SAMSUNG Galaxy S II
Re: SAMSUNG Galaxy S II
qwerty: Čo sa ti nezdá. S týmto mobilom sa teoreticky dá robiť väčšina bežnej práce, ako na PC. To, že kvôli malému displeji nepohodlne, to je druhá vec. Ale dá sa. 
-
qwerty-xyz
len chcem vediet co takeho uzasneho, sam tento mobil mam tak tie vyhody ze ho rootnem chcem vediet proste, .... 
krankenwagen napísal:Zdravim,
vie mi niekto povedat, co je to ten HWComposer? Chcem dat jednu ROMku, no nefunguje v nej, tak sa chcem opytat, co tym stratim, ze ho nebudem mat. Dik, K+
HWComposer je vec v androide ktora je vyuzivana presne na Vykreslovanie pomocou HW
Exynos platforma má s týmto problemy.. aktualne sa čaká na zdrojove kody od Samsungu
no zatial tu mame Open HW composer
odporúčam
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1891222
Funguje paradne. rychle a stabilne
Galaxy S II, 1.8GHz, 600MHz GPU,440MHz BUS
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim,
pravdepodobne som si brickol telefon SGS2 (nedostane sa po Samsung logo). Do CWM sa dostanem, no tam sa nic neda spravit, vsetko vyhadzuje chybu. Zalohu mam na internej pamati. Znamena to, ze uz nie je ziadna sanca zachrany dat?
Dik
//momentalne sa mi po 5 minutach sama spustila boot animacia Rootbox ROMky, ale asi 1 frame za 15 sekund.. mam to nechat dojst?
pravdepodobne som si brickol telefon SGS2 (nedostane sa po Samsung logo). Do CWM sa dostanem, no tam sa nic neda spravit, vsetko vyhadzuje chybu. Zalohu mam na internej pamati. Znamena to, ze uz nie je ziadna sanca zachrany dat?
Dik
//momentalne sa mi po 5 minutach sama spustila boot animacia Rootbox ROMky, ale asi 1 frame za 15 sekund.. mam to nechat dojst?
skus - chod do CWM, pripoj USB kabel, a v mount daj Toogle USB... aj ked neviem ako na SGS2 a interna pamet...
-
krankenwagen
Professional
Nechce mountnut nic..
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2012, 12:25)
Odin mi nechce flashnut stock rom, zastane to vzdy pri NAND write start. Skusal som viacero portov, povypinal som Kies procesy.. Este nieco sa s tym da spravit?
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2012, 14:47)
Nahodou niekto nemate doma nevyuzity USB jig?
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2012, 12:25)
Odin mi nechce flashnut stock rom, zastane to vzdy pri NAND write start. Skusal som viacero portov, povypinal som Kies procesy.. Este nieco sa s tym da spravit?
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2012, 14:47)
Nahodou niekto nemate doma nevyuzity USB jig?
caute, co hovorite na battery kity? aky maju efekt na váhu a hrúbku mobilu?
napr. tento http://www.mall.sk/mobily-baterie-neori ... on-2800mah
napr. tento http://www.mall.sk/mobily-baterie-neori ... on-2800mah
na vydrzi ti to velmi neprida, pchat cinske neoriginal baterky do mobilu to tu bolo niekedy,uz to nie je in, ak chces, kludne vyskusaj, no ked ti cez noc vytecie a do*ebe smartfon potom uz bude neskoro
-
Arkaz
Addict
Ak chces trosku energie naviac kup original battery kit s 2Ah bateriou. je k tomu aj origo zadny kryt. pne to pridalo nejaku tu hodinku browsovania. odporucam.
aha ok, diky
a aky efekt ma 2Ah baterka na váhu a hrúbku mobilu?
a aky efekt ma 2Ah baterka na váhu a hrúbku mobilu?
bude mat potom hrubku aku ma spodna cast s reprakom
neviem aku hrubku ma spodna cast s reprakom 
SGS2 este nemam, mam zatial 2,8" mobil tak sa pytam len informacne
ale to je jedno, bude to hebedo tak ci tak
SGS2 este nemam, mam zatial 2,8" mobil tak sa pytam len informacne
ale to je jedno, bude to hebedo tak ci tak
Hebedo je to s tou batériou, inak je ultra slim 8,5 mm
-
qwerty-xyz
Ked som dal mobil do povodnych nastaveni, nahodil si tam znova svoje veci, tak som narazil na dva problemy. Prvym z nich je ze mi neidu MMS (O2) a pri preposlani nastavovacej SMS odo mna pyta PIN ktory ked zadam svoj tak to NEFUNGUJE a manualne nastavenie jednoducho nepomohlo, a druhy obrovsky problem, ze pri prichadzajucom maili, sprave, aktualizacii, upozorneni, sms ke, telefon blaci NONSTOP jednoducho zvonenie neprestane zvonit, zatial to riesim tym ze mam vypnute zvonenia, mam len vibracie, tak si zavibruje a prestane ale akonahle zvonenia zapnem zvoni a zvoni ako pri*bany ten telefon cely cas, .... nejaky napad ako to vyriesit ? zmena melodie nepomaha, neviem co mu je a preco to robi, na reklamacku to nevidim, chcel by som sa s tym este nejako pohrat, dkesi tam bude zrada.
Skús reflash s full wipeom, ale pozor na brick
-
krankenwagen
Professional
Je uz oficialny Jelly Bean na slovensku pre S2ky?
-
masterdead
SysAdmin
Este nie je ziadny oficialny vobec vonku...
-
Arkaz
Addict
Pravda pravda este nieje ale uz je vo finalnej faze testovania.