cestovanie rýchlikom - fast help!!
cestovanie rýchlikom - fast help!!
ahojte neviete náhodou, že ked chcem ísť na rýchliku tak viem, že sa dá kúpiť lístok aj vo vlaku len či náhodou nebude drahší, mám študentskú zľavu, a neviem či si stihnem ísť kúpiť lístok, tak nechcel by som zbytočne platiť napr. dvojnásobok ceny, vďaka
Re: cestovanie rýchlikom - fast help!!
Určite tam bude nejaký príplatok, keďže oni majú v tých ich "pravidlách" niečo v zmysle, že si povinný prísť na stanicu s dostatočným predstihom, aby si si stihol kúpiť lístok...Na regionálnych spojoch to bolo cca 1,50€, neviem či je pri rýchlikoch nejaká zmena oproti tomuto...
Ak si budeš kupovať lístok vo vlaku, tak drahší bude, nebude to dvojnásobok ceny, ale je tam prirážka okolo 2eur/50Kč. A nie som si úplne istý, či si pri takejto kúpe vôbec môžeš uplatniť študentskú zľavu.
aha no aj som si myslel, že bude príplatok lebo ináč by si asi väčšina kupovala lístky vo vlaku, len tak sa pýtam či náhodou niekto nevie lebo ja vlakom veľmi necestujem
Vsak si kup ten listok dopredu. Mozes si ho kupit na hociktorej stanici a listok na rychlik plati 12 alebo 24 hodin, nie som si isty. To znamena ze ked si kupis listok na rychlik zo Ziliny do Trencina a chces ist na vlak ktory ide o 8:00 a nestihnes ho, tak mozes ist v pohode na ten isty listok na neskorsi vlak.
Ja si niekedy kupujem cez net online bankovou platbou a vlakvedúcemu (
) ukážem len SMS.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hej ide to, je tam ten poplatok a da ti aj studentsky.