Assassins Creed 3
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Assassins Creed 3
Ehm, chcem sa spytat ci to uz daky pirat hra na Xboxe a ci je hra naozaj taka dobra ako sa zda 
Vopred vsetkych upozornujem, nepiste sem ziadne spoileri lebo vas
Spoiler
podrezem v spanku.
No čo ľudia pochváľte sa. Akú verziu hry predobjednávate, resp. kupujete? Standart, Join or die alebo Freedom edition? 
Ja som predobjednal Freedom, uz niekedy v juli 
-
aviceN
Guru
Spoiler
Co som preskakal videa, tak za hlavneho hrdinu sa dostaneme az v nejakej 4 sequencii, cize to vidim ze to bude dost dlha hra
tesim sa
-
Sphinx
Addict
Zatial musim chvalit, graficky mi to pride kvalitnejsie, pridane nove variacie pohybu , atp
-
aviceN
Guru
ak si to nahodou niekto kupite na PS3 a budete sa toho po dohrani chciet zbavit, tak sa mi ozvite
diki
idealne CZ verzia, a idealne vymena za inu PS3 hru
idealne CZ verzia, a idealne vymena za inu PS3 hru
Predobjednaval si niekto Freedom ediciu z Brlohu a hra mala menu v rustine? alebo to len ja mam taku smolu
a ked hej neviete ci sa nejako daj zmenit jazyk?
-
Sphinx
Addict
bez to vymenit je to zly import
-
lekoklatik
VIP
Ako je na tom teda tato hra.
Premyslam ci to kupit, pretoze som cital ze to uz stratilo svoje caro celej serie.
Premyslam ci to kupit, pretoze som cital ze to uz stratilo svoje caro celej serie.
Osobne do toho idem iba kvoli pribehu Desmonda. Ale ktovie, mozno aj Connorove stvarnenie si ziska moj zaujem.
Prečo ešte nie je na Steame cena?
-
Geogomeogo
Light Professional
lekoklatik napísal:Ako je na tom teda tato hra.
Zatiaľ je to celkom v pohode. Som v 5tej sekvencii tuším a celkom ma to baví. Grafika je podstatne lepšia od predošlích Assassinov, lenže ten gameplay je mi trochu nejasný. Ale, lezenie a skákanie po stromoch je bomba a je to strašne easy. Súboje sú dosť ľahké, riešia sa counter attackom ako vždy. Ale proti divokým šelmám to býva ťažšie, keďže musíš pohotovo zareagovať. A súhlasil by som s tým názorom, že to stratilo svoje čaro, ale podľa mňa to bude tým, že už niesme v Európe a neužívame si pohľad na Benátky, Rím, Istanbul, atď. Proste je to niečo iné.
**LIGHT SPOILER**
Spoiler
Príbeh je zozačiatku veľmi nelineárny, ale čím ďalej tým viac hráte, tak zrazu príde jeden z WTF momentov, keď vám všetko dôjde.
mireccko napísal:Predobjednaval si niekto Freedom ediciu z Brlohu a hra mala menu v rustine? alebo to len ja mam taku smolua ked hej neviete ci sa nejako daj zmenit jazyk?
Skús si zmeniť na konzole lokalizáciu na Českú, resp. Slovenskú republiku a malo by to byť v poriadku. Viacerým ľuďom sa stalo čo tebe a vždy im radili práve toto. Tak to snáď zaberie...
Inak čo sa týka mojich postrehov a dojmov z hry: Grafika je skvelá...povedal by som ešte lepšia ako v poslednom AC: Revelations...čo sa týka systému boja, tak ten bol pre mňa spočiatku (a doteraz ešte miestami aj je) pomerne mätúci...to znamená, že je postavený na iných základoch ako combat v predchádzajúcich častiach (inými tlačidlami útočíte, rovnako aj iným blokujete výpady nepriateľov a pod.) S postupom času a praxe sa však nato dá zvyknúť a budete v bojoch rovnako obratný ako v iných dieloch série.
Šplhanie po stromoch je celkom jednoduché, žiadna veda...nič čo by niekto nezvládol. Naopak, mám niekedy problémy so šplhaním po skalách v prírode, nakoľko niekedy nie sú celkom jasne a jednoznačne vyobrazené body, na ktorých sa môžete zachytiť a štverať sa po nich vyššie. Po prírode voľne pobehujú rôzne zvieratá, ktoré môžete napadnúť a zabiť - pričom korisť zo zvierať závisí od toho, ako k útoku pristupujete - čím nenápadnejšie a viac "inkognito" usmrtenie, tým lepšia korisť zo zvieraťa ...ale toto už asi viete z iných fór a gameplayov a pod.
Čo sa týka vedľajších dobrovoľných úloh...tak v hre samozrejme sú zastúpené. V hojnejšom počte sa však objavia až troška neskôr...zo samotného začiatku ich v hre priveľmi nenájdete.
Ak by ste mali iné otázky, kľudne do toho...pokúsim sa Vám ich zodpovedať
acchh
nech už to je na PC
Nikto z vas sa nezamyslal nad assassins creed trochu inak ?? a preco ich symbol pripomina symbol slobodomurarov ? 
-
javatar
Hardcore addict
slobodomurari:AC(explained):unika mi podobnost
Javatar to si dost malo hladal ->
https://www.google.sk/search?q=freemaso ... swamoICgDQ
https://www.google.sk/search?q=freemaso ... swamoICgDQ
-
ShurikenFBR
Novice
mas pravdu...ale takych podobnosti (nahodnych) najdes desiatky...un_know napísal:Nikto z vas sa nezamyslal nad assassins creed trochu inak ?? a preco ich symbol pripomina symbol slobodomurarov ?