Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
sqbo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa sqbo »

Navrhujem aby ste si založili tému Ľudia Proti Rasizmu :D a sem nechali postovať ľudí ktorí cigánov stretávajú aj niekde inde ako pri krabicovom víne v piatok :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak to si naložil.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

K tej prílohe, ktorá sa zaoberala kategóriami kriminálnikov....
Treba si uvedomiť jedno.... a síce, že v rokoch 1997 - 2001 Cigáni tvorili dajme tomu 10% obyvateľstva (aj to som číslo nadsadil) ale ich podiel na zločinnosti bol 17 až 22%.... takže asi tak....
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Co dodať,určite sa zhodnem s mnohými,že ich tu nechceme.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nechcem aby sa tu navodil dojem, ze sme vsetci rasisti. Ano, vacsina z nas su latenti rasisti a xenofobia, ale povedzme si uprimne. Komu NAOZAJ vadi, ze je clovek cierny, alebo zeleny? Mne je to uplne u prdele, mne vadia neschopne polodementne socky, zijuce z mojich dani. Proti pracujucim ludom nemam absolutne nic, aj ked zas nie som uplny humanista a nedam sa do reci s prvym Ferom, ktoreho stretnem. Nic to nemeni na veci, ze farba pleti je ten najmensi problem a myslim si (verim), ze to tak vidi aj vacsina dnesnych latentnych rasistov a xenofobov. Samozrejme stereotypy ostanu a ziaden moralisticky pseudohumanista nam to nemoze vycitat. Ak je 10 z 10 skusenosti s ciganmi negativnych, tak bohuzial vsetci skoncia v jednom vreci, az kym ma nepresvedcia o opaku.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Suhlasím s Tommym..mne je tiez u prdele aku ma farbu ksichtu,ale ide o ich neprisposobivost
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

A cerstve info, mojho znameho-basketbalistu, ktory sa tym zivi tyzden pred operaciou kolena o barliach prepadli podvecer traja opaleni dal im mobil peniaze a ked odmietol dat hodinky dostal co si zasluzil, vraj koleno zazrakom obisli :)
petros6613
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa petros6613 »

Nechápem prečo cigáni keď nepracujú dostávajú skoro minimálnu mzdu a keď si spravia zo sedem detí už sú na priemernej a do konca života nepracujú cigáni by mohli pracovať len sa im nehce čistiť hovná po psoch však v krajnej situácii aj to môžu robiť Lebo takto to bude trvať kým cigánov nebude 50% obyvateľstva svk Ja by som im znížil dávky na minimum a chcel vedieť čo budú robiť
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

kradnut a spravat sa nasilnicky...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

A to si predsa naši papaláši nemôžu dovoliť :smt018 Preto len buď pekne sticha, plať dane a pred vrchnosťou skloň hlavu. Ako spieval náš národný bard: ne, nejsme na kolenou, ryjeme držkou v zemi!
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: Stale sme na tom lepsie ako hughito, my si totiz uvedomujeme ze to je zle, hughito tomuto stavu priam fandi, .... hold, stale vravim, laska k romom by mala byt brana ako defekt . . . teda masochizmus to je isto.

ked znizite davky, treba mat zabezpecene urady a media, to sa da, len treba volu a vydrzat.

poviem vam teraz jeden priklad, predstavte si ze sa znizia davky, a cigani idu protestovat. Za tychto okolnosti by znicili vsetko co im stoji v ceste, vykrikovali, bili sa s kadekym, znasilnovali a okradali kazdeho, policajti by len ustupovali, ludia z LPR a hughito by na kolenach prosili vladu nech im pridavky a davky vratia lebo oni to potrebuju a vlada by ustupila.

zhrnutie, vyriesilo by sa hovno, a este by aj cigani zase dostali pocit ze ked sa spoja mozu vsetko, verim ze si hughito pri tejto myslienke poriadne vyhoni, koniec koncov, osobne si myslim ze hughitovi sa paci tr*kat ciganky preto ich tak brani, alebo je do nejakej zalubeny, ale to bude tema mozno niekedy v LVP, .... :)

ine riesenie ? prosim vas, ved to riesenie ja kazdemu jasne od zaciatku.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.topky.sk/cl/100370/1328493/Z ... a-strpiet-

samozrejme sa to v médiách nepíše, ale ak sa pozrieme dobre na fotku (za to chválim bulvárne topky), hneď je videť, že ten obžalovaný je voľajaký pritmavnutý....
Prílohy
tak tu ho máme....
tak tu ho máme....
hughito
Redeemer
Redeemer

V čom sa zmenil ten čin? Má to nejakú pridanú hodnotu, že ten úchyl je cigán? Qwerty píše čosi o honení, ale mám skôr pocit, že podaktorým vám tu až srdce zaplesá, prípadne možno aj čosi stvrdne, ak zistia takúto informáciu.

qwertyho výlev plný nezmyslov škoda komentovať.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: mne srdce zaplesa az sa veci budu riesit radikalne, a ludia ako ty hughito nestihnu ani otvorit usta na protest a padnu mrtvi s gulkou v hlave, .... nasledne o 5 sekund po tebe prejde tank, a postupujeme postupujeme v robeni poriadku ....

uz to pochop hughito, inak sa situacia riesit neda. tvoje TOP riesenia, tie top sracky co vypustas z ust su nerealne, vies, tie moje zatial tiez, ale pride stav kedy praveze tie moje budu realne nie tie tvoje.
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

Obvineny zo zlocinu zabitia...preco nie vrazdy?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

preco nie s rasovym motivom? (skuste hadat co by sa dialo keby biely zabil nejake 12 rocne romske decko na druhy den by bol nacista fasista a neviem co este)
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

hughito napísal: Má to nejakú pridanú hodnotu, že ten úchyl je cigán? mám skôr pocit, že podaktorým vám tu až srdce zaplesá, prípadne možno aj čosi stvrdne, ak zistia takúto informáciu.
ano ma... rasovo motivovany trestny cin...
Hughito, pri vsetkej ucte k tebe, ak si myslis, ze niekomu stvrdne pri citani clanku
o tom ako nejaky cigan zabije 12 rocne dievca tak by si sa mal fakt liecit...
vies, normalnemu cloveku je z toho zle, nezaplesa mu srdce a uz vobec nema potrebu
nad tym onanovat...
hughito
Redeemer
Redeemer

AT čítaj vždy aspoň stranu späť predtým, ako začneš trepať nezmysly - to platí pre všetkých mudrlantov.

Rasovo motivovaný trestný čin treba dokázať - rasovo motivovaný trestný čin nie je automaticky vtedy, ak ružový zabije žltého a biely čierneho.

Zase mudrovania plná riť, ale ide len o plané reči. A qwertyho tanky a predstavy hovoria sami za seba. Dobre ti to prehrabáva. :wink:
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

hughito napísal:Rasovo motivovaný trestný čin treba dokázať - rasovo motivovaný trestný čin nie je automaticky vtedy, ak ružový zabije žltého a biely čierneho.
Zaujimave, ze v pripade utokov bielych ide vzdy o rasovo motivovany cin a pseudohumanisti ako ty uz stoja v pozore a ukazuju prstom.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Qwertyho neriesim...
len ked zabije biely farebneho tak to ide nejak automaticky...
ked to nejde automaticky tak sa do toho zapoja lpr a podobne...
tie strany dozadu som len tak prelistoval a je mi z nich jasne, ze tam
je mudrovania plna rit, ale tvojho mudrovania...
Napísať odpoveď