Zdravím Vás,
Mám taký problém,že keď zapnem PC tak sa mi po 3 minútach aj keď nič nerobím sám od seba vypne.
Pomôžte mi prosím, že čo s ním môže byť...
Ďakujem...
PC sa sám vypne.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC sa sám vypne.
Asi sa ti prehrieva a teda sa v pude sebazchovy vypne. Skus ho otvorit, vycistit. Atd..cim viac info das, tym lepsie o nom.
Vyčistil som ho nebol až tak zaprášený, ale sa mi zdá že ventilátor čo je na zdroji sa točí pomalšie...Soviet napísal:Asi sa ti prehrieva a teda sa v pude sebazchovy vypne. Skus ho otvorit, vycistit. Atd..cim viac info das, tym lepsie o nom.
skus, ci za tie 3 minuty nestihnes spustit program na meranie teploty. Speedfan alebo nieco podobne a daj teploty
Možno tam máš nejaký vírus. Alebo si nedával nejaký nový software/hardware keď hovoríš že sa ti točí pomalejšie?
neones to s tym vetrakom na zdroji a softwarom vyrusom nemyslis vazne vsak
Pocul som uz ze sa vyrus v cracku na online tv zabyval v sietovke na doske ale v zdroji ? no neviem mozno ma len chripku tak nevladze tocit rychlejsie

A luko mal som rovnaky problem.. zapol som pc a ked som mu dal nieco robit napr pustil hru... otvoril mechaniku zacal sa hrabat v disku tak v zapati sa vypol.... problem bol v sr4ckovom zdroji ktory dosluzil
Takze ak pouzivas lacny zdroj napr eurocae alebo neaky podobny a mas ho uz dlhsiu dobu napr 2 roky aj nieco.... tak mohol dosluzit...
alebo... Nemenil si hardware v posledom case ? hlavne vykonnejsiu grafiku keby si daval tak mohol dosluzit tiez z toho dovodu
A luko mal som rovnaky problem.. zapol som pc a ked som mu dal nieco robit napr pustil hru... otvoril mechaniku zacal sa hrabat v disku tak v zapati sa vypol.... problem bol v sr4ckovom zdroji ktory dosluzil
Takze ak pouzivas lacny zdroj napr eurocae alebo neaky podobny a mas ho uz dlhsiu dobu napr 2 roky aj nieco.... tak mohol dosluzit...
alebo... Nemenil si hardware v posledom case ? hlavne vykonnejsiu grafiku keby si daval tak mohol dosluzit tiez z toho dovodu
Ja by som to videl na nepriliehajúcom chladiči procesoru. Presne tento istý problém mal aj kamarát. No frajer jeho sestry mu nahovoril, že má nedostatočne výkonný zdroj. Tak kúpil druhý a problém pretrvával. Prišiel som ku nemu na hneď pri prvom pohľade som videl, že chladič jednoducho neprilieha na procesor. Mal tam nejaký intel s originál chladičom. Ten držal iba na dvoch držiakoch. Tie ďalšie dva boli odtrhnuté. Takže v tvojom prípade by som ako prvé pozrel na chladenie procesora.
Skus iny zdroj...