, moc a prostriedky. Dav má prostriedky aj moc, ale žiadnu víziu. Je slepý, hluchý, hlúpy a schopný len deštrukcie. Ak dostane dav skutočného vodcu s víziou, tak sú splnené všetky tri podmienky. V histórii sme to mali možnosť mnoho krát vidieť a často to dopadlo aj veľmi tragicky.hughito napísal:
Podľa môjho názoru sú tieto tliachačky milióna ľudí a to akože "organizovanie" cez internet v tom lepšom prípade zbytočné, v tom horšom skutočne nebezpečné. Dnes nemáme víziu. Žiadnu. Jediné čo máte sú fakt otrasné spomienky na minulosť, ktoré by pár hlupákov rado zopakovalo a len veľa frustrácie z prítomnosti o tom ako všetko zle funguje. Ale zajtrajšok nič neponúka. Zajtrajšok je len zhmotnený animistický strach toho debilného stáda ľudí, ktoré čaká apokalypsu. To je východiskový bod a chorý základ, z ktorého dnes nemá potenciál vzniknúť nič dobré. Bohužiaľ. Viac nemám čo povedať.
Ja len dúfam, že najbližších aspoň 5 rokov bude nejaké hluché obdobie svetových udalostí a skutočne nič sa nestane. Lebo dnes nie je skutočným problémom "ovládanie sveta", "finančný systém" alebo čo. Ale skôr akási skepsa kolektívneho vedomia, kde nová generácia, s ktorou sa dnes zoznamujem na internete prináša len chaos. Nič, tieto deti, majú v hlavé vietor. Metaforicky poviem, že kedysi sa sa rodili ľudia s fyzickým svetom v hlave, s nejakým "lesom a poľom", ktorý ich držal niekde nohami na zemi. Dnešná mládež, tam má virtuálny svet informačného veku a pomaly stráca kontakt z realitou. Moja generácia dnes s týmto svetom bojuje tak, že ich frustrácia ústi v nejaký "návrat k prírode", ale táto nová generácia sa už nemá k čomu vracať. A ani ma tak netrápi čo bude o 5 rokov, skôr tak o 20. A tieto internetové fóra a diskusie, sú len takým odrazom toho čo si ľudia myslia, preto tu chodím a som z toho mierne deprimovaný.
Píšeme moc všeobecne, neviem presne na čo narážaš - ak na tieto tliachačky po internete a konšpirátorské nezmysly, tak áno, máš pravdu. Aj to vytvorenie nejakej virtuálnej reality a odtrhnutie sa od reality pozemskej má čosi do seba, ale tak k tomu sa dopracoval náš "pokrok" - v zmysle konzumnej spoločnosti, ktorá sa mení na pasívnu a odtrhnutú od reality, to je skôr degresia.
Už viackrát sa odkazujem na knihu, ktorá dobre analyzuje tento nie moc utešený stav. Odporúčam pozorne naštudovať.
Už viackrát sa odkazujem na knihu, ktorá dobre analyzuje tento nie moc utešený stav. Odporúčam pozorne naštudovať.
takze je vlastne uplne v poriadku ked al kaida dala dole tie ich vezicky,ved predatori
,kaslat
http://www.financnytrh.com/cina-spusta- ... -07/a10355
http://www.financnytrh.com/cina-spusta- ... -07/a10355