Win7 upgrade win8
Win7 upgrade win8
zdravim chcem sa opytat ci uz je mozne upgradovat s win7 na win8 ak ano kde a ako dakujem
A nemyslim tym upgrade za 19.99€ lebo notebook mam uz 2roky...
A nemyslim tym upgrade za 19.99€ lebo notebook mam uz 2roky...
Re: Win7 upgrade win8
Áno, v každom bežnom obchode s PC by sa to už malo dať kúpiť.. 
http://www.alza.sk/operacni-systemy-mic ... &prod=1309
http://www.alza.sk/operacni-systemy-mic ... &prod=1309
-
Outsider
Star
Win 8 je skor downgrade. Je urceny pre tablety, uzivatelov PC len nasere a kazdy sa vrati s5 ku 7cke. Mne osobne stacilo par minut na skostatovanie WTF ?
Preco ? To chcu 70e za windows8 niekde som cital ze to bude do 50e...Outsider napísal:Win 8 je skor downgrade. Je urceny pre tablety, uzivatelov PC len nasere a kazdy sa vrati s5 ku 7cke. Mne osobne stacilo par minut na skostatovanie WTF ?
-
Outsider
Star
Uzivatelske rozhranie je neprehladne otravne cakanie stale na nieco nez ti niekde vylezie. Je to stavane na dotykovy display. Keby mal uzivatelske rozhranie podobne jak ma 7cka tak budis. Ale v takom stave v akom je teraz pre bezneho uzivatela PC zbytocne.
ako mne sa 8cka paci je to stylove ten start mi tam ani nechyba... len ked si kupim upkrade tak si nemozem preinstalovat win na 8 tak aby sa mi naformatoval hdd?
Muftinko: 8cka ma aj pozitiva ?
ja nikdy na nic necakam, vsetko vylezie okamzite, ci uz ked najde wifi alebo pripojim usb, po zapnuti nb som za 4s na pracovnej ploche, 7 64bit mam na desktope, 8 mam na nb a som maximalne spokojny
8 odporucam kazdemu, s kym sa bavim o operacnych systemoch, do startu leziem raz-2x za rok, vobec mi ho netreba, metro absolutne nepouzivam, cize je pre mna nepodstatne rovnako ako start
ale tak kazdy je iny a kazdy pouziva pc inak a potrebuje ine fukncie...niekto ma na ploche tento pocitac a v pravo ma este listu s diskami...
niekto ma zahadzanu plochu ikonami a niekto ma na ploche tento pocitac a kos a ostatne ma v dolnej liste..kazdy sme iny
8 odporucam kazdemu, s kym sa bavim o operacnych systemoch, do startu leziem raz-2x za rok, vobec mi ho netreba, metro absolutne nepouzivam, cize je pre mna nepodstatne rovnako ako start
ale tak kazdy je iny a kazdy pouziva pc inak a potrebuje ine fukncie...niekto ma na ploche tento pocitac a v pravo ma este listu s diskami...
niekto ma zahadzanu plochu ikonami a niekto ma na ploche tento pocitac a kos a ostatne ma v dolnej liste..kazdy sme iny
este sa chcem opytat kde si mozem kupit online verziu?
Windows 8 Pro – 29,99 € on-line verzia (platí pre tých, ktorí majú vo svojom počítači legálny operačný systém Microsoftu, teda Windows XP až Windows 7, pričom ponuka je časovo obmedzená do konca januára 2013) alebo 59,99 € DVD verzia
Windows 8 Pro – 29,99 € on-line verzia (platí pre tých, ktorí majú vo svojom počítači legálny operačný systém Microsoftu, teda Windows XP až Windows 7, pričom ponuka je časovo obmedzená do konca januára 2013) alebo 59,99 € DVD verzia
Zdravim kto to uz skusal? mna by zaujimalo ked ste platili cez kartu bralo vám to c. karty? mne to vypise karta neexistuje wtf?
ps. da sa nejako inak upgradovat system win 7 na win8 za 29.99 nez cez ten nástroj sitný?
ps. da sa nejako inak upgradovat system win 7 na win8 za 29.99 nez cez ten nástroj sitný?