Mozilla Firefox
Re: Mozilla Firefox
Poslednu dobu mam problemy s flashom. Velakrat sa stane ze aplikacia Adobe flash prestane pracovat a zacinaju mi uz aj sekat videa ked ich dam na celu obrazovku. Skusal som flash odinstalovat a nainstalovat a nepomohlo.
Firefox mam 16.0.1
Windows 7 64bit
Flash 11.4
Firefox mam 16.0.1
Windows 7 64bit
Flash 11.4
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ten problem ma vela ludi a bude to problem s Flashu, prejavuje sa to aj v inych prehliadacoch. Mne tiez zamrzne cely Firefox a padne Flash, ak napriklad mam video na Youtube, zvacsim ho na celu obrazovku, potom ho zmensim a zrazu to zamrzne.
mate najnovsi flash? tento tyzden vysla aktualizacia..mne tiez mrzlo, velmi casto mi pomoze, ked si otvorim spravcu uloh a v procesoch ukoncim flashplayer, nepadne mi ani iptv, ani youtube...firefox okamzite odmrzne a bezi dalej
-
hojko
Site Admin
Mam nastavenu automaticku aktualizaciu ako Flashu, tak aj Firefoxu.
zdravim, dá sa zmeniť nejako hodnota xpinstall.enabled (tá čo je v about:config) keď je zamknutá? nejako cez registry? dakujem
ahojte, mam problem si otvorit stranku huste.tv a tiez joj.sk bezohladu na to ci otvaram cez mozillu FF alebo IE. a napr na mobile tie stranky mi idu v pohode, viete mi pls pomoct? 
A ako sa ten problém prejavuje?
- Prílohy
-
- sshot-48-350x92[1].jpg (9.51 KiB) 2521 zobrazení
-
Soviet
Darca
Uz aby fakt vedel FB vsetko o uzivatelovi.
-
Cyrus666
Light Professional
viete niekto o niakom sposobe, ako bud niakym pluginom, alebo externym programom, hned ukladat stranky z historie ako ju uzivatel otvori? zatial neuspesne googlim
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2012, 21:12)
teda ide mi o to, aby aj ked sa potom historia z prehliadaca vymaze, aby bola zaznamenana inde
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2012, 13:02)
je niaka moznost v mozille ako trusted sites alebo nieco? ide mi o to ze chcem povolit par stranok a ostatne dat zablokovat
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2012, 21:12)
teda ide mi o to, aby aj ked sa potom historia z prehliadaca vymaze, aby bola zaznamenana inde
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2012, 13:02)
je niaka moznost v mozille ako trusted sites alebo nieco? ide mi o to ze chcem povolit par stranok a ostatne dat zablokovat
Zdravím, kedže mi Chrome zhadzoval grafické ovládače prešiel som znovu na Firefox.
Ale otravuje ma že ak uvediem do panela pre adresu dvojbodku (:) okamžie mi to Firefox berie ako adresu a vyhodí mi "The address wasn't understood", nedá sa nejako nastaviť aby ma namiesto toho hodilo na google so zadaným výrazom? Thx.
Ale otravuje ma že ak uvediem do panela pre adresu dvojbodku (:) okamžie mi to Firefox berie ako adresu a vyhodí mi "The address wasn't understood", nedá sa nejako nastaviť aby ma namiesto toho hodilo na google so zadaným výrazom? Thx.
nemôžeš namiesto dvojbodky používať pomlčku?
Firefox sa konečne aktualizuje aj bez potreby prihlásiť sa ako administrátor... v 18ke sme sa toho konečne dočkali!!! 
Firefox mi občas (cca 1x za 3mesiace) spravy to že sa mi všetky taby vypnu a v history ich nemožem všetky obnoviť da sa nejak všetky taby/karty uložiť do nejakeho priečinku ? ale aby som pojednom nemusel ukladať stranky ale celu relaciu teda všetky taby/karty uložiť do jednoho suboru ?
V Bookmarks toolbar si vytvor New folder, tam si ich naťahaj.
Zdravím,
chcel som zmeníť vzhľad firefoxu a vybral som si tento typ
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/a ... -overload/
Keď sa nastavím kurzorom na nahľad blesk sa pohybuje, pridam ho do firefoxu a tiež sa pohybuje, ale keď reštartnem firefox ostane stať.
Neviete prečo ?
chcel som zmeníť vzhľad firefoxu a vybral som si tento typ
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/a ... -overload/
Keď sa nastavím kurzorom na nahľad blesk sa pohybuje, pridam ho do firefoxu a tiež sa pohybuje, ale keď reštartnem firefox ostane stať.
Neviete prečo ?
v podlenom case sa mi v mozille stava ze pri scrollovani kolieckom na mysi sa mi vracia stranka o rovnaky scrolling spatne a ked scrollujem napriklad dole forom tak musim natocit na koliecku aj 5 krat viac ako je to nastavene a ako by to malo byt...
mys je roccat kone+
neviem ale urcit ci je to v mysi resp dirveroch alebo v mozille
ma niekdo obdobny problem?
mys je roccat kone+
neviem ale urcit ci je to v mysi resp dirveroch alebo v mozille
ma niekdo obdobny problem?
-
hojko
Site Admin
Polo-X: To vyzera na problem s rollovacim kolieskom na myske, mal som podobny problem a pri vymene mysky islo vsetko OK. Myska blbla aj na druhom PC.
no zistil som to aj pri scrolovani v inych programoch a podobne... takze je to naozaj chyba v nej sakra... dik za info
aky si upravim aby mi vyhladavaci panel vpravo hore hladal na google.sk a nie google.cz?
(same sa mi to tak prestavilo)
(same sa mi to tak prestavilo)