League of Legends
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
to je pravda, ale to treba len ignorovať, koko*i sú všade, ja keď som hrával ešte vyššie elo kým som nespadol, tak tam sme pravidelne chválili supporta lebo celá mapa svietila vďaka wardom a vždy sme mali prehľad o tom, kde sú enemy hráči
Vsak jasne,velakrat hraju lepsie supporti,tanci ako ad carry s najvacsim skore..
-
lekoklatik
VIP
kev (nechce sa mi pisat kevyn (mam v sebe elephanta
)) - chapeme sa.
Ale aj tak. Ja budem hrat jannu s cv a flashom dookola ked hram ranked. No a ked chcem hrat nieco ine, tak si dam normal.
Samozrejme ze ked uz v ranked queue support mame, dam si nieco ine.
Ale to je fuk.
Kazdopadne, skoda ze nie si nordic east, vyzeras celkom rozumne.
Ale aj tak. Ja budem hrat jannu s cv a flashom dookola ked hram ranked. No a ked chcem hrat nieco ine, tak si dam normal.
Samozrejme ze ked uz v ranked queue support mame, dam si nieco ine.
Ale to je fuk.
Kazdopadne, skoda ze nie si nordic east, vyzeras celkom rozumne.
hrat solo ranked na bot lajne...je podla mna veeeelmi frustrujuce...vo vacsine pripadov sa to skonci strasnym flamom, najlepsie ked ti vynadaju aj ostatni spoluhraci aj za to, za co vobec nemozes...ale neiktori hraci si proste absolutne nedaju povedat alebo poradit, mierne prehravame, nepriatelsky ad carry ma o nieco vyssi damage v early game...tak automaticky hram defenzivne, davam dole wardy, cakam na junglera a snazim sa zneprijemnit lasthitting...ale nie, moj ad carry bude stale hrat agresivne a feedovat dalej a dalej...
alebo ako v mojej poslednej hre za ad carry...sme dali doublekill nepriatelom, utiekli nam so stastim obaja na super low HP...tak pisem supportovi, nech hra defenzivne, lebo nepriatelsky carry bude mat podstatne lepsie itemy ako ja...ale nieeeee...on sa hned nanho vrhne jak ho zbada...a potom znova a znova...0:5 za 10 minut...otrasny flaming, vraj ho ignorujem a asistujem nepriatelom a ze som dosraty lebo utekam s vela zivotmi...na to sa pripoji flaming od dalsich spoluhracov, ze co to dole robime...tak teraz len cakam dalsi ban od deti z tribunalu, co len rychlo rychlo mackaju punish, aby to mali co najskor za sebou a na pripady sa vobec nekukaju...reportov som z tej hry dostal urcite dost...
a dalsia moda je za vsetko nadavat junglerovi...stale pushujem, nalepeny som na nepriatelskej vezicke, bez wardy...dobehne nepriatelsky jungler, lahky kill pre enemy team...jasneeee, nevynadam sebe za svoju debilitu, idem vynadat mojmu junglerovi ze nevie hrat a gankovat, pripadne mu aspon poprajem aby cela jeho rodina dostala AIDS...
fakt niekedy ma ta hra tak strasne nasere aj ked vyhrame...jedna z najhorsich komunit aku som kedy zazil...je jedno co robis, ci feedujes, trollujes, alebo hras absolutne perfektne a vyhras 4 spoluhracom hru...vzdy sa najde niekto, kto ti popraje, aby si skapal na rakovinu alebo mal sex s tvojou matkou...ako mne minuly tyzden...8:0:8 so skarnerom po 15minutach hry, totalne sme ich rozdrtili vdaka mojim gankom a counterjungleniu a spoluhraci mi zacnu vulgarne nadavat za to, ze obcas som pri ganku zobral kill aj pre seba...
alebo ako v mojej poslednej hre za ad carry...sme dali doublekill nepriatelom, utiekli nam so stastim obaja na super low HP...tak pisem supportovi, nech hra defenzivne, lebo nepriatelsky carry bude mat podstatne lepsie itemy ako ja...ale nieeeee...on sa hned nanho vrhne jak ho zbada...a potom znova a znova...0:5 za 10 minut...otrasny flaming, vraj ho ignorujem a asistujem nepriatelom a ze som dosraty lebo utekam s vela zivotmi...na to sa pripoji flaming od dalsich spoluhracov, ze co to dole robime...tak teraz len cakam dalsi ban od deti z tribunalu, co len rychlo rychlo mackaju punish, aby to mali co najskor za sebou a na pripady sa vobec nekukaju...reportov som z tej hry dostal urcite dost...
a dalsia moda je za vsetko nadavat junglerovi...stale pushujem, nalepeny som na nepriatelskej vezicke, bez wardy...dobehne nepriatelsky jungler, lahky kill pre enemy team...jasneeee, nevynadam sebe za svoju debilitu, idem vynadat mojmu junglerovi ze nevie hrat a gankovat, pripadne mu aspon poprajem aby cela jeho rodina dostala AIDS...
fakt niekedy ma ta hra tak strasne nasere aj ked vyhrame...jedna z najhorsich komunit aku som kedy zazil...je jedno co robis, ci feedujes, trollujes, alebo hras absolutne perfektne a vyhras 4 spoluhracom hru...vzdy sa najde niekto, kto ti popraje, aby si skapal na rakovinu alebo mal sex s tvojou matkou...ako mne minuly tyzden...8:0:8 so skarnerom po 15minutach hry, totalne sme ich rozdrtili vdaka mojim gankom a counterjungleniu a spoluhraci mi zacnu vulgarne nadavat za to, ze obcas som pri ganku zobral kill aj pre seba...
ephramko: úplne pravdivo napísané. súhlasím s tebou, že je to jedna z najhorších komunít. Je to asi dôvod prečo som to prestal hrať po roku a niečo...
-
lollo
Professional
ja som to zacal hravat nedavno, paci sa mi to ale zatial nie som skuseny hrac, hraval som aj dotu tak nieco mam naklikane ale nie som v tom dobry, skusal som hrat za 2 postavy a to warwick a jax, sadli mi ako ric na serbel, akurat mozno co by som podotkol za warwicka je tazsie na zaciatku a potom to ide jedna radost...akurat mozno by som chcel hint v itemoch pretoze stale kupujem len recommended a taktiez ake runy riesit..
Inac hodnotim pozitivne
Inac hodnotim pozitivne
lollo: runy a itemy musia predovšetkým sedieť tebe, a nie podla toho komu sa s čím dobre hrá...príklad: niekto má rád runy na mid: ap+magic pen a niekto zase: ap+mana/cooldown/... skús niečo pohladať na www.mobafire.com , www.solomid.net
No hrat bot linku v rankede je dost tazke.Pretoze vysledok zavysi od dvoch ludi nie od jedneho.Castokrat sa aj stava,ze premadaci si beru bot linku,pretoze si myslia,ze ked spolu skypuju alebo su na TS ,tak si to budu davat.No zatial,ked sme mali v teame premade ,tak povacsine sme prehrali,no vynimka potvrdzuje pravidlo.
Inak k tomu jungleniu by som chcel este dodat,ze niektori hraci absolutne nevedia ako,kde a kedy gankovat.Taka klasika,ze dojde cakat do travy kym ja som este v base.Alebo nasa mid linka vyhrava a nas jungler ide ganknut aj tak mid linku aj ked evidentne prehrava top/bot.Raz som este zazil,ze na tope (uz si ani za boha neviem spomenut,kto tam hral,tak ho volajme X) bol X.Hral velmi pekne,last hitoval,nepushoval a mal vsade wardy.No raz dosiel enemy jungler.Bez vacsich problemov divli vezu a dali si kill.Toto sa opakovalo asi 4x a nas jungler mu napomoc neprisiel.Samozrejme flaming hned zacal na toho na tope,pretoze skapal on,ale myslim si ,ze z casti je to aj junglerova uloha drzat nad vami ochrannu ruku. Ja ked junglim,tak si zvyknem pozriet kto je proti komu na linke.Ak mame counterpicknuty top,tak sa snazim ganknut ten top,pretoze tam je predpoklad ,ze bez ganku by mohol prehrat.
Leko: Tak to je super,lebo uz len malo ludi si sam od seba pickne supporta.I ked je pravda,ze raz som zazil ,ze sa o poziciu supporta dokonca hadali
BTW: moji oblubenci su blitz a alistar
Inak k tomu jungleniu by som chcel este dodat,ze niektori hraci absolutne nevedia ako,kde a kedy gankovat.Taka klasika,ze dojde cakat do travy kym ja som este v base.Alebo nasa mid linka vyhrava a nas jungler ide ganknut aj tak mid linku aj ked evidentne prehrava top/bot.Raz som este zazil,ze na tope (uz si ani za boha neviem spomenut,kto tam hral,tak ho volajme X) bol X.Hral velmi pekne,last hitoval,nepushoval a mal vsade wardy.No raz dosiel enemy jungler.Bez vacsich problemov divli vezu a dali si kill.Toto sa opakovalo asi 4x a nas jungler mu napomoc neprisiel.Samozrejme flaming hned zacal na toho na tope,pretoze skapal on,ale myslim si ,ze z casti je to aj junglerova uloha drzat nad vami ochrannu ruku. Ja ked junglim,tak si zvyknem pozriet kto je proti komu na linke.Ak mame counterpicknuty top,tak sa snazim ganknut ten top,pretoze tam je predpoklad ,ze bez ganku by mohol prehrat.
Leko: Tak to je super,lebo uz len malo ludi si sam od seba pickne supporta.I ked je pravda,ze raz som zazil ,ze sa o poziciu supporta dokonca hadali
BTW: moji oblubenci su blitz a alistar
runy kupuj az od lvl 20 ked budes mat tier 3 odomknuty lebo ked kupis teraz tak ich potom nevyuzijes a zbytocna strata IPlollo napísal:ja som to zacal hravat nedavno, paci sa mi to ale zatial nie som skuseny hrac, hraval som aj dotu tak nieco mam naklikane ale nie som v tom dobry, skusal som hrat za 2 postavy a to warwick a jax, sadli mi ako ric na serbel, akurat mozno co by som podotkol za warwicka je tazsie na zaciatku a potom to ide jedna radost...akurat mozno by som chcel hint v itemoch pretoze stale kupujem len recommended a taktiez ake runy riesit..
Inac hodnotim pozitivne
Inak ta komunita je naozaj zla. Nahodou som teraz narazil na slovaka co mi napisal j*bem ti matku. Esteze nevedel ze som slovak lebo som hu musel poriadne prekvapit tym co som mu odpisal
-
lollo
Professional
nuz hrajem uz len za warwicka
viacej sa mi paci, ako prve som kupoval itemy na critical strike a neskor na damage, pri nejakom 6 lvl uz to s nim ide len a len lepsie...Q,W,Q, a konci
ked mam 30% chance to critical , a pozeral som na dalsieho hrdinu jednoznacne phanteon len zatial nie su "penaze" na neho
Toho Warwicka len jungle, alebo regulérne na lajne? Či striedaš to, ako vyžaduje hra?
-
lollo
Professional
Svarog napísal:Toho Warwicka len jungle, alebo regulérne na lajne? Či striedaš to, ako vyžaduje hra?
malo hram pvp(skor co vs ai) kedze na to je dobre mat team aby ste dobre hrali,davam top line, ak mam velky lvl >9(a moji protihraci taktiez rovnaky lvl) tak uz idem huntit, jungle ani nie
Ninx zacni uz setrit na runy budes potrebovat asi 10k IP
-
lollo
Professional
btw mozem povazovat ze cim drahsi hero tym lepsia hratelnost alebo ze je "silnejsi" ci to prakticky zavisi odomna ako s nim hram, pretoze ceny su rozne
sila championa zalezi od hraca ktory ho ovlada... takze ver tomu... ze aj s anickou za 450 dokazes zazraky.lollo napísal:btw mozem povazovat ze cim drahsi hero tym lepsia hratelnost alebo ze je "silnejsi" ci to prakticky zavisi odomna ako s nim hram, pretoze ceny su rozne
nesklada niekto na weste team na 5ky?
-
PhYs0c
King
vôbec nezáleží na cene, najdrahší sú spravidla AD carry
-
Geogomeogo
Light Professional
Tak som dnes zahral jednu ranked po dlhšej dobe. 3 leaveri, 2v5 sme hrali. Najhoršia komunita akú som kedy videl. Druhý tím dostane dva killy a leavne jeden a za ním ďalší, gg
Riot už by mal čím skôr ten patch, kde môžte aj hodnotiť hráčov, vydať. Toto nieje normálne...
// http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... 3#29448823
// http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... 3#29448823
mozes dat link na ten patch kde je o tom nieco popisane?Geogomeogo napísal:Riot už by mal čím skôr ten patch, kde môžte aj hodnotiť hráčov vydať. Toto nieje normálne...