Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
ak chces silou mocou tdi tak by som sa skor pozeral po passate, leone a nie po golfe
to vobec nevadi, za tu sumu sa da zohnat uz aj dvojkovy focusaudiotrack napísal:focusa má teraz
focus II krasne autičko a cena pomerne priatelna
uz horšie ked sa niečo pokazi lebo nezozenies tak repasovane veci ako na octaviu a podobne
Ale kazde auto sa kazí aspon z casti
Ale kazde auto sa kazí aspon z casti
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Sicilian: praveze focus je na tom este dobre, je ich dost vela a druhovyroba a repasy slapu na plne obratky...
dnes som pri debate so susedom o jeho autach narazil na poznatok ze ked dal auto do servisu zacalo sa mu vzdy nieco kazit 4 auta 4 rozne znacky
RATZINGER666: som nepozeral tak nato ale focusík II si myslím je dobry pre kazdeho ci uz do firmy pred mladeho jazda alebo pre rodinu solídne auto za priatelnu cenu
1.6tdci alebo 1.6 i myslím ze dobra volba je aj ten 100kw 2liter sa mi celkom lubí len uz zas spotreba 8 litre tuším
1.6tdci alebo 1.6 i myslím ze dobra volba je aj ten 100kw 2liter sa mi celkom lubí len uz zas spotreba 8 litre tuším
Mazdu 3 predfaceliftovu by som nekupoval.. dost zvyknu hnit.. mazda 6 s tym ma tiez problem..
Ja uvazujem nieco kupit na jar cenovo okolo 5 -6 k pouzival by som ho na bezne jazdenie sem tam dlhsi vylet a tak pisem o nejake rady v tejto hladine
-
audiotrack
VIP
najprv musíš dať viac info. Chceš benzín alebo diesel? Máš nejakú preferovanú značku? Sedan, kombi, nejaké rodinné alebo malý šporťák? Trojdverové či 5?
Nájazd a kde prevažne jazdíš? Aké sú tvoje priestorové požiadavky?
Z toho čo si napísal a aké závery som si z toho ja vyvodil ti doporučujem skôr benzín, motor 1.4-1.8, nižšia stredná trieda - niečo na štýl Octavia, Focus..
Z toho čo si napísal a aké závery som si z toho ja vyvodil ti doporučujem skôr benzín, motor 1.4-1.8, nižšia stredná trieda - niečo na štýl Octavia, Focus..
No ak mam pravdu povedat nikde lebo bolo by to prve auto moje no a ci benzin diesel to je asi jedno co sa znacky tyka tak som pozeral nieco z Vw alebo skoda peugeot honda a pod ale skor by som si nechal poradit no a skor nieco sportovejsie a pat dverove
A zároveň aké sú financie..iné je živiť v meste 1.2 a iné 2.0.
Ak jazdíš prevažne mesto a zároveň nechceš najlenivejšie auto, tak niečo do 1.4 benzín
Ak jazdíš prevažne mesto a okresky tak do 20 km, tak benzín od 1.4 vyššie...
Ak jazdíš veľa okresky a diaľnice tak diesel.
Samozrejme ak nemáš problém s peniazmi tak si môžeš aj do mesta kúpiť 6-valcový trojliter
A nie som veľký fanúšik 3dv. áut (hoci ja jedno mám a vyhovuje
), ale ak čakáš, že budeš voziť aj partiu a tak, prípadne očakávaš potomka v dohľadnej dobe tak 5dv. Ak si forever alone a potrebuješ to len na svoje presuny, tak kľudne aj 3dv.
Ak jazdíš prevažne mesto a zároveň nechceš najlenivejšie auto, tak niečo do 1.4 benzín
Ak jazdíš prevažne mesto a okresky tak do 20 km, tak benzín od 1.4 vyššie...
Ak jazdíš veľa okresky a diaľnice tak diesel.
Samozrejme ak nemáš problém s peniazmi tak si môžeš aj do mesta kúpiť 6-valcový trojliter
A nie som veľký fanúšik 3dv. áut (hoci ja jedno mám a vyhovuje
-
RATZINGER666
Darca
vauxhall: urcite mas uz nieco okukane, povedz, ake auta sa Ti pacia, podla toho lahsie vyberieme, pripadne odporucime... v Tvojom rozpocte by sme totizto nasli aut naozaj neurekom, nemozeme ti ich sem vsetky naposielat...
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 14:09)
pre ostatnych: http://www.hojko.com/i-p-htc-desire-c-t175564.html
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 14:09)
pre ostatnych: http://www.hojko.com/i-p-htc-desire-c-t175564.html
neviete kde ma toyota camry rv 2007 vyrazene vin cislo?
-
RATZINGER666
Darca
vyrazene neviem, ale mala by ho mat aj na skle pri spolujazdcovi...
to chces kvoli prihlaseniu?
to chces kvoli prihlaseniu?
hej, v motorovom priestore ho nema, yaris to ma pod spolujazdcom, tam ho nema, na skle ho tiez nema, je to dovoz zo severnej ameriky
Na jeden aukcii som videl nejaky dovoz z USA a to auto sa nedalo na SK prihlasit prave kvoli chybajucemu VIN. Tak ho predavali na suciastky.
aaaleee 
u americkych aut je ten problem, ze castokrat vin nemaju fyzicky vyrazeny na rame ale maju len stitok a pre nasich byrokratov je to vazny problem, ale da sa aj to vyriesit pridelenim a vyrazenim noveho vin na ram len su s tym opletacky po uradoch
-
chlapec10
Addict
postni link, dost ma to zaujma.... alebo aspon o ake auto sa jednalonoone napísal:Na jeden aukcii som videl nejaky dovoz z USA a to auto sa nedalo na SK prihlasit prave kvoli chybajucemu VIN. Tak ho predavali na suciastky.