Yogi - ten strom ma velmi zaujimave korene, na tie by som sa urcite zameral a popracoval s nimi - vyskusal rozne perspektivy, kde by to vyzeralo, ze sa strom natahuje po tebe

Trochu skoda, ze ta najzaujimavejsia cast fotografie je utopena v tme, no je mi jasne, ze pri tych svetelnych podmienkach by si bud rapidne musel ubrat na dynamickom rozsahu (a radsej ziadne HDR, ako zle HDR), alebo sa vyrovnavat s nepeknym prepalom - mozno to chce inu dennu dobu.
Zrejme rad experimentujes s formatom fotografie, kedze u dvoch z troch si pouzil dost netradicny pomer stran (zrejme odstranenie neziaducich casti orezom). Ak vsak fotografovana scena prave taky format nevyzaduje, divak je takymto pomerom skor ruseny a viac rozmysla co bolo z ktorej strany zaberu useknute, nez aby sa zameral na samotny obsah fotografie. Format 3:2 ma svoj historicky povod, ktorym nemas co pokazit.
unreal - na prvej sa mi nepaci az prilis mdla farebna skala, nizky dynamicky rozsah, ako aj viditelny prechod pouziteho SW filtra. Inak si si zvolil dost nevdacny namet na zaber - tu sochu ani neviem ci vobec je mozne odfotit zaujimavo, Aupark tower najlepsie zburat, nech nekazi panoramu mesta a nepeknu lampu tiez prec

. Mas privela dominantnych prvkov na jednom zabere.
U druhej - pekne mraky, celkovo mi ale nesedi - bud je to pre mna, coby nedalekeho obyvatela, tak bezny pohlad, ze ma nema cim oslovit, alebo to bude narusanim jednoduchych linii stromami, ktore vsak inak, ako upravou kompozicie nevyrubes...