ATB + alko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
the_Zero
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

ATB + alko

Príspevok od používateľa the_Zero »

ahojte,

mam taky mensi problem, dnes som bol u lekarky a nasadila mi antibiotika penicilin 750mg (30 tabliet), budem ich brat do buducej stredy. v piatok je ale jedna akcia na ktoru sa tesim uz vazne fest dlho, samozrejme bude sa pit. viem ze alkohol a atb by sa nemali zmiesavat preto by som sa chcel opytat ci by som nemohol jeden den vynechat a spokojne pit alebo nejaky sposob. ano, je mi zdravie prednejsie ale nutkanie nepusti, niesom alkoholik, len sa na to tesim uz dost dlho. pripadne co by mohlo skombinovanie sposobovat.

za odpovede vopred vdaka. :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: ATB + alko

Príspevok od používateľa uplink »

Asi tak, načo to siliť? Na 90% neuškodí teraz, ale dlhodobo môže aj nemusí, dlabal by som na to.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Keby slo o vysadenie poslednych 2-3 tabletiek tak vysrat na to ale v strede liecby istotne nie, to uz radsej ich ani nezacat brat alebo az v piatok zacat ked das pecienke po chlastacke den pauzu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Je to rozne a zavisi to aj od druhu liekov. Ja som raz tiez neodolal a nic sa nestalo, ale to som mal iba par piv. Na druhej strane to raz skombinoval kamos, pil tvrde a skoncil tak, ze mal cely vecer neskutocnu zimnicu. Takisto sa moze stat, ze ti zrazu "udrie" do hlavy aj male mnozstvo alkoholu.
Cize by som to videl tak, ze pokial si chces tu akciu uzit, tak bude lepsie nepit, lebo rizika spojene s kombinaciou alkoholu a antibiotik ti mozu celu akciu pokazit viac ako triezva hlava ;)
Vynechanim si mozes pomoct, ale neviem ako to ovplyvni liecbu, antibiotika by mali mat presne planovane davkovanie a jeho zmena moze znizit celkovy ucinok.
PS: na dobrych akciach sa da zabavit aj s inymi pomocnikmi :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Na čo ti to dala?
SRneC
Addict
Addict

Presne.. ATB musia v tele dosiahnut urcitu koncentraciu, ked to vynechas tak ju opat musis dobiehat nejaky cas a zrazu si vyzral tyzdnove balenie pocas ktoreho koncentracia ucinna mala byt v tebe 6 dni a v skutocnosti bola mozno 2, bacile nezabijes + prospievas k rezistencii tych hajzlov malych a nicis si pecienku chlastom. To, ze ta skor chyti je na poslednom mieste a podla mna plus :lol: penazenka sa potesi.
the_Zero
Light Expert
Light Expert

dala mi to na zapalene krcne mandle. ked by som teda chcel vynechat tabletku, aky cas pred akciou? beriem ich kazdych 8 hodin.
SRneC
Addict
Addict

the_Zero napísal:dala mi to na zapalene krcne mandle. ked by som teda chcel vynechat tabletku, aky cas pred akciou? beriem ich kazdych 8 hodin.
Bud nepi a nevynechavaj, alebo ich hned prestan brat a zacni poctivo v piatok :lol: nic ine vyber si... krcne mandle a penicilin aj ked to tak vyzera niesu sranda.
the_Zero
Light Expert
Light Expert

nechcem vyzniet ako tupec, ale staci ked prestanem brat tabletky 24 hodin pred piatkom? keby sa teda rozhodnem vynechat.

to len ja mozem mat taku smolu ochoriet tyzden pred akciou :D potom musim riesit taketo chobotiny.
SRneC
Addict
Addict

Hej vobec si to nepochopil, ak nespravis to co som ti pisal hore jednu z tych 2 variant, tak je uplne jedno co spravis, chap to tak :D mozes si ich dat aj formou cipkov a do usi..neboj sa nezomries, len celu liecbu poseries a beries ju zbytocne.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja ti to vysvetlím inak.

Sťahuješ si film od Pondelka. Sťahovanie zaberie týždeň, ale ty v Piatok musíš vypnúť PC. Tým pádom sa ti bude zbytočne od Pondelka do Piatku ten film sťahovať, keď ho asi v 3/4 vypneš, a cez víkend začneš znova.

Miesto filmu si predstav ATB. Vypnúť počítač je akcia. A zbytočne stiahnuté dáta sú minuté tabletky. S tým, že to prerušenie sťahovania ti môže poškodiť pevný disk (rozumej zdravie, resp. pokaziť liečbu).

:lol: Sorry, rád prirovnávam takéto blbosti. :D
SRneC
Addict
Addict

ale nestahujes z torrentu, ale z uloz.to dajme tomu :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Zapálené krčné mandle..zjavne nezomieraš na to a pri dnešných praktikách obvoďákov - hoď tie lieky do koša a nasaď domácu liečbu mandlí. :smt006

http://www.detskaorl.sk/?p=4
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

daj si piatok bez alka a napriklad sa iba sfajc
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

ale fajčenie mu tiež asi moc s tými mandlami nepomôže, či?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak mu asi neostáva nič iné, iba si niečo pichnúť... :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Alebo sa proste zabaviť raz bez alkoholu, drog? Aj to niekedy ide... :)
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

podľa toho v akej spoločnosti, často sa sociálne väzby točia čisto okolo takých látok :sly:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

the_Zero napísal:nechcem vyzniet ako tupec, ale staci ked prestanem brat tabletky 24 hodin pred piatkom? keby sa teda rozhodnem vynechat.

to len ja mozem mat taku smolu ochoriet tyzden pred akciou :D potom musim riesit taketo chobotiny.
hej, vyznel si ako tupec...ked uz mas tie ATB v systeme, tak to ze si den nedas ti nijak nepomoze, vsetky negativne ucinky spojene s uzivanim ATB a naslednym pitim alkoholu budes mat, akurat dokurvis liecbu.
pocuvaj srnca, je tu z tych co prispeli zatial asi najfundovanejsi... keby este bolek napisala...
Napísať odpoveď