Salvia Divotvorna
Re: Salvia Divotvorna
čaute , náhodou nejaký e shop okrem http://www.salviadivinorum.sk/ ? bral som z tade parkrat a chcel by som okoštovať iné zdroje
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na kazdeho to posobi inac. V akom si psychickom rozpolozeni, ci mas pozitivne myslenie, ci negativne, ci mas za sebou nejake tazke casy, alebo naopak si spokojny z tym co mas. Osobne som to skusal raz u mna s kamaratom. Mali sme tusim 10, alebo 20x extrakt. Kamarat isiel prvy. Boli sme na balkone, krasne pocasie, svietilo slnko, spiekol som mu 0,1g. Chcel odomna, aby som ho natocil, ubehlo asi 30-45sek a pocitoval prve priznaky typu, ze neciti ruky, ze sa vznasa. Jeho zrak bol trochu nepricetny, rukami pohyboval, ako keby lietal, alebo bol v nulovej gravitacii. Z mojho pohladu to bol velmi zaujimavy, ale aj z casti depresivny pohlad. Jeho oci striedali mnoho poloh. Zacal som snim komunikovat, hovoril mi, ze je v pohode, ale nevyzeral tak. Jeho ruky behali nahor, nadol, snazil som sa ho upokojit, nech sa oprie a necha myslienky plynut jeho myslou. Tak sa oprel, kreslo si nastavil viac na lezato, zatvoril oci a tak bol asi 3 minuty. Bol som ticho, nechcel som ho rusit, no potom sa znova zvrtol a zacal sa nepriamo pohybovat, ako keby mu nieco stale vadilo, nieco zavadzalo. Ubehlo asi 15minut a uz na nom vyzeralo, ze je v poriadku. Zacal normalne komunikovat, pytal som sa ho, ci nieco citil, popripade videl. Vraj mal zo zaciatku pocit, ze pada do nicoho ( pohyby ruk). Vraj to bol otrasny pocit, ked padas a nevidis kam, nedopadas tam, nepriblizujes sa, naopak sa stale vzdalujes od seba a mal strach, ze sa uz nevrati. Velmi zaujimave, sme si vraveli. Neskor citil velku lahkost, avsak ako keby bol od seba velmi daleko vzdialeny ( ked lezal na kresle). Nakoniec sa pytal ako dlho to robil. Ked som mu povedal, ze cca 15 minut tak mi neveril ani za Mariu. Unho to bolo nanajvys 5 minut. Tak som mu nakoniec ukazal aj video a sam bol prekvapeny co robil, lebo si to absolutne nepamatal. isli sme do obyvacky, bol este trochu mimo, pustili sme si Family Guy. Ako sme dopozerali, rozhodol som sa, ze to vyskusam ja. Ostali sme obaja v obyvacke, pravdaze sme vyvetrali. Spalil som si taktiez 0,1g. Presla minuta a zacal som sa strasne smiat. Smial som sa na vsetkom co som povedal, co som pocul, co som videl. Fakt to bol smiech z branice, nevedel som sa zastavit. Kamarat sa zacal smiat somnou. Co sme povedali, to bolo smiesne. To bol jediny a u mna aj posledny raz, co som sa na to dal. Par tyzdnov potom si dalsi kamarat dal z toho, co nam ostalo a musim konstatovat, ze mal ten isty stav ako kamarat prvykrat. Nesmiem zabudnut, ze nam pri tom trply ruky. Ale tym sposobom, ako keby ste citili kopu mravcov keby vam liezli po rukach. After all, s osobnej skusenosti, u kazeho jedinca to vplyva inac, avsak si nemyslite, ze co, skusim, mozno mi to nic nespravi!!!->slavo<- napísal:
však užívanie šalvie pôsobí skôr odstrašujúco.
Videl som už strašne vela videií a mna na tom nič neláka práve naopak.
Môže mi niekto vysvetlit , čím to je že niekto sa úplne prepne vála sa po zemi zmyslov zbaveny a niekto sa len smeje? Je to spôsobene len množstvom? Alebo to pôsobý na každeho inač?
Od posledného príspevku už prešiel nejaký ten týždeň, a asi sa nejaké veci zmenili. Mňa len zaujíma či máte nejaký overený obchod kde by som zohnal kvalitnú šalviu.
Yos: Sorry, že reagujem na starý post, ale nebolo trošku nebezpečné skúšať to na balkóne? Po všetkých tých videách čo som videl, keby mi preplo a zo zvedavosti to chcem skúsiť, tak asi radšej len v ožinenkovanej telocvični. 
Alebo v takej tej pekne penovej čo majú v bláznincoch, a možno by si ta tam rovno aj nechali 
Ja som to raz v lete skúšal na ihrisku, a som po ňom len pobehoval jak zmyslov zbavený. Ale nikto nevie odkiaľ sme ju mali 
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hensym: Mame zakryty balkon. No tak ci onak, jeden z nas bol vzdy pri vedomi, ked sme boli na balkone. Ked sme mali obaja naraz, tak sme uz boli v obyvacke.