Problem s komunikaciou...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Filipito
Darca
Darca

Re: Problem s komunikaciou...

Príspevok od používateľa Filipito »

NEROZMYSLAJ!!!
Vsetko naplanovane, temy mas napisane na papieriku alebo ruke? Takymto sposobom nikdy nezbalis dievca. Treba ti tu triezve nazory, Peter-Retep tu radil najlepsie. Letmi dotyk pri tom ako kecas. Neskakat z jednej temy na druhu. Co si robila cez vikend? A pozeras serialy? Co si robila cez prazdniny? Zle zle zle. Nebud nervozny, a len treba skusat. Ako najst ine dievcata? Hoci len primitivnym stuchanim na fcb :D
Tvoj jediny problem je v planovani, vsetko by si chcel mat podrobne naplanovane a to je chyba, zivot si takisto nemozes naplanovat.
Moja rada, hlavu hore, pozvi ju von, ak vide tak ides s holkou von, ak nie hladaj ine ;)
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lumicko »

Filipito napísal:NEROZMYSLAJ!!!
Vsetko naplanovane, temy mas napisane na papieriku alebo ruke? Takymto sposobom nikdy nezbalis dievca. Treba ti tu triezve nazory, Peter-Retep tu radil najlepsie. Letmi dotyk pri tom ako kecas. Neskakat z jednej temy na druhu. Co si robila cez vikend? A pozeras serialy? Co si robila cez prazdniny? Zle zle zle. Nebud nervozny, a len treba skusat. Ako najst ine dievcata? Hoci len primitivnym stuchanim na fcb :D
Tvoj jediny problem je v planovani, vsetko by si chcel mat podrobne naplanovane a to je chyba, zivot si takisto nemozes naplanovat.
Moja rada, hlavu hore, pozvi ju von, ak vide tak ides s holkou von, ak nie hladaj ine ;)
Tie otazky neboli takto za sebou :D... Hej no sa cuduj.. Ked mam problem s rozpravanim dokonca so spoluziakmi... tak sa toho bojim no.
Ale snou to asi aj tak nikam nevedie dnes rano som ju pozdravil a pozdrav neopetovala nejak extra nadsene :D
Hladaj ine nj... Ale kde to je ten problem kedze nemam kamosov fakt cize nemam ist kde
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Asi sa zľakla, že ju budeš znova zasypávať otázkami.

Zatiaľ ju teda aspoň zdrav a uvidíš, či sa aj usmeje na teba, ale odzdraví len zo slušnosti.
Filipito
Darca
Darca

Lumicko napísal: Tie otazky neboli takto za sebou :D... Hej no sa cuduj.. Ked mam problem s rozpravanim dokonca so spoluziakmi... tak sa toho bojim no.
Ale snou to asi aj tak nikam nevedie dnes rano som ju pozdravil a pozdrav neopetovala nejak extra nadsene :D
Hladaj ine nj... Ale kde to je ten problem kedze nemam kamosov fakt cize nemam ist kde
Vieš ako si mi hľadame nové "kamarátky" keď nemáme čo robiť? zapnem facebook, pohľadám neake kamarátky, kamarátov, čo úplne nepoznám, najdem si ich aspoň 20, samozrejme take ktoré sa mi páčia, šťuchnem, odšťchnú tak si ju pridám a začnem si s ňou písať napríklad :wink: úplne primitívne ale čuduj sa svete ono to naozaj funguje.
Ak toto nie tak pokec. Ak to nechceš riešiť cez net tak začni chodiť večer do klubov napríklad... je toľko možností...
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Filipito napísal: Vieš ako si mi hľadame nové "kamarátky" keď nemáme čo robiť? zapnem facebook, pohľadám neake kamarátky, kamarátov, čo úplne nepoznám, najdem si ich aspoň 20, samozrejme take ktoré sa mi páčia, šťuchnem, odšťchnú tak si ju pridám a začnem si s ňou písať napríklad :wink: úplne primitívne ale čuduj sa svete ono to naozaj funguje.
Ak toto nie tak pokec. Ak to nechceš riešiť cez net tak začni chodiť večer do klubov napríklad... je toľko možností...
hmm cez fb... ved cez net tazko zozenies nejaku znamost o_O
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

by si sa divil... :D
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Lumicko napísal: hmm cez fb... ved cez net tazko zozenies nejaku znamost o_O
Vôbec nie ťažko, práveže veľmi ľahko. Poznám dokonca vo svojom blízkom okolí pár takých dvojíc, ktorým to klape po zoznámení sa cez net. Hoci ja by som sa tejto variante oblúkom vyhýbal, neni nič nad osobný kontakt už od začiatku. Internet by som ako nástroj vyhľadávania známostí použil až naozaj v krajnom prípade.
Filipito
Darca
Darca

Lumicko napísal: hmm cez fb... ved cez net tazko zozenies nejaku znamost o_O
Sorry teraz, ale máš problém hovoriť s chlapcami, nie to dievčatami a už chceš loviť baby na ulici? :wink:
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

hmm cez fb... ved cez net tazko zozenies nejaku znamost o_O
tak v tomto s tebou nesúhlasim, doba sa zmenila a s ňou aj možnosti zoznamovania a veru by si sa divil koľko je vzťahov, ktoré vznikli prostredníctvom internetu
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Filipito napísal: Sorry teraz, ale máš problém hovoriť s chlapcami, nie to dievčatami a už chceš loviť baby na ulici? :wink:
no a? klobuk dole, ze to v takej situacii zvladol, ked ma taky strach z rozpravania a pickne babu v buse ... na toto by sa neodhodlala polka fora, takze aj ked to nevyde chalan by to mal brat ako velky krok vpred a nenechat za zahanbit, ale skor sa poucit a pokracovat a zlepsovat!
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ja som tiez kopec bab spoznal lepsie iba vdaka FB, z videnia som ich poznal a potom sa to rozbehlo uz same :)
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

ColdRain napísal: no a? klobuk dole, ze to v takej situacii zvladol, ked ma taky strach z rozpravania a pickne babu v buse ... na toto by sa neodhodlala polka fora, takze aj ked to nevyde chalan by to mal brat ako velky krok vpred a nenechat za zahanbit, ale skor sa poucit a pokracovat a zlepsovat!
Dik :), no keby som nemal problem s tou komunikaciou tak by som to mal uz v hrsti :( ale tu je aj problem v tom ze ona moc nekomunikuje
Blur
Light Star
Light Star

Tak pomôže osvedčená metóda... treba ju opiť :lol:
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Blur napísal:Tak pomôže osvedčená metóda... treba ju opiť :lol:
Zabije dve muchy jednou ranou. A ak to bude alkohol z čiech, tak to platí doslovne.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Bohvie, koľko má to dievča rokov, keď Lumicko má 17.

// to súviselo s tým "opiť ju"
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Co to ma s tym ze lumicko ma 17? Inak podla mna volat ju do kina je pekna hlupost. Sediet pri sebe v tichu a tme kina? Neviem ktore dievca by to bavilo. Ak by sa jej v kine aj pacilo tak jedine vdaka filmu. Mal by si jej dat pokoj aj mesiac ked o nu v skole nikto nezakopne spomenie si ze nie je az tak zle na tom ved ju oslovil blazon v elektricke. Ty za ten mesiac mozes trenovat komunikaciu jej sa kludne zdrav a ked zo situacie nico vyplynie mozes ju oslovit ( napr vynimocna situacia zapcha pokazena elektricka havaria, to aj keby si jej nebol sympaticky ti nemoze mat za zle, z prirodzenisti aj tak vzdy najlepsie veci zidu)
Blur
Light Star
Light Star

rainbow napísal: Zabije dve muchy jednou ranou. A ak to bude alkohol z čiech, tak to platí doslovne.
tak ale vieš ako som to myslel :D
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

SRneC napísal:Co to ma s tym ze lumicko ma 17? Inak podla mna volat ju do kina je pekna hlupost. Sediet pri sebe v tichu a tme kina? Neviem ktore dievca by to bavilo. Ak by sa jej v kine aj pacilo tak jedine vdaka filmu. Mal by si jej dat pokoj aj mesiac ked o nu v skole nikto nezakopne spomenie si ze nie je az tak zle na tom ved ju oslovil blazon v elektricke. Ty za ten mesiac mozes trenovat komunikaciu jej sa kludne zdrav a ked zo situacie nico vyplynie mozes ju oslovit ( napr vynimocna situacia zapcha pokazena elektricka havaria, to aj keby si jej nebol sympaticky ti nemoze mat za zle, z prirodzenisti aj tak vzdy najlepsie veci zidu)
Nebolo to v MHD.. :) bolo to vonku. Dnes som ju pozdravil aj ona mna pozrela sa na mna na 1sec a potom celu dobu na mna ani 1x nepozrela :)... Asi seriem na to ocividne nema zaujem.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Vieš vôbec či je (ne)zadaná? Nečítal som každý jeden príspevok, ale možno to je v tom, to ti asi napadlo už, či? :)
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

hd_ napísal:Vieš vôbec či je (ne)zadaná? Nečítal som každý jeden príspevok, ale možno to je v tom, to ti asi napadlo už, či? :)
jasne ze napadlo :) ale zadana urcite nie je... Nechodila by casto hned po skole domov, priatel by urcite chodil snou
Napísať odpoveď