Les napísal:Hojko planujes nieco zasadneho na fore v blizkej buducnosti zmenit?
Zmazat ta. Nie, neplanuje sa nic take, jedine dokoncit par prekladov a updatnut niektore mody, pretoze uz vysli novsie verzie. Nasiel som par zaujimavych veci, lenze najskor ich musim otestovat a to sa mi nechce.
Ked niekto ma posledny prispevok v teme,nech nepridava dalsie...nech jednoducho pouzije tlacitko edit,pripad nutnosti je napriklad, ak ma mesiac stary prispevok a potrebuje ho dostat do pozornosti,tak nech sa paci.no ak vidim tri prispevky od jedneho usera v hot topicu,neviem za co ine by som to mal povazovat ako za post hunting...Za toto inde trestaju upozornenim alebo banom.A tu takych pripadov vidim v poslednej dobe hodne,niekolko krat som posielal ss dotycnym,no nechce sa mi pisat 100x to iste.
Neviem ci nieco take existuje pre taketo fora ale celkom by ma zaujimalo nejake meranie online casu tu na fore pre userov, aby som vedel kolko casu tu presne zabijam
ja by som privital keby sa tento dyzain zmenil je pekný ale nový nezaskodi aspon by som navrhoval zmenit ten nadpis hojko je celkom pekny ale uvital by som keby sa neako zmenil napr zmenit mu farbu alebo neco take alebo celemu foru zmenit farbu proste neco take
ako tu bolo uz x krat povedane novy skin neprichadza do uvahy, kvoli nainstalovanym modom. jedina vec co sa moze zmenit su farby. prepisat css dostal za ulohu pred pol rokom uplink zatial to neposlal takze takto sa veci maju
Mastermind: Ano presne tie farby by stacilo iba zmenit:)
A osobne si myslim ze by tu mali pribudat veci take aby clovek bol rad ze tu je a ma sem preco chodit!
Rad by som este zdoraznil ze lepsie forum ako je toto som este nevidel takze dost malo veci sa da zlepsit!
Ale uspech je vlastne v srdci HOJKA, myslim modov a adminov a vsetkych tych co tu niecim prispeli