peniaze nie su az take velke ale chybaju, a uz sa nikdy nevratia, pretoze romska otazka je bezodna diera, pytaju viacej a viacej a vysledky ziadne. sem tam kecy, ale osobne ti vysvetlim, ako to je, ale fakt len osobne, ale mi to pripomen....
-- ak by to velke prachy boli, najazd by sa spravil, ale nie su cize nic z toho, okrem toho najazdy sa mozno aj robit budu slovac je nespokojna a odnekonecna sa utahovat opasok neda, zvlast k ed ludia vidia obdalec cigana ako si z dani slovakov spravil dobry biznis a ide sa vyrierat do najblizsieho obchodaku aj s 12 timi detmi.

Ak je realne moznost ze som na mieste kde ma vela ludi zbrane, je velka pravdepodobnost ze sa nic nestane, si predstav situaciu, pride cigan na diskoteku vytiahne pistol, namieri na holku, a chce od nej aby mu vyfajcila, a zrazu PRASK, cigan ma mozog na naprotivnej stene, a z "mojho" walthera P99 sa len pekne dymi . . . som ja rasista ze som ho zastrelil a mam ist do basy? alebo je on kriminalny zivel ktory prekrocil hranice, a bezny obcan prevzal spravodlivost do vlastnych ruk, hm?
Ak romak bude oboznameny so skutocnostou ze ho ktorykolvek obcan SR moze zastrelit ked sa bude spravat protizakonne, ziaden romak nic nespravi, .... a hoplaaaaa mame poriadok, ake jednoduche . . .
vela veci sa da ludia poriesit ked na to mate spravnych ludi a viete si to zdovodnit, ..... napr. som sledoval pripady o stalkingu bab, a policia nikdy nic nerobila az pokym psychopat holku nezabil. Problem? ta pride holka sa postazovat, odsledujeme chlapika ci to je pravda, ako policajti zo zbalime, odvezieme do lesa, tam ho skopeme stlcieme z obuskami, ze masaker, nasledujuce dni sa za nim zastavime ci pochopil ci jej ma dat pokoj, a odsledujeme ho par tyzdnov, jedno auto, dvaja policajti, ked pochopil tak pochopil, ked nepochopil, znova do lesa, ale bohuzial uz pripravena jama, gulka do hlavy vreco vapna nech sa tam chlapec sam na holaka nenudi, zakopat, o pol druhej rano po sichte mozme ist na kavu na benzinku a este aj pozdravit obdalec pana podnikatela co tankuje do svojho fara. a milo sa usmievat ze robime dni krajsimi a pomahame ludom v nudzi.