Chcem kúpiť auto
-
Vitaaa
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
a čo si čakal, že 1.33 pojde cez 80km/h do kopca jak aladinov koberec? neviem ti presne povedať s akým autom a motorom by som si trúfol predbiehať do kopca autobus pri 80km/h ale 2.0tdi 140k by to tiež nebol.
ten motor ozije iba v otackach, do mesta uplne staci a ma aj vybornu spotrebu, interier ani by som nepovedal, ze kvalita je zla, ale proste je uplne iny oproti polu a bud sa ti paci alebo nie
-
RATZINGER666
Darca
presne tak, plus este ak bol kamarat zvyknuty z nafty, ktora taha hned, je pochopitelne, ze v pripade benzinu s krutiacim momentom v nizsich otackach nebol spokojny, musi to proste vytocit... nehovoriac o tom, ze hento je vysokootackovy motor a plny vykon ma kdesi v 5500ot...
ratz: mas pravdu on mal doteraz Fiat JTD tak chyba mu tam tah
Vitaaa: ten kopec ked trafim cervenu a cakam na prechode tak na konci kopca z pokoja mam 150km/h ta toyota sa nemohla rozbehnut na 140km/h a to som mal pri zosliapnuti plynu zaradeni 3.stupen v 70km/h
popripade dajte nejaky typ na cca 3 rocne auto +-7500 a nech je to diesel
Vitaaa: ten kopec ked trafim cervenu a cakam na prechode tak na konci kopca z pokoja mam 150km/h ta toyota sa nemohla rozbehnut na 140km/h a to som mal pri zosliapnuti plynu zaradeni 3.stupen v 70km/h
popripade dajte nejaky typ na cca 3 rocne auto +-7500 a nech je to diesel
-
RATZINGER666
Darca
za 7500 kupis uz cokolvek, snad nechces, aby sme Ti tu vypisovali 50 typov aut... dizel sa da tiez vybrat uz pomaly pri kazdom type vozidla... z hatchov som Ti pisal vyssie, focus a ceed ma napadli prve, pokial chces novsi rocnik... ale za tie peniaze mozes mat podstatne pohodlnejsie auto...
-
RATZINGER666
Darca
tieto fiesty vyzeraju super, ale inak neviem, este som v nej nesedel... motory su overene z focusov...
neviem, co ale ludia vidia na tych malych autach, ked za rovnake peniaze mas poriadne auto, ked sme pri tych fordoch, tak napr o rok starsie mondeo...
http://ford-mondeo.autobazar.eu/18-tdci ... 10934.html
neviem, co ale ludia vidia na tych malych autach, ked za rovnake peniaze mas poriadne auto, ked sme pri tych fordoch, tak napr o rok starsie mondeo...
http://ford-mondeo.autobazar.eu/18-tdci ... 10934.html
-
Vitaaa
Expert
2009 focus 1.6 TDCi 80kw za cca 6500 kupis a 1000eur zostane na opravy. už som tu o tom motore písal, si to nájdi. Tým benzínovým motorom si sa mohol vyhnúť všetkým tým drahým ku*vítkam ako DPF, turbo v ojazdenom aute...
súhlasím s ratzim... ak človek skutočne nehľadá výlučne "nákupnú tašku" do mesta, tak by som hľadal minimálne nižšiu strednú triedu. na nejaké Fiesty, Fábie, Corsy atď by som sa vybodol.
súhlasím s ratzim... ak človek skutočne nehľadá výlučne "nákupnú tašku" do mesta, tak by som hľadal minimálne nižšiu strednú triedu. na nejaké Fiesty, Fábie, Corsy atď by som sa vybodol.
tak kto ma rodinu alebo chce kupit na frajerovanie velke auto tak nech si kupuje poriadne velke auto, ja mam tiez male auto, som sam bez zaväzkov s frajerkou nas to odvezie vsade pohodlne, ked budem mat deti tak predam a kupim aj mikrobus ked bude treba, ale zeby som so sebou vsade vozil zbytocne 400kg srotu a 400l vzduchu tak to nie
popripade toto
http://skoda-fabia.autobazar.eu/19-tdi-id3628758.html
neni to tazky agregat pre take male auto???
popripade toto
http://skoda-fabia.autobazar.eu/19-tdi-id3628758.html
neni to tazky agregat pre take male auto???
-
RATZINGER666
Darca
o akom frajerovani hovoris? slovo komfort Ti nic nehovori? keby som Ti chcel poslat nieco na frajerovanie, tak Ta rovno odkazem na mercedes alebo bavorak, to je teraz bohovo v mode... keby slo o rodinu, odporucim Ti nejake kombi... mondeo je normalne auto beznych rozmerov... toto je este k tomu iba o rok starsie od tej fiesty, co si posielal, a za rovnake peniaze...
naozaj nepochopim, na co su komu hentake miniauta, a to nie som zastanca ziadnych SUViek ani nicoho podobneho... iba klasickych sedanov a limuzin...
k tej fabii - neviem, ci tie veci k tomu necitas, ale to vozidlo sa neda prihlasit... okrem toho fabia II je najhorsie auto, ake som za posledne roky soferoval, neda sa v nom normalne sediet... otazku, ci nie je motor tazky, naozaj nechapem...
naozaj nepochopim, na co su komu hentake miniauta, a to nie som zastanca ziadnych SUViek ani nicoho podobneho... iba klasickych sedanov a limuzin...
k tej fabii - neviem, ci tie veci k tomu necitas, ale to vozidlo sa neda prihlasit... okrem toho fabia II je najhorsie auto, ake som za posledne roky soferoval, neda sa v nom normalne sediet... otazku, ci nie je motor tazky, naozaj nechapem...
-
Vitaaa
Expert
Ale tu vôbec nejde o frajerovanie. Ja som možno vadný, ale ak porovnám cestovanie fábiou, fiestou alebo yarisom s cestovaním v aute strednej triedy je to nebe a dudy. A to aj v prípade, že cestujem sám. Dlhý rázvor, veľký vnútorný priestor, zvyčajne väčšia nádrž (menej zastávok na tankovanie). Okrem toho autá vyššej triedy lepšie zvládajú cestovné rýchlosti okolo 130km/h komfortom cestovania (aerodynamický hluk, podvozok). Ak cestujú traja, štyria ani nehovorím. Ak si mám vybrať medzi 2009 fiestou a 2008 mondeom za približne rovnakú cenu, je veľmi málo okolností, ktoré by ma prinútili zobrať fiestu.
nemyslel som ten konkretny model vidim ze chyba technicak ja som sa pytal na motor ci to auto potom neni moc nedotacave
ja poznam vo svojom veku ludi ktori si kupili velke auto kvoli tomu ze si myslia ze su king
ja poznam vo svojom veku ludi ktori si kupili velke auto kvoli tomu ze si myslia ze su king
-
RATZINGER666
Darca
tak potom som nepochopil, preco si poslal link....
nedotacave? kupujes sportak alebo co? ten fabiovy podvozok ma katastrofalne jazdne vlastnosti sam o sebe rovnako ako vsetky ostatne auta v tej triede...
tak potom mate asi malo rokov, ked si kupujete auta kvoli ostatnym...
nedotacave? kupujes sportak alebo co? ten fabiovy podvozok ma katastrofalne jazdne vlastnosti sam o sebe rovnako ako vsetky ostatne auta v tej triede...
tak potom mate asi malo rokov, ked si kupujete auta kvoli ostatnym...
Uz vo Fabiach I bol 1.9TDI tazky motor a trpeli hlavne sucasti prednej napravy. Casto striedam svoju 1,4ku s naftovou 1,9tkou a nemozem sa zbavit pocitu ze pod kapotou mam okrem silnejsieho agregatu este aj nejaky betonovy prefabrikat. Je to citit hlavne pri prejazde nerovnostami a retardermi.bonno50 napísal:neni to tazky agregat pre take male auto???
Juicy: toto som chcel vediet nie spekulacie K+
Ratz:ty si asi v novych auta vela nesedel (neber to ako vyryvanie)
Ratz:ty si asi v novych auta vela nesedel (neber to ako vyryvanie)
-
Vitaaa
Expert
aj keby nesedel... má pravdu. Ja som teda sedel aj v novom swifte, fabii II combi, fabii I, yarise, corse.... atď atď. A môžem povedať, že žiadnu takúto žabku by som si na cestovanie nekúpil. Pretože pri normálnych cestovných rýchlostiach tieto "nákupné tašky" nesiahajú po napr. takej staručkej Omege ani po náboj kolesa. A to nie je žiadna špekulácia... to je fakt. Ďalšia vec je, že podvozok poväčšine väčšiemu, výkonnejšiemu, ťažšiemu motoru nestíha a degraduje jazdné vlastnosti a komfort jazdy na úroveň nákupného vozíka zo supermarketu. Takže pomenovanie "nákupná taška" pre tieto miniautá nadobúda reálny rozmer.
tie 1.9 dieslove + 200k km je vela, malo ? co tam zvykne odchadzat?RATZINGER666 napísal:skus tohoto: http://www.hojko.com/plusminus-u3505.html , je predseda megane klubu na slovenskupripadne skus http://meganeklub.sk ...
ja Ti poviem iba jedine - je to renault, takze ruky precinak to tretie ma aspon rozumnu cenu na rozdiel od tych prvych dvoch... pff, ze 2200e za trinastrocne auto...
-
audiotrack
VIP
na renaultoch vraj zvykne blbnúť elektrika, ale u mňa zatiaľ všetko v poriadku
Vitaaa: neviem v akom ponimani beries tie podvozky ale taky novy Swift ma podvozok velmi dobry dokonca ked ho testovali viem ze hovorili ze aj auta nizsej strednej triedy mu ho mozo zavidiet a to nehovorim o verzii SPORT
samozrejme ze na velke cestovanie tie male auta nesu ja ich skor povazuje ako hracku ale ked chlapik potrebuje denne prejst 50km urcite je to dobra volba
samozrejme ze na velke cestovanie tie male auta nesu ja ich skor povazuje ako hracku ale ked chlapik potrebuje denne prejst 50km urcite je to dobra volba
50km? To sú autá s ktorými vyrazíš zo sídliska do Kauflandu, zastavíš sa kúpiť akciovú šunku v Tescu, cestou medzi nimi vybavíš veci na pošte a v banke a nakoniec sa zastavíš po dieťa v družine. Sravil si 5 km a 5x si štartoval.
A zabudol som... cez víkend zbehneš kuknúť babku na dedinu a to tých 50 možno spravíš.
A zabudol som... cez víkend zbehneš kuknúť babku na dedinu a to tých 50 možno spravíš.