Dik
Cisco Net academy
Cisco Net academy
Zdravim v lete mam spravit testy z CISCA I. a II. CCNA exploration, neviete mi niekto poradiť ako sa na nich mam pripravit alebo popripade kde najdem uz vypracovane testy?
Dik
Dik
-
javatar
Hardcore addict
Re: Cisco Net academy
Naco testy? Uc sa z materialov. Uplne to postacuje...
Aj by som sa ucil keby neboli po anglicky...
-
Kok
Light Professional
vsak o tom to je, nie?
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Okrem toho test na cert budes mat tiez v AJ ...
myslim ze tvoj nick "troll11" k tebe pasuje... ze sak to je po anglicky

kazdy by chcel cisco ale nikto pre to nic nechce spravit ... najlepsie je sa naucit nieco uz vypracovane ... a potom prides do prace a sa ta opytaju ako funguje TCP three-way handshake a budes v prdeli ...
Tak nahodou to viem ako funguje,myslim ze je to nadviazanie spojenia /overenie/ pri TCP (transmisson control protokol ci ako)majogorbi napísal:kazdy by chcel cisco ale nikto pre to nic nechce spravit ... najlepsie je sa naucit nieco uz vypracovane ... a potom prides do prace a sa ta opytaju ako funguje TCP three-way handshake a budes v prdeli ...
na transportnej vrstve inak povedane SYN, SYN-ACK, ACK...este stale myslis ze som sprosty? ja chcem len pre overenie testyomg
ja som nereagoval iba cisto na teba ale tak vseobecne ako to je 
-
nestik
Medium Professional
Trochu neaktualna tema ale skusim stastie. Vie mi niekto povedat ako to je v skutocnosti s udelovanim certifikatov skolou ? V skole nam tvrdia ze mame vyskolenych ucitelov a su nam schopny udelit po absolvovani oficialny certifikat, co sa mi nejak nechce verit kedze som nasiel vacsinou odpovede ze sa to robi napr tusim niekde v ZA v nejakom stredisku.
CCNA skuska jedine oficialne cez cisco (alebo certifikovane strediska - vue). Od skolitela tak mozno akysi diplom o absolvovani jednotlivych CCNA kurzov.
Tak ako pise STomko. Oni ti mozu akurat podpisat ceritifkat o ukonceni daneho kurzu.
-
nestik
Medium Professional
Myslel som si, tak mi to povedal aj ucitel...
existuje nejaký program na android alebo nejaký spôsob ako si môžem zapnúť cisco CCNA v tablete?