rande po dazdi
rande po dazdi
kam na rande keď prší?
Re: rande po dazdi
do bytu/kaviareň
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
bar,kino
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
do dazda, ale na to si radsej 3/4 roka pockaj 
Niekam kde neprší.. Čím ďalej tým stupídnejšie otázky..
Clovek, ktory sa nevie rozhodnut kam ist v dazdi, tak ked mu poradime, ze kaviaren, nakupne centrum alebo nieco podobne, tak co sa potom opyta, ze co tam bude robit, co si objednat a o com hovorit?
Do auta na vyhlad, do muzea, galerie nejakej (ak je zaujem), ta kava je podla mna dobra volba, vino
-
axxis
Addict
a prave preto mas svoju partnrku zobrat neikam kde mozes nieco zazit a nie sediet a kukat po sebe ako idioti.test napísal:Clovek, ktory sa nevie rozhodnut kam ist v dazdi, tak ked mu poradime, ze kaviaren, nakupne centrum alebo nieco podobne, tak co sa potom opyta, ze co tam bude robit, co si objednat a o com hovorit?
motokary, lezecka stena, galeria...
-
bolek
Guru
Bowling 
-
jin
VIP
[irony]Fuuha...ja Ti neviem...do MHD?[/irony]Rekik napísal:kam na rande keď prší?
Ľudia...vždy ma dokážete prekvapiť akú prkotinu sa spýtate.
Už len čakám na témy typu: Čo si mám obuť na rande, ak mrzne, ale nie je sneh, no my budeme u nej doma?
Alebo skôr, kam na rande keď sneží? 
-
hojko
Site Admin
To iste ako ked prsi, pripadne ak to nie je dazd so snehom, tak kludne aj prechadza 
Ak to neni nejaký extrémny dážď ja by som nemal nič ani proti prechádzke...
-
ultimate222
Light Star
len aby sa to potom nezvrhlo zrazu necakane na taky ten extremny dazd .. ja som s priatelkou raz tak skoncil, isli sme na prechadzku, len trosku poprchavalo, respektive len kvapkalo .. potom zacalo trosku viac prsat, tak sme vytiahli jeden dazdnik, stacil nam ... ale potom sa tak rozprsalo, ze sme boli obaja do nitky mokri a najhorsie na tom bolo, ze sme boli na takom mieste, ze sa nedalo nikde schovat, boli sme na ulici medzi rodinnymi domami ... ale aspon nato teraz spominame s usmevom, ze ako sme spolu zmokli
ultimate222 napísal:len aby sa to potom nezvrhlo zrazu necakane na taky ten extremny dazd .. ja som s priatelkou raz tak skoncil, isli sme na prechadzku, len trosku poprchavalo, respektive len kvapkalo .. potom zacalo trosku viac prsat, tak sme vytiahli jeden dazdnik, stacil nam ... ale potom sa tak rozprsalo, ze sme boli obaja do nitky mokri a najhorsie na tom bolo, ze sme boli na takom mieste, ze sa nedalo nikde schovat, boli sme na ulici medzi rodinnymi domami ... ale aspon nato teraz spominame s usmevom, ze ako sme spolu zmokli
jop, mne sa to stalo v lete, len my sme mali po ceste jednu fajn krcmu kam sme zbehli kym neprestane burkaultimate222 napísal:..
-
Takymalypako
Light Expert
co tak pod dazdnik
Kaviareň, pivo, bowling ... Čo však robiť, keď nie sú financie?
wewka... tr*kat
.
sex je zabava chudobnych
.
sex je zabava chudobnych
-
axxis
Addict
a bohati maju co?lumir napísal: sex je zabava chudobnych