FIFA 13
Re: FIFA 13
Ja sa riadim heslom, že každý hráč je nahraditeľný.
Samozrejme ak to stojí zato. Ronalda by som pod 75M nepredával, čiže ak by som mohol manipulovať s takým obnosom, tak privediem spomínaného Hazarda a ešte mi aj vystane na nejakú ďalšiu posilu, napr. vymeniť Pepeho za takého Hummelsa. 
slayter, vyuzivas aj essiena? mne fantasticky zapadol a velmi dobre sa mi za neho hra, na to aky ma nizky overall (82, je to dost, ale real je real
)
naopak khedira mi stagnuje a lass ma najlepsiu formu zo vsetkych hracov
di mariu ani nedavam hrat, velmi sa s nim trapim, miesto neho hraje kaka, ktory je z dialky fantasticky...ale nehram sezonu uz tak casto, momentalne sa sustredujem na svoju be a pro karieru
naopak khedira mi stagnuje a lass ma najlepsiu formu zo vsetkych hracov
-
maty89
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
s čim robiť rozne klučky a triky na klavensnici .. dik 
Asi s numerickou klávesnicou, ale to musí byť hardcore. 
na klavesnici sa da urobit asi 10% trikov, na to ti treba gamepad a analog bohuzial, kup si za 15€ a hotovo 
skúšal už niekto porovnávať s PES 13 ? prípadne čítal niekto nejaký aktuálny článok o tom ?
-
guess.whoo
Redeemer
tak ja som napr. hral obe a mozem povedat, ze pes je pre mna prvy krat vyrovnany fife co sa tyka hratelnosti
ale be a pro je stale lepsi na psovi
ale be a pro je stale lepsi na psovi
neviete niekto kedy mi v be a pro pribudne nejaka specializacia? mam uz odomknutych asi 15 vlastnosti, no specializacia zatial ziadna
No uvidime ako to pojde.. Mne osobne Di Maria sedi uzasne, tak ako v sucasnosti ma vynikajucu formu a prave kridlo si bez neho ani neviem predstavit. Do stredu som kupil Silvu, striedam ho s Ozilom alebo Modricom.. Aj ked Ozil je vo FIFE lepsi ako v skutocnosti 
Ja zas musím sebakriticky priznať, že s Ozilom hrať fakt neviem. Buď mi vôbec nesedí ako hráč alebo je tam naozaj slabý (aj napriek vysokému overallu), ale ja jednoducho neviem s ním spraviť hráča 1v1 alebo ani prihrávať sa mi s ním nedarí tak, ako s Modričom alebo Kaká. Možno je to už nejaký blok, ale u mňa Ozil na FIFE ide preč, pokiaľ začínam kariéru za Real. 
prosim vas neviete mi poradit mam gamepad speedlink - http://images.speed-link.de/prodpics/_s ... gb_004.jpg - n vormalnom zapase funguje ako ma ale akonahle dam trening alebo dovednostne hry tak gamepad vobec nereaguje, skusal som aj nastavenie ovladania ale nepomohlo ...
Ako riešite situácie keď idete sám na brankára?
-
Nadeo
Guru wannabe
Pockaj kym sa pohne dopredu a strel do laveho alebo praveho dolneho rohu
V online zápasoch sa mi zvykne dosť dariť prelobovať, ak vybieha. Resp. pokiaľ mám rýchlostný typ hráča, tak si brankára obhodím a potom už iba dávam do prázdnej.lukas9206 napísal:Ako riešite situácie keď idete sám na brankára?
vyckam kym sa pohne a potom technickou strelou po zemi pod ruku ku tycke, alebo ked prilis vybehne skusam lob, niekedy davam prihravku do behu vedla, ked mi niekto nabieha..zalezi od situacie
Vyskúšam. A tie oslavy ktoré odomykám pri profíkovy fungujú aj napríklad v móde kariéry? Lebo mi to nejak moc nejde robiť.
-
guess.whoo
Redeemer
btw ten patch opravil velke kulove. kariera mi stale pada :-/
Ta kariéra čo mi padala mi stále padá ale začal som novú, tak možno to už pôjde.
Ano, funguje to aj v kariére. Skúšal som zatiaľ len kúpený moonwalk a "balotelli style" (neviem ako presne sa to volá) a fungovalo mi to.lukas9206 napísal:Vyskúšam. A tie oslavy ktoré odomykám pri profíkovy fungujú aj napríklad v móde kariéry? Lebo mi to nejak moc nejde robiť.
Nepadá vám hra keď chcete zmeniť exekútora priameho alebo rohového kopu?