Sekanie videí na YouTube
Sekanie videí na YouTube
Stále sa mi sekajú a dlho to načítava, je to na nervy, čo s tým ? Je nejaký plugin na tento problém ? Díky za prípadné rady.
Youtube bezne blbne, v jeden den ide vsetko ok a na druhy sa neda dopozerat ani kratke video. V poslednom case sa to vsak uz dost zlepsilo.
PS: 40 Mbit internet a konfiguracia schopna prehrat HD video ked yt bezi normalne
K teme: skus si skontrolovat rychlost internetu cez nejaky speedmeter aby sme mohli vylucit spyware ktory by ti nieco stahoval.
PS: 40 Mbit internet a konfiguracia schopna prehrat HD video ked yt bezi normalne
K teme: skus si skontrolovat rychlost internetu cez nejaky speedmeter aby sme mohli vylucit spyware ktory by ti nieco stahoval.
Rýchlosť internetu: http://i48.tinypic.com/v3pv8n.jpg
Konfigurácia: ASUS Notebook ICM 390 1.7 GHz, 1 248 MB RAM
Ten problém nie je pri všetkých videách, HD asi nemám zapnuté.
Konfigurácia: ASUS Notebook ICM 390 1.7 GHz, 1 248 MB RAM
Ten problém nie je pri všetkých videách, HD asi nemám zapnuté.
Re: Sekanie videí na YouTube
zdravím,mám podobný problém na ktorý sa už vela ludí sťažuje ale na žiadnom fóre som nenašiel odpoveď
...mám PC ktorý mám čisto iba na internet,filmy,klipi,MP3...ale začalo mi robiť to že na youtube by seká každé jedno video aj v najnižšej kvalite a CPu maká na 100%..dovtedy to išlo v pohode na HD ready a niekedys aj Full HD...jedna vec sa mi nezdá...ked pustim video v 720p(HD ready) tak procak 100% ale grafika len 4%...mne sa zdá ako keby to procesor prepočítaval namiesto grafiky....
ParametrePC - CPU Intel Pentium D -3Ghz
Ram- 3Gb
Grafika- GeForce 8600GT -256mb ... prosím o radu lebo už som zúfalý.....reinstal windows XP nepomohol:(
ParametrePC - CPU Intel Pentium D -3Ghz
Ram- 3Gb
Grafika- GeForce 8600GT -256mb ... prosím o radu lebo už som zúfalý.....reinstal windows XP nepomohol:(
Zapni nejaké video , + urob foto z Správcu uloh (konkrétne procesy) , a daj ho sem
Podla osobnej skusenosti.. (MSI Neo 2 doska.. nespomenem si konkretny nazov) k tomu Celeron 2.53GHz , 1,5GB Ram,GF nVidia 8400GS.. a fresh instalacia Win XP
Možem povedať že Chrome mal problemy s prehrávaním videa.. Posledný Firefox a k tomu Posledný flash player vyriešil všetky problémy.. Skús teda iný prehliadač (FF napr.) tam odporúčam navýšiť Plugin container prioritu.. a videá by mali ísť lepšie za predpokladu že iný CPU hogger tu nie je
Sidebar si bere značné množstvo z CPU, odporúčam nepoužívať. a vidím tam aj teamviewer zapnutý.. skús vypnúť najprv nepotrebné veci a mohlo by to byť lepšie..
Ospravedlnujem sa za gramatiku,interpunkciu a moje tvrdenie nemusí byť 100% pravdivé
Možem povedať že Chrome mal problemy s prehrávaním videa.. Posledný Firefox a k tomu Posledný flash player vyriešil všetky problémy.. Skús teda iný prehliadač (FF napr.) tam odporúčam navýšiť Plugin container prioritu.. a videá by mali ísť lepšie za predpokladu že iný CPU hogger tu nie je
Ospravedlnujem sa za gramatiku,interpunkciu a moje tvrdenie nemusí byť 100% pravdivé
skušal som ja explorer ale robilo to,to isté, ešte môžem skusiť ten firefox aj keď si myslim že to nepomôže...a o tom flash playeri som tiež čítal aj som dal najnovší ale stale to isté:/..k tomu sidebaru a team vieweru....počítač to vyťažuje minimálne..v kludovom stave to "žere" cca 3%..a team viewer musim mať pusteny lebo ten pc použivam dosť často na dialku...
Umna zase plati cim lepsia kvalita tym rychlejsie sa video nacita. Hlavne tie od EA. Ak dam 480p nacitava hodiny a pri 1080p to nacitava ako keby to mal 3MB cele.
ja nemam problem s načítavaním videí...mne videa načíta rýchlo...ale mne sekajú tie videa..zvuk ide pekne a obraz seká...včera som dal novu grafiku GeForce GT220 1GB a preinštaloval celý win a seká to stale:(
Tak, a mam tu skusenost uz aj s Sempron 3000+@ 2,56GHz (S754,Palermo,L2 128K),2GB RAM, ECS nForce 3A (biostar bios) a skusane 2 rozne GPU (FX5200 a HD3650 AGP)
sekalo to na FF/Chrome, skús Maxthon
http://www.maxthon.com/
sekalo to na FF/Chrome, skús Maxthon
http://www.maxthon.com/
ja som zistil že cez Internet explorer + najnovší adobre flash player mi to ide krásne..ale prečo ku*va prave cez neho?..na chrome a mozile mi to seká..neviete niekto či sa nedá niekde niečo v chrome nadstaviť alebo take niečo?..na chrome ma tiež najnovší flash..
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
felko: Flash player pre IE a pre Chrome sú rozdielne.
Inak skontrolujte si či nemáte nahodenú HTML5 verziu Youtube. HTML5 player žerie o 40% viac výkonu ako Flash player.
Inak skontrolujte si či nemáte nahodenú HTML5 verziu Youtube. HTML5 player žerie o 40% viac výkonu ako Flash player.
ja viem že sú rozdielne...a kde sa nadstavuje ta HTML5? ..btw..práve skušam ten Maxthon a videa idu krasne..a aj sa mi celkom páči..asi bude použivať ten namiesto chome 
-
weroro
Flash coder
http://www.youtube.com/testtube
Ale ako píšem vyššie, ak ti sekajú videá cez Flash, tak cez HTML5 to bude ešte horšie. [Opera]
Ale ako píšem vyššie, ak ti sekajú videá cez Flash, tak cez HTML5 to bude ešte horšie. [Opera]
felko napísal:ja viem že sú rozdielne...a kde sa nadstavuje ta HTML5? ..btw..práve skušam ten Maxthon a videa idu krasne..a aj sa mi celkom páči..asi bude použivať ten namiesto chome
-
TommyHot
Addict
Skus v nastaveniach flashu zapnut/vypnut hw akceleraciu...
odskúšané..žiadna zmena