vw golf - radio
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
vw golf - radio
zdravim mam vw golf s originalnym kazetovym radiom da sa k tomu pripojit CD menic ?
Re: vw golf - radio
Ja podobný problém vyriešil týmto: http://www.alza.sk/kazetovy-prevodni-ad ... d99266.htm
pripájam si na to mobil alebo mp3 prehrávač... hudba neskutočná na originál škodováckom autorádiu... v porovnaní s bezbasovým FM signálom.. doporučujem!
Alebo môžeš použiť nejaký FM transmitter..
pripájam si na to mobil alebo mp3 prehrávač... hudba neskutočná na originál škodováckom autorádiu... v porovnaní s bezbasovým FM signálom.. doporučujem!
Alebo môžeš použiť nejaký FM transmitter..
-
mihalswk
Medium Professional
praveze toto nechcem
skor by som chcel ten cd menic ..do kufrov co sa napr dava
-
PAuLi3
Darca
dobre by bolo napisat o ake radio sa jedna
-
mihalswk
Medium Professional
toto by to malo byt
Volkswagen Gamma
Volkswagen Gamma
- Prílohy
-
- vwgamma.jpg (12.83 KiB) 1298 zobrazení
-
PAuLi3
Darca
hej v pohode na to napojis cd menic, alebo mp3 emulator (xcarlink a jemu podobne)
//http://elektro.bazos.sk/inzerat/1744297 ... -DC628.php
http://www.tme.eu/html/SK/_framesymbol/ ... pelny.html
//http://elektro.bazos.sk/inzerat/1744297 ... -DC628.php
http://www.tme.eu/html/SK/_framesymbol/ ... pelny.html
-
mihalswk
Medium Professional
dakujem 
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2012, 22:43)
este ak mozem sem tak mam problem s central zamykanim...odomnken a niekedy to blbne a za nejaku chvilku to zamkne co s tym moze byt ?
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2012, 22:43)
este ak mozem sem tak mam problem s central zamykanim...odomnken a niekedy to blbne a za nejaku chvilku to zamkne co s tym moze byt ?
-
RATZINGER666
Darca
najpravdepodobnejsie to bude teraz tym vlhkejsim pocasim, ktore takto vplyva na slabsie spoje... uvidis, ako to bude pokracovat, bud to odide, ale je aj mozne, ze sa to casom spamata a uz to robit nebude..
-
hojko
Site Admin
Mne to pride hlupost, ze to je vlhkom, ved to ti potom moze robit takto celu zimu
Najlepsia by bola diagnostika, ze ci nie je niekde problem.
-
RATZINGER666
Darca
hej, a asi aj bohuzial bude... mne tiez takto blbol snimac na abs, stacilo, aby trochu poprsalo a nesiel... a celu zimu tiez nie, ale spamatal sa a slape uz druhy ci treti rok, len teraz bolo v lete odpojene uplne, tak uvidim po zapojeni... kedysi na golfe to iste s centralom, ale tiez potom frcal bez problemov, si pamatam, ze som to vzdy identifikoval podla zahmlenych prednych svetiel zvnutra a v 90% to bolo podla toho... no a preto pre pripad, ze by sa ten spoj este pozbieral, pisem, aby este pockal, kym to nie je zivotne dolezite
na diagnostike mu to asi vyhodi, mne to vyhadzovalo tiez...
mne to isté robilo teraz v lete, a som to kľúčom asi tak 5x po sebe zamkol a odomkol, to isté aj z vnútra a už to ide dobre. raz za čas mu tak zašibe. podľa mňa to elektrika nebude, lebo ta buď ide, alebo nejde. skôr si myslím, že je to mechanický problém - najlepšie je tie časti, ktoré o seba trú - tyčky, plasty, hriadeľka toho elektromotorčeka, kolík namazať nejakým tukom, vazelínou na plasty. a skontrolovať, či sa náhodou niečo neprieči - ohnutá tyčka a podobne. pamätám, keď sme do fabie montovali centrál a tyčka bola trošku vyhnutá a robilo nám presne to isté - zamkli sme a vzápätí sa to odomklo.
-
mihalswk
Medium Professional
dakujem zatial
tak to necham tak este ale mne to tiez raz robi potom nic a zase tomu zasibe 
ja by som si na tvojom mieste skontroloval dverove vypinace, pokial ich nemas priamo v zamku. lebo zakladna vec pri RJ centralu je to, ze ked odomnknes auto a do 30 sekund neotvoris dvere, tak sa ti auto same zavrie. ty fyzicky dvere otvorit mozes, ale pokial mas zaoxidovane alebo skorodovane kontakty na dverovom vypinaci, tak vypinac nezopne elektriku ani do stropneho osvetlenia a ani nevysle signal do RJ centraluz, ze dvere boli otvorene... ja by som to tipol na tie vypinace. podobnu vec som mal na pajere. odomkol som auto, kluce hodil na sedak, zazvonil telefon a po 30 sekundach som bol imobilymihalswk napísal:dakujem
Fuxxo, to je blbosť s tými 30 sekundami. To majú autá, ktoré majú dodatočne namontované alarmy, kde sa dá táto funkcia naprogramovaním vypnúť.
//nech sa vyjadria iní, ale ja som sa s tým stretol na domontovaných centráloch/alarmoch...a spomenul si inak väčšinou dosť "luxusnejšie" auta, ja som myslel bežné ľudovky...
//nech sa vyjadria iní, ale ja som sa s tým stretol na domontovaných centráloch/alarmoch...a spomenul si inak väčšinou dosť "luxusnejšie" auta, ja som myslel bežné ľudovky...
zaujimave, ze to mam origo na audine, origo na sluzobnej caravelle, sused na A3, A6 aj octavii, byvaly spoluziak na passate b 5,5 a dalsi na Cupre 1M... cize to bude asi nahoda...
Dialkove na kluci by nemalo fungovat, ak je kluc v spinacke. Automaticke zamykanie sa nastavuje cez VAG v polozke 46 - RJ komfortu (ak si dobre pamatam).
to ano, ale neplati to pre dorobene centraly, ktore su blbo zapojene...
-
mihalswk
Medium Professional
ja mam original central normalne na vystrelovacom kluci ...dnes ked som nastupil tak zrazu to zamklo
nemal som kluc v zapalovani ani nic
a teraz nam skus napisat, ze o ake auto sa jedna
-
mihalswk
Medium Professional
VW Golf 4 Highline r.v. 2002