Zdravím.
Chcel by som si kúpiť slúchadlá on/over ear do stanovenej ceny. Musia byť uzatvorené, aby minimalizovali zvuk vychádzajúci von pre cestovanie v autobuse a pohodlné pre dlhé počúvanie.
Kvalita zvuku...no nie som profesionál ktorý by rozoznal každý tón ale určite by to malo mať čo najlepšiu možnú kvalitu za tú cenu.
Zatiaľ som si vyhliadol
1- nad týmito uvažujem najviac kedže sú podľa recenzií veľmi pohodlné s uspokojivým zvukom
http://www.talkive.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
2.
http://www.talkive.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
Sú to dobré slúchadlá alebo sa dá nájsť aj niečo lepšie v danej cenovej kategórií.
Ďakujem za pomoc.
Slúchadlá on/over ear do 55€
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Ryan Giggs
VIP
Daju sa najst podstatne lepsie sluchadla. Tie AKG su extremne nepohodlne a maximalne prebasovane. Sony zas hraju pod dekou. Za tie peniaze su bezkonkurencne Fostex TH-7. Zvukom konkuruju dvojnasobne drahsim sluchadlam. Majusuper vyrovnany zvuk. Akurat su momentalne asi vsade vypredane. Dostupne by mali byt (podla aktualnych info) tak o 2-3 tyzdne.
-
TUCERO_SVK
Star
Re: Slúchadlá on/over ear do 55€
Problém je že Fostex síce majú super zvuk ale T-7 stoja 79€ a TH-7B 57€ (Čo by sa ešte dalo) pričom brat má TH-7B no po stránke pohodlnosti mi nevyhovujú. Po asi hodine používania mi začali vadiť a kedže nosím okuliare tak bol ten tlak ešte horší.
Najhoršie na tom je že všetky dostupné fostex majú rovnaký tvar. Nebyť toho tak ich beriem bez váhania.
-
Ryan Giggs
VIP
No tak T-7 sa aj tak nehodia k prenosnym pristrojom. Dlhy hruby kabel a 6,3 jack.
Pokial nosis okuliare, tak to bude dost problematicke nieco odporucit, len metoda pokus/omyl. To si budes musiet vyskusat na vlastne usi co ta tlaci a co nie. Otazka je ci nebude lepsie zvoli spunty.
Pozri napr. na Audio-Technica ATH-SJ55, ATH-FC707, Soundmagic P30, AKG K 430, ale ci ta v okuliaroch nebudu tlacit ti zarucit neviem.
Pokial nosis okuliare, tak to bude dost problematicke nieco odporucit, len metoda pokus/omyl. To si budes musiet vyskusat na vlastne usi co ta tlaci a co nie. Otazka je ci nebude lepsie zvoli spunty.
Pozri napr. na Audio-Technica ATH-SJ55, ATH-FC707, Soundmagic P30, AKG K 430, ale ci ta v okuliaroch nebudu tlacit ti zarucit neviem.
-
TUCERO_SVK
Star
Re: Slúchadlá on/over ear do 55€
No ja som už skúšal aj sony MDR- ZX-300 aj zx-100 a tie mi sedeli preto som vybral zx600 lebo majú v podstate rovnaký tvar len budú na tom zrejme zvukovo lepšie teda teoreticky.
Čo sa týka špuntov momentálne mám MDR-XB20 len som chcel aj jedni veľké slúchadlá aby som nemal stále niečo v ušiach kedže nemôžem si byť istý čo dlhodobý kontakt (veľmi, veľmi často počúvam hudbu) slúchadlá - uši môže spôsobiť.
edit:
Tie audio-technica sj55 vyzerajú veľmi sľubne asi zoberem tie.
Bohužial soundmagic okrem in ear nemôžem nájsť u nás v obchodoch.
Díky za pomoc
Čo sa týka špuntov momentálne mám MDR-XB20 len som chcel aj jedni veľké slúchadlá aby som nemal stále niečo v ušiach kedže nemôžem si byť istý čo dlhodobý kontakt (veľmi, veľmi často počúvam hudbu) slúchadlá - uši môže spôsobiť.
edit:
Tie audio-technica sj55 vyzerajú veľmi sľubne asi zoberem tie.
Bohužial soundmagic okrem in ear nemôžem nájsť u nás v obchodoch.
Díky za pomoc