zapojenie usb
zapojenie usb
Ahoj, samozrejme som precital viac prispevkov, no nikde som nenasiel schema mojho farebneho zapojenia.
nahodou som rosypal piny v konektore na doske a odvtedy mi nejde usb z predu pc, poradi niekto ?
aktualny stav vid priloha
je to tak spravne ?
//autoeditácia príspevku (08 Okt 2012, 14:13)
naozaj nikto ?
nahodou som rosypal piny v konektore na doske a odvtedy mi nejde usb z predu pc, poradi niekto ?
aktualny stav vid priloha
je to tak spravne ?
//autoeditácia príspevku (08 Okt 2012, 14:13)
naozaj nikto ?
Re: zapojenie usb
Pozri si zapojenie v manuále k doske.
viem o tej moznosti, nemam k tomu nic, dosku sa mi nepodarilo identifikovat, ked pozriem vo vlastnostiach "PC" tvari sa ako neznama doska
Pozri napríklad cez program Aida64, manuál skús nájsť na nete.
Ja mam na doske pri konektore napisane ktory pin je ktory. Pozri sa, ci to nemas aj ty takto
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Smiem vediet preco mas kabliky zo skrinky (power, reset, hdd led atď.) zapojené v USB vstupe?
-
Lukkas
Star
Pozri na doske je napisane seriove cislo dosky, pripadne aspon vyrobca, to zapojenie bude viac menej iste, vyrobca to nemeni na svojich doskach 
vsak to vobec nevizera ze by ten konektor pasoval do samice konektora
-
Michaelo
Hardcore addict
Wladas ja som sa ho pytal preco to ma zle zapojene ale nejako si to nikto nevsimol 
vsak preto som si to aj ja vsimol 
info pre dalsieho . . . .
stiahol som diagnostiku, ked len trial, ale oznacil mi dosku, vyhladal som manual k doske pdf, po identifikacii konektora som porovnal schemu. Farebne, ani znacenim nesedela, preto som logicky rozdelil piny na (1) a (2) riadok, prvy par z lava cervene, posledne oba cierne a uprostred som po paroch osadil plus a minus, vsetko
maka, dakujem za prispevky
stiahol som diagnostiku, ked len trial, ale oznacil mi dosku, vyhladal som manual k doske pdf, po identifikacii konektora som porovnal schemu. Farebne, ani znacenim nesedela, preto som logicky rozdelil piny na (1) a (2) riadok, prvy par z lava cervene, posledne oba cierne a uprostred som po paroch osadil plus a minus, vsetko
maka, dakujem za prispevky
-
terrens
Light Star
Šikovný