Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Nechce niekto darovat eq/goldy (
) s ktorým by bolo možné farmiť inferno act 3 ?
(za 60k toho vela nenakúpim
)
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tu sa ponúka otázka, ako si sa ocitol na inferne so 60k goldu?
ja aj keď som rozhadzoval, tak som na inferne, ako som tam dorazil mal cez pár mega...
takže dražím (ceny max 50) no nikto nič nekupuje mám samé šmejdy s ktorými sa nedá nič robit (použiť/predať) moje veci mi na 1/2 act ako tak stačili ale v 3tom už kapem jedna radosť a kým zabijem rare elitku čo má nad 2m hp tak aj 3x umrem a za opravenie vecí dám viacej ako zarobím za celý den 
ty si genius, a dam 200euro za letenku do USA niesareth napísal:Kto ešte nemá D3, tak tu je akcia za 9 eur.
http://www.toysrus.com/product/index.js ... oldInStore
Pardon, ja som myslel, že je to digitálna verzia. Možno by vedeli poslať aj kód.
-
TvisTT
Light Expert
Stači poprosiť nejakeho dobraka na us fore key a vyrovnať sa cez paypal.Sami na fore pisali že nakupili 6-10kusov a potom ich predali cez net.A stym že to je US problem nieje keď sa da hrať na us/eu/asia bez zadrhelov.
"blázon" čo má paragon level 100 na hardcore:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/azim ... o/15686503
http://eu.battle.net/d3/en/profile/azim ... o/15686503
-
Wishmaster
Medium Professional
Blazon je slabe slovo
)
-
t0m4s3
Admin
na takychto uz davno existuje pomenovanie - nolifer
-
t-pack
Novice
hladam dakoho s dobrym DPS na farmenie dakeho vyssieho monster level-u
moj battle tag piercy#2426
moj battle tag piercy#2426
presedlal som na DH z barbara a wizarda a za 3 dni mi padli 4 leg a 2 set veci... hned je to krajsie po 185 hodin totalneho sucha bez leg a set veci...
momentalne jazdim takto aj ked danettas revenge som si musel kupit aby som mal set, ten spite mi padol dnes... a musim uznat ze ma nesmierne potesil
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Polo ... o/12822352
momentalne jazdim takto aj ked danettas revenge som si musel kupit aby som mal set, ten spite mi padol dnes... a musim uznat ze ma nesmierne potesil
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Polo ... o/12822352
-
uplink
VIP
aký je rozdiel medzi tým, či človek číta knihy, športuje, chodí do prírody, má priateľku, byt, auto, chlastá a sexuje, alebo hrá len hry? Sorry, ale príde mi to trochu primitívne pomenúvavať niekoho "nolifer" len preto že sa nespráva ako ostatné sprosté opice. Keď vidím ľudí ako skáču na koncertoch, hecujú sa, hučia, robia smiešne pohyby ako primáty pred tým než sa idú páriť a nazývajú to "žitie" a "zábava" kladiem si otázku či som blbec ja, alebo oni.t0m4s3 napísal:na takychto uz davno existuje pomenovanie - nolifer
E.g. mne oveľa viac radosti dá dobrá hra, ako večer strávený v spoločnosti priemernej baby [a vyhodených z pravidla 20-40 evri za večer], ktorá je síce pekná, ale nájisť nejakú čo má dačo v hlave a len si odrapotať to klasické cliché blbostiach, avšak to je téma na inde.
Každopádne so slovom "no life" a "nolifer" by som bol opatrný. Pre mňa sú noliferi tí, čo striedajú partnerky ako na bežiacom páse, fungujú v systéme "eat, sleep, work, slave" len preto, aby mohli zasúvať pravidelne a do iného sortimentu a ich najväčší živ. úspech je vlastný byt [pre neviazaný a neobmedzený sex, načo iné by bol ináč človeku vlastný byt, že áno?] a nejaké audi, či bmw.
Sorry za OT, ale nedalo mi to.
Čiže toho borca čo dal level 100 či koľko na paragon level by som nenazýval noliferom, jednoducho má iné priority. Ja nebudem verejne odsudzovať diskotékové a koncertové opice a ostatní by nemuseli odsudzovať gamerov a svet bude krajší
P.S.: Diablo III už nehrávam, ak chce niekto hrávať na mojom acce a je aspoň dôveryhodný, nech mi písne SS. Acc. mu nedarujem, ale požičiam na neurčito.
pomenovanie "nolifer" je urcene prave preto ze sa jedna o zivot viac "virtualny" ako empiricky...
aby som to vysvetlil menej odborne, zivot ktory si vytvaras a zazivas sam na zaklade vlastnych skusenosti, zazitkov a podnetov, ktore maju na danu osobu konkretny a realny dopad...
pre mna to tiez nie je "nolifer" pretoze ako pises uplink kazdy ma svoje priority a ked ho to bavi nevidim v tom nic zle, sam stravim za pc velmi vela casu, no toto je uz aj na mna vela, ja presda ten kontak s realitou potrebujem...
no s postupom casu, mam pocit ze dnesna a teda buduca generacia smeruje k zivotu "nolifera" a nie som si isty ci je to spravna cesta... uvidime
podla mna vsetkeho privela skodi a preto pre dnesok koncim s diablom jedna set a leg item za 3 hodiny nie je zle, ale treba umyt riad
aby som to vysvetlil menej odborne, zivot ktory si vytvaras a zazivas sam na zaklade vlastnych skusenosti, zazitkov a podnetov, ktore maju na danu osobu konkretny a realny dopad...
pre mna to tiez nie je "nolifer" pretoze ako pises uplink kazdy ma svoje priority a ked ho to bavi nevidim v tom nic zle, sam stravim za pc velmi vela casu, no toto je uz aj na mna vela, ja presda ten kontak s realitou potrebujem...
no s postupom casu, mam pocit ze dnesna a teda buduca generacia smeruje k zivotu "nolifera" a nie som si isty ci je to spravna cesta... uvidime
podla mna vsetkeho privela skodi a preto pre dnesok koncim s diablom jedna set a leg item za 3 hodiny nie je zle, ale treba umyt riad
Notebook na Diablo 3
Zdravim. chcem si uz dlhsiu dobu kupit notebook na hranie diabla 3. Chcel by som sa zmestit do 800 euro. Nasiel som napriklad
http://www.alza.sk/asus-r501vm-s3273v-d363900.htm
ale niesom si isty ci je to spravna volba. Ake mate notebooky na Diablo 3 vy? Bude mi toto stacit? Popripade mi poradte nieco z dielne Dell, Asus alebo Lenovo.
http://www.alza.sk/asus-r501vm-s3273v-d363900.htm
ale niesom si isty ci je to spravna volba. Ake mate notebooky na Diablo 3 vy? Bude mi toto stacit? Popripade mi poradte nieco z dielne Dell, Asus alebo Lenovo.
Re: Notebook na Diablo 3
Ked uz tak novu seriu http://www.notebookcentrum.sk/index.php ... 6138613613 aj ked najlepsie by bolo trocha dosetrit a vybrat si z n76/n56 rady model ktory ma GT650m.
ja mam na diablo uplne obycajny ntbk fujitsu za 450 evri a frci to absolutne bez problemov...
nastastie to nema az take velke naroky a rozbehas to na comkolvek prekticky
nastastie to nema az take velke naroky a rozbehas to na comkolvek prekticky
zacal som sa zaujimat o aukciu za realne prachy a zistil som, ze cely cas hram na US regione a nie v EU...takze nemozem predavat veci za realne prachy...je to poriadna blbost, lebo to sposobil bugnuty blizzardovsky client, vzdy ked sa prihlasujem tak mi to ukazuje, ze hram na EUrope...
nastastie mam iba jednu lvl30 postavu pretoze podla postov na nete som zistil, ze blizzard ani neumoznuje transfer charakterov do ineho regionu...tie posty boli stare niekolko mesiacov, vyriesil to nejako blizzard? fakt sa mi nechce zase zacinat od lvl1...
nie
upozornovalo sa na to ze je tam pri instale primarne set amerika
mne sa to stalo tiez ale nastastie len po lvl 9 hned na zaciatku.
rmah mam uz nastastie na europskom a dokonca som predal zopar veci aj ked teraz som mal dlhsie prestavku
momentalne 3 postavy lvl 60 + pl cca 15 a koncim which doktora aby som mohol ist na monka...
no zjavny upadok hry som zaznamenal uz davno, sam som si dal od diabla pauzu co sa mi pri dvojke nestalo skor ako cca 2 roky od vypustenia...
upozornovalo sa na to ze je tam pri instale primarne set amerika
mne sa to stalo tiez ale nastastie len po lvl 9 hned na zaciatku.
rmah mam uz nastastie na europskom a dokonca som predal zopar veci aj ked teraz som mal dlhsie prestavku
momentalne 3 postavy lvl 60 + pl cca 15 a koncim which doktora aby som mohol ist na monka...
no zjavny upadok hry som zaznamenal uz davno, sam som si dal od diabla pauzu co sa mi pri dvojke nestalo skor ako cca 2 roky od vypustenia...
prave mi z blizzardu odpovedali a samozrejme v style "mozes si za to sam", lebo aj ked som hru nainstaloval s EU klientom, tak som si to vraj ja sam nastavil na Ameriku...(aj ked home region mam vo vsetkych hrach a aj cely ucet nastaveny na EUropu)
moj argument o tom, ze vzdy ked sa prihlasujem do hry, aj teraz mam pod menom a heslom napisane Europe region (preto som si cely cas myslel, ze hram na Europe) absolutne odignorovali...ked som si prvykrat nainstaloval hru, spustil ju, dole bolo Europe...tak som si pomyslel, ze je to OK, lebo chcem hrat na Europe a len som sa prihlasil a zacal proste hrat, nic viac...nemal som dovod nic menit ani nastavovat, o par tyzdnov zistim, ze je to pravdepodobne bug a cely cas hram na Amerike...
moj argument o tom, ze vzdy ked sa prihlasujem do hry, aj teraz mam pod menom a heslom napisane Europe region (preto som si cely cas myslel, ze hram na Europe) absolutne odignorovali...ked som si prvykrat nainstaloval hru, spustil ju, dole bolo Europe...tak som si pomyslel, ze je to OK, lebo chcem hrat na Europe a len som sa prihlasil a zacal proste hrat, nic viac...nemal som dovod nic menit ani nastavovat, o par tyzdnov zistim, ze je to pravdepodobne bug a cely cas hram na Amerike...