Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:veď z akého dôvodu by som si vymýšľal? Z pasie? Zo srandy?
Zo strachu.
hughito napísal:V tom dave bolo plno neonacistov, za tým si stojím, dokazuje to viacero vecí.
Nebudem to popierat, mozno boli, ale urcite som si isty ze dvaja z toho clanku nie su. Ale serem ja nato co si ty a dalsi afaci kvakate, ide skor o to vase pokrytectvo kde velmi idete proti generalizacii, ale pokial pride rec na narodnu politiku uz vam to problem nerobi.

Vas problem je to co som pisal v predchadzajucom prispevku, chyba vam objektivita a hovno o tom viete.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

kali520 napísal:mozno boli, ale urcite som si isty ze dvaja z toho clanku nie su.
dobrovodský (ten tak nebol nikým označený ale fajn) a niekto z tej prvej fotky v článku?
kali520 napísal:chyba vam objektivita a hovno o tom viete
na to si spomeň keď budeš najbližšie odkazovať na článok od nejakých radical boys brüx ktorým robí problém zadať do primitívneho vyhľadávacieho poľa na nejakej stránke slovo "izrael" predtým ako svetu zdelia že sa na nej určite nenachádzajú nijaké články o rasistickej okupačnej politike daného štátu
kali520 napísal:pokial pride rec na narodnu politiku uz vam to problem nerobi
a to je zas čo? slovenskú pospolitosť považuje za fašistov skoro každý, nie len 161 a národom sa obháňa hádam každý politik, skôr slová ako anarchizmus alebo trieda alebo triedny boj (čo sú veci ku ktorým sa značná časť "afákov" hlási) väčšine ľudí vyznievajú skôr ako výzva ku kanibalizmu.. a to čo sa spoločnosť snaží tabuizovať je spravidla tým čo o nej najviac vypovedá, inak sme mimo témy
kali520 napísal:vyprodukovane vitaznou Stalinisticko-komunisitickou agendou
:smt043
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kali:
Zo strachu.
Akého? :D Proste som skonštatoval, že časť davu tvorili neonacisti. A nebolo ich tam päť. Dôležité je aj to, kto to organizoval a kto rečnil, nielen samotní účastníci, kde sa dali nájsť, podľa slov jedného reportu: aj slušní ľudia, dokonca pankáči či cigán.
Nebudem to popierat, mozno boli, ale urcite som si isty ze dvaja z toho clanku nie su. Ale serem ja nato co si ty a dalsi afaci kvakate, ide skor o to vase pokrytectvo kde velmi idete proti generalizacii, ale pokial pride rec na narodnu politiku uz vam to problem nerobi.
Tých dvoch myslíš Škrabáka a Škadru? Nech si názor spravia ľudia, keď si vyhľadajú tieto mená v staršom článku.

__

K téme.

Dobrý článok.

http://koncek.blog.sme.sk/c/310887/Bude ... traky.html
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

co je na tom clanku dobre hughito? ved ten autor je ocividny blb, uz v prvych odstavcoch pise ze za zle zivotne podmienky nemozu romovia a neprisposobivi. a este k tomu na to myslenie podnecuje krajne debilnymi otazkami, takze otazka na teba hughito, lahka matematika....

ak odstranis zo dna na den, pol miliona romov, ktori dostavali davky a robili bordel, co sa stane na druhy den? no na to ti odpoviem ja, jednak ten bordel ostane bordelom ale nebude sa zvacsovat cize ho uz staci "len" upratat, a jednak vsetky peniaze ktore na ciganov sli su volne dostupne a mozu sa prerozdelit lepsie, JASNE, vtedy by kopec ludi ulialo co najviac pre seba, ale mnohonasobne vyssie palky by sli aj normalnym ludom. A vsetci by boli happy. Koniec matematickeho prikladu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

K tomu článku odporúčam prečítať iba diskusiu. To je všetko.
hughito
Redeemer
Redeemer

qwerty-xyz napísal:co je na tom clanku dobre hughito? ved ten autor je ocividny blb, uz v prvych odstavcoch pise ze za zle zivotne podmienky nemozu romovia a neprisposobivi. a este k tomu na to myslenie podnecuje krajne debilnymi otazkami, takze otazka na teba hughito, lahka matematika....

ak odstranis zo dna na den, pol miliona romov, ktori dostavali davky a robili bordel, co sa stane na druhy den? no na to ti odpoviem ja, jednak ten bordel ostane bordelom ale nebude sa zvacsovat cize ho uz staci "len" upratat, a jednak vsetky peniaze ktore na ciganov sli su volne dostupne a mozu sa prerozdelit lepsie, JASNE, vtedy by kopec ludi ulialo co najviac pre seba, ale mnohonasobne vyssie palky by sli aj normalnym ludom. A vsetci by boli happy. Koniec matematickeho prikladu.
Ty si najprv ujasni, koľko tých peňazí cigánom ide a či je zrovna tento aspekt taký dôležitý.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Z toho clanku sa neaka relevantna pointa vyextrahovat da ale inak je to balast. Odstranovanie romov samozrejme tiez nie je riesenie. Ale pravdepodobne k nemu dojde, len nebude riadene statom. Qwerty - ziadne mnohonasobne palky by nesli aj normalnym ludom. Stat totiz normalnym ludom ziadne peniaze nedava.
qwerty-xyz

ak by preukazatelne boli fin prostriedky ktorymi stat vie disponovat okamzite, myslis zeby siel zo dna na den takto proti obcanom? ved by nastal prevrat . . . .
si predstav, tresknem ze stat ma zo dna na den volnych 10 mld eur ... a zdravotnictvo v pytli, bezdomovci, zobraci, ucitelia strajkujuci, a ostatne sfery v prdeli tiez, a vsetci vedia ze je tolko prachov aktualne k dispozicii, ktore nikomu realne chybat nebudu, ved keby toto stat ututlal tak nieze padne vlada ale politikov s rodinami by niekto postavil k muru alebo obesil na ulici . . . .

mozno prehanam, ale my sa nasim romskym problemom pomaly ale isto blizime ku KOSOVU .... :?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

precital som si tvoj prispevok 4x a nepochopil som pointu - skus este raz a inak
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ja len nechapem kde sa vsade beru ti ochrancovia prizivnikov. Inac tie tabory by boli dobre. Nejake stare budovy, vojakov mame dost tam by to 2ja strazili par psov, a by si rozmysleli, ci budu robit bordel.

Kazdy co pise taketo sprostosti, by si mal jedneho nastahovat na zahradu.

Hughito: Co jedneho? Kazdy ten novinar ci bloger ci co to je, by si mal nastahovat prizivnika.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

http://www.sme.sk/c/6572994/olasski-rom ... nakom.html
seňorita Bihariová diktuje pravdepodobne denníku sme svoj sorosovsky newspeak:

grázel, násilník, kriminálnik = "kráľ olašských Rómov"
Lipa = Daniš

toto je skutočný obraz tohto nehanebného grázlovského kriminálnika:
http://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_ ... 11205.html
a toto je jeho grázlovská mafiánska rodina:
http://mafia.php5.sk/?p=221
bratislavčania, čudujem sa vám, že ste také kriminálne potkany tolerovali, hanba
citujem:
----------
Svoju „daň“ si Danišovci vyberali aj tým najprimitívnejším spôsobom, čím zároveň predvádzali svoju moc a nepostihnuteľnosť. V reštauráciách zásadne neplatili. A ak sa niekomu z nich zapáčila náušnica návštevníčky reštaurácie, jednoducho jej ju z ucha vytrhol. Brutalita bola špecialitou najmä Tutiho, hoci nebol žiadny svalnáč a navyše feťák – kokainista. Ale mal kopu peňazí a žiadne zábrany. Dokázal znásilniť vybrané dievča buď priamo na diskotéke, alebo ju odtiaľ stiahli, či chcela alebo nie. Tých znásilnených nebolo málo, ale netrúfali si ani len ozvať, nie to ešte na neho podať trestné oznámenie. Aj takto tento primitív ukazoval svoju moc. S ostro nabitou pištoľou v ruke nútil vybranú obeť, aby na ňom predviedla na verejnosti orálny sex hoci aj pred jej priateľom. Obom pritom išlo o život. Bol schopný prísť na zastávke električky k dievčaťu a povedať „Predaj rifle, čo máš na sebe, ale hneď“. Ľudia sa ich báli.
qwerty-xyz

:arrow: Komando, co ineho..... a tajnych samozrejme. Cigansky mafian? natiahnut mu pasak cez cestu, kilometer obdalec dvaja strelci semi-automatika, M82A1tky, raufus strelivo, full-ka palba cez okna, garancia 100% ze v tom aute neostane nikto zivy ani keby bolo full nepriestrelne, raufus si s tym poradi. Na odtahovku, mrtvoly zakopat, auto zosrotovat a je po probleme, ani by o tom nikto nevedel. zalezitost tak na hodinku, so vsetkym vsudy, Strelci kludne aj polo-profi, s BORS-om na pomoci, a optikou, neni problem, neni proste o com .... financne zalezitost mozno milion a pol na koruny, s tym ze je predpoklad ako buduca investicia. :psssst: Po dohode s Ronniem, nie je o com, .... A on sa dohodne raaaaaaaaaaaad .... Je to spravny chlapik

Inak sa tieto zvieratka nenaucia. A problemom zbrani je to ze ich nema kazdy, by som videl ako by cigan mafian frajeroval na diskoteke, kebyze vytiahne pistol, a dalsich 100 ludi mu svojimi vlastnymi pistolami namieri na gebulu ci ma problem. Ja si myslim ze by si to rozmyslel bleskurychlo.

Javatar, ak by sa vedelo ze zo dna na den je problem fuc a peniaze ktore na na nho mali ist su hned k dispozicii tak je jasne ze sa tie peniaze mozu prerozdelit hned a zaraz aj lepsie. :wink: neviem to inak vysvetlit, mozno vonku niekedy pri fajke.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

no fajn, takto to uz chapem lenze
1. tie peniaze nie su az take velke
2. ludia by ziadne najazdy na vladu nerobili - len by mali krcmove reci aby tie peniaze neako vyuzili... co by vlada vyuzila na ziskavanie este vyssej popularity (akoze vyuzitie a pod.)
3. peniaze by sa nemohli prerozdelit hned (statny rozpocet je u nas zakon a robi sa raz za rok)

nehovoriac o tom, ze zastancom tvojho riesenia nie som - aj ked je pravda, ze romsky problem by odstranenim romov logicky zmizol...

//edit: a zbrane skutocne nemusi mat kazdy ale ich legalnu dostupnost zjednodusit treba - stacilo keby 5% ludi so sebou stale nosi zbran
qwerty-xyz

:) peniaze nie su az take velke ale chybaju, a uz sa nikdy nevratia, pretoze romska otazka je bezodna diera, pytaju viacej a viacej a vysledky ziadne. sem tam kecy, ale osobne ti vysvetlim, ako to je, ale fakt len osobne, ale mi to pripomen....

-- ak by to velke prachy boli, najazd by sa spravil, ale nie su cize nic z toho, okrem toho najazdy sa mozno aj robit budu slovac je nespokojna a odnekonecna sa utahovat opasok neda, zvlast k ed ludia vidia obdalec cigana ako si z dani slovakov spravil dobry biznis a ide sa vyrierat do najblizsieho obchodaku aj s 12 timi detmi.

:) Ak je realne moznost ze som na mieste kde ma vela ludi zbrane, je velka pravdepodobnost ze sa nic nestane, si predstav situaciu, pride cigan na diskoteku vytiahne pistol, namieri na holku, a chce od nej aby mu vyfajcila, a zrazu PRASK, cigan ma mozog na naprotivnej stene, a z "mojho" walthera P99 sa len pekne dymi . . . som ja rasista ze som ho zastrelil a mam ist do basy? alebo je on kriminalny zivel ktory prekrocil hranice, a bezny obcan prevzal spravodlivost do vlastnych ruk, hm?

Ak romak bude oboznameny so skutocnostou ze ho ktorykolvek obcan SR moze zastrelit ked sa bude spravat protizakonne, ziaden romak nic nespravi, .... a hoplaaaaa mame poriadok, ake jednoduche . . .

vela veci sa da ludia poriesit ked na to mate spravnych ludi a viete si to zdovodnit, ..... napr. som sledoval pripady o stalkingu bab, a policia nikdy nic nerobila az pokym psychopat holku nezabil. Problem? ta pride holka sa postazovat, odsledujeme chlapika ci to je pravda, ako policajti zo zbalime, odvezieme do lesa, tam ho skopeme stlcieme z obuskami, ze masaker, nasledujuce dni sa za nim zastavime ci pochopil ci jej ma dat pokoj, a odsledujeme ho par tyzdnov, jedno auto, dvaja policajti, ked pochopil tak pochopil, ked nepochopil, znova do lesa, ale bohuzial uz pripravena jama, gulka do hlavy vreco vapna nech sa tam chlapec sam na holaka nenudi, zakopat, o pol druhej rano po sichte mozme ist na kavu na benzinku a este aj pozdravit obdalec pana podnikatela co tankuje do svojho fara. a milo sa usmievat ze robime dni krajsimi a pomahame ludom v nudzi. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Ak romak bude oboznameny so skutocnostou ze ho ktorykolvek obcan SR moze zastrelit ked sa bude spravat protizakonne, ziaden romak nic nespravi, .... a hoplaaaaa mame poriadok, ake jednoduche . . .
A prečo píšeš len o cigánoch ty kôpka nešťastia? Ty máš šťastie, že svoje výplody prezentuejš len na anonymnom fóre, lebo keby sa zaviedol tvoj zákon do praxe a ty by si nebol len internetový tliachač, už by si dávno ležal kdesi v škarpe.

Avšak si natoľko blbý, že sám dokážeš priznať vlastnú nemohúcnosť sa vyporiadať so svojim životom - na jednej strane by si strieľal a odpaľoval ako kovboj, na druhej strane sa nevieš vysporiadať s 15 ročnými chalanmi, feťákmi, starým dedkom a v neposlednom rade s babou, ktorá je nedostupná ako vatikánsky archív.
qwerty-xyz

:wink: divil by si sa hughito ako sa veci vedia rychlo zmenit, a velmi by si sa divil, ale ludia ako ty, ma svojimi nazormi a postojmi velmi efektivne kryju, a za to ti dakujem. Jedoducho, su ludia a je ich vela, podobnych tebe ktori si ani nevedia predstavit rychly vyvoj alebo spad istych situacii v moj prospech, tym padom ich tieto veci ani len nenapadnu, a tym padom ma chrania. :wink: Mozno ti dojde ako to cele myslim, ale pochybujem ...

inak mas pravdu da sa to aplikovat vseobecne, nic to ale nemeni na tom ze problem je s ciganmi
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nechcem byť moc racionálny, cigošov nemusím, ale mám taký pocit že samotní politici si ulejú prachov a majetkov v takom nepomere voči tým cigošským dávkam, že keby sme poznali presné cifry, tak by sme zaplakali a šli by sme loviť politikov a megakorporácie, ktoré za nimi stoja a nie cigošov. To len word of the wise.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tomu prvému odstavcu som samozrejme nepochopil, buď to je mnou, ale dovolím si tvrdiť, že tomu nepochopí nikto a nechápeš tomu ani ty.

K druhému: faktom zostáva, že vzhľadom na počet cigánov nie sú hlavným ani jediným problémom, nič také. Ide len o tvoj priezor, zaťažený na nich. Ak také niečo, tak samozrejme platné na všetkých, lebo, predstav si, existuje kriminalita aj od necigánov. A ty to dokazuješ - bol si napádaný bielymi feťákmi a deckami, s ktorými si si nevedel dať rady. Ďalej si bol až takmer sexuálne obťažovaný bielym dedkom. Raz si čosi spomínal aj o cigánov, ktorí po tebe hádzali kamene, ale stále tu máme významný štatistický faktor bielych recidivistov, na ktorých by si potom mohol uplatňovať tvoju "novelu" zákona a mohol im odstraňovať časti mozgu tvojím Waltherom P99 za kúdolov dymu z neho vychádzajúceho.
qwerty-xyz

prvy odstavec by ti vedel vysvetlit presne aj po internete jeden moj kamos, v strucnosti robis zo mna nieco co nie som a podcenujes ma na takej urovni ze neodhadnes sam coho a ako presne som schopny. :) vysvetlim to na jednom znamom, jeho dalsi znami (pisem znami) z neho robia curaka, ten im ale za chrbtom pichava ich vlastne baby, a oni, chlapci, ci hladia ego ze prave tento typek by v zivote nenabalil ziadnu, ten typek sa usmieva, a vravi ze to je to tajomstvo, vyzerat a posobit tak ako to robi on a popri tom robit co robi on. :wink: myslim ze sa mozno uz hughito dostavas k podstate veci, to co je prezentovane na fore ako tema, nemusi byt vzdy neriesitelny problem, divil by si sa niektore temy su vyriesene niekolko hodin od ich zalozenia.

:) a okej, tak celkovo, no ale nepomohlo by to? taketo zavedenie zbrani ?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak to je jasne ze politici si ulievaju viac, len co s tym spravit. S ciganmi by sa nieco spravit dalo, ci uz im dlhy odratavat z davok, alebo najomne im odtial odratavat, atd atd. Stale lepsie ako keby mali dostavat € zato, ze robia bordel.
Napísať odpoveď