Vodné fajky
Re: Vodné fajky
tak to si k vianociam určite doprajem 
Dnes som skúsil vodnú fajku po prvý krát,lebo som počul len samé chvály a podobne.No podľa mňa to bolo hnusné,skúšal som nakhlu pomaranč,ale chuť bola slabá a dym smrdel ako cigaretový tabak(možno to má aj tak páchnuť no neviem,lebo som sa nikde ešte stým nestretol) a dokonca ako som ťahal,tak som mal taký čudný pocit v pľúcach.Je možné,že pomarančová príchuť je tak oničom,alebo všetky príchute sú také slabé.Mimochodom som nefajčiar.Inak vcelku sa mi to páčilo,bolo to niečo nové,len tá chuť mi skazila dojem...Dúfam,že kôli VF nezačnem fajčiť cigarety.
Bol si na VF v podniku alebo ti ju robil amatér ?
a hej VF je vstupná brána do sveta cigariet
a hej VF je vstupná brána do sveta cigariet
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak ake to bolo teda?deszka3 napísal:Dnes som skúsil vodnú fajku po prvý krát,lebo som počul len samé chvály a podobne.No podľa mňa to bolo hnusné,skúšal som nakhlu pomaranč,ale chuť bola slabá a dym smrdel ako cigaretový tabak(možno to má aj tak páchnuť no neviem,lebo som sa nikde ešte stým nestretol) a dokonca ako som ťahal,tak som mal taký čudný pocit v pľúcach.Je možné,že pomarančová príchuť je tak oničom,alebo všetky príchute sú také slabé.Mimochodom som nefajčiar.Inak vcelku sa mi to páčilo,bolo to niečo nové,len tá chuť mi skazila dojem...Dúfam,že kôli VF nezačnem fajčiť cigarety.
+ Pouzil si samorozpalovaci uhlik? ( uhlik co sa rozpaluje max 30sekund )
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2012, 18:31)
Tak s tym si veru dovolim nesuhlasit.majoOr napísal: a hej VF je vstupná brána do sveta cigariet
Silmer: bolo to myslené ironicky.
@majoOr
precital som si to 5x ale ironiu tam nevidim nikde
hlavna pricina: znacka a prichut tabaku
Vodna nema nic spolocne s navykom na cigarety. Pri vodnej hrozi navyk len pri castom fajceni ale je to nieco ako navyk na ranne kakao alebo cokoladu. Proste mat na to chut.
precital som si to 5x ale ironiu tam nevidim nikde
mozne priciny: zle nalozena, zle uhliky, zla manipulacia s uhlikmideszka3 napísal:Dnes som skúsil vodnú fajku po prvý krát,lebo som počul len samé chvály a podobne.No podľa mňa to bolo hnusné,skúšal som nakhlu pomaranč,ale chuť bola slabá a dym smrdel ako cigaretový tabak(možno to má aj tak páchnuť no neviem,lebo som sa nikde ešte stým nestretol) a dokonca ako som ťahal,tak som mal taký čudný pocit v pľúcach.Je možné,že pomarančová príchuť je tak oničom,alebo všetky príchute sú také slabé.Mimochodom som nefajčiar.Inak vcelku sa mi to páčilo,bolo to niečo nové,len tá chuť mi skazila dojem...Dúfam,že kôli VF nezačnem fajčiť cigarety.
hlavna pricina: znacka a prichut tabaku
Vodna nema nic spolocne s navykom na cigarety. Pri vodnej hrozi navyk len pri castom fajceni ale je to nieco ako navyk na ranne kakao alebo cokoladu. Proste mat na to chut.
-
jin
VIP
Pomaranč od nakhly je dosť špecifický, na začiatok nie príliš vhodný tabak. Podľa popisu Ti niekde spravili overpack a prilepili to RZUčkom, zrejme zle rozpáleným. To chce kvalitnejší podnik a na začiatok jemnejší tabak - marhuľa, broskyňa, hrozno, jablko, melón.deszka3 napísal:Dnes som skúsil vodnú fajku po prvý krát,lebo som počul len samé chvály a podobne.No podľa mňa to bolo hnusné,skúšal som nakhlu pomaranč,ale chuť bola slabá a dym smrdel ako cigaretový tabak(možno to má aj tak páchnuť no neviem,lebo som sa nikde ešte stým nestretol) a dokonca ako som ťahal,tak som mal taký čudný pocit v pľúcach.Je možné,že pomarančová príchuť je tak oničom,alebo všetky príchute sú také slabé.Mimochodom som nefajčiar.Inak vcelku sa mi to páčilo,bolo to niečo nové,len tá chuť mi skazila dojem...Dúfam,že kôli VF nezačnem fajčiť cigarety.
Silmer: Vieš kde ma nájdeš
Tak bol to samorozpalovaci uhlik a robil to amater.Tabak kupil v obchode kde predávajú tabaky,cigarety a podobné veci a ani vodna fajka nevyzerala nijak kvalitne,stala tak krivo
Znacku tabaku neviem presne,asi El Nakhla a pomarancova prichut.Mimochodom dym bol dost husty,len ta chut mi velmi nesmakovala.
Holt nakhla z trafiky
pokvapkať melasou ,poprípade nakrájať a bude to ok.
@Silmer
Myslel som to tak,že chuť bola strašná.Keďže som ešte predtýk nefajčil vodnú,tak to bolo premňa niečo nové a pozitívne,len tá chuť mi to tam akosi kazila.Piatok pôjdeme so spolužiakmi niekam do podniku,kde majú vodnú za 1.50€ na osobu a ževraj robia kvalitné vodné,no uvidíme.
Myslel som to tak,že chuť bola strašná.Keďže som ešte predtýk nefajčil vodnú,tak to bolo premňa niečo nové a pozitívne,len tá chuť mi to tam akosi kazila.Piatok pôjdeme so spolužiakmi niekam do podniku,kde majú vodnú za 1.50€ na osobu a ževraj robia kvalitné vodné,no uvidíme.
ako to mohlo byt pozitivne ked ta chut bola strasna?
nejako mi to nejde dokopy
Pacilo sa mi natom to tahanie a ten zvuk co vydavala vodna a aj ten husty dym,len chut mi nesadla...
jin objednávka ako vždy ale teraz budeš rozposielať knižky- podpisane a s venovaním 
/ aj mne niekedy nesedne vodna ako včera som mal AF med proste neprišiel som mu na chuť, ani kávové tabaky a nech je to značka aká chce
/ aj mne niekedy nesedne vodna ako včera som mal AF med proste neprišiel som mu na chuť, ani kávové tabaky a nech je to značka aká chce
-
Soviet
Darca
hmm.zaujimavy pohlad, asi prvy krat pocujem takyto dovod, preco sa cloveku paci VF.deszka3 napísal:Pacilo sa mi natom to tahanie a ten zvuk co vydavala vodna a aj ten husty dym,len chut mi nesadla...
Inak tie tabaky z trafiky su na dve veci povacsine. Stare odstate. Takze kamos veru zle nalozil na zaciatok.
-
jin
VIP
Nič zvláštne podľa mňa. Poznám pomerne dosť ľudí, ktorí obľubujú VF najmä kvôli atmosfére, ktorú vytvára okolo seba bublaním, vôňou, samotným výzorom... Sám som taký - veď onedlho pribudne http://www.smoking-shisha.de/de/Zubehoe ... D-UFO.htmlSoviet napísal: hmm.zaujimavy pohlad, asi prvy krat pocujem takyto dovod, preco sa cloveku paci VF.
@jin
take blbosti kupovat, radsej setri na plienky a sunar
take blbosti kupovat, radsej setri na plienky a sunar
Vedel by mi niekto poradit odkial objenat tabak pomerne lacno? nejaky e-shop...
e-shopy by podla zákona nemali posielat ...skorej pozeraj bazoš alebo fb stránku vodna fajka ....tam je toho viac než dosť
// Al fakher broskyna 105g,lesna zmes 50g ,nakhla earl grey 33g dokopy za 17€ nechcete niekto?
// Al fakher broskyna 105g,lesna zmes 50g ,nakhla earl grey 33g dokopy za 17€ nechcete niekto?
a bude autogramiáda aj v žiline ?(22. tu bude stimbi aj s vecami k VF tak by nebolo odveci
)
/meduzy maju minimalne tie hadice naprd. hold kaya wave stále top
// slabší ťah, kovové ukončenie, a predlžený náustok ktorý musíš cmúľať
/meduzy maju minimalne tie hadice naprd. hold kaya wave stále top
// slabší ťah, kovové ukončenie, a predlžený náustok ktorý musíš cmúľať