Jedneho krasneho dna som mal zapnuty pc cely den no vecer som zistil ze som asi dostal virus lebo mi zacal cely pc sekat (max. sekanie) po restarte pc som zistil ze az po otvoreni okna (pc,dokumenty) zacal sekat. Mal som otvoreneho správca uloh a zistil som ze mi hdd fici na 100percent.
Nedalo mi to myslel som ze to je vir tak ze si preinstalujem windows (mám recovery DVD) a v pohode to vsetko ide az kym mi to nevypise obnovovanie systemu v tedy to na 28percent sekne a vypise chybu error code=0x45d ... Tak v poriadku myslel som si ze je dvdcko poskriabane mal som stary windows original xp... vlozim ho tam a zrazu vyskoci tabulka pocitac bude restartovan aby nebol poskozen system, skontrolujte zda neje o virus nieco v tomto style mi to napisalo... Ale ako mam skontrolovat ci mam virus ked v pocitaci nemam windows dokonca neviem ani sformatovat disk a ani ho skontrolovat cez Chkdsk.
Poradite mi co mam spravit s pc aby sa tam dal naintalovat windows?
Preinstalovanie windowsu nemozne...
Re: Preinstalovanie windowsu nemozne...
prekpokladam ze minidump ti asi nic nehovori...problem bude urcite v HW
ubuntu live linux tak skus skontrolovat disk
kontrola minidump je urcite ucinejsia, resp to je to prve co treba spravit
ak som spravne pochopil on uz tam ten windows nemawladas napísal:kontrola minidump je urcite ucinejsia, resp to je to prve co treba spravit
aha, uplne do konca sa mi to nechcelo citat :-)
no tak hej, prebehnut hdd v live distre
no tak hej, prebehnut hdd v live distre
zdravim presiel nejaky cas dal som tam windows 8 ako mam skontrolovat ten disk minidump? nechapem system mi ziadny minidump nenasiel...