Skus skontrolovat nevyziadanu postu aj ked neverim.roly napísal:Preinštaloval som si windows a keď sa chcem prihlásiť mi steam píše že mi pošle mail aby si overil že som to ja ale žiadny mi neprichádza už pól dňa ... nemáte nejaké riešenie okrem čakania?:)
STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
hlavne si to posielaj na spravny mail, skontroluj kos a spambox
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pre tych kt. nemaju este pozvanku a chcu vyuzivat steam na linuxe mam to odskusane na ubuntu
krok 1:
wget http://media.steampowered.com/client/in ... /steam.deb
krok 2: alebo nastavit archiv ako program
dpgk -i steam.deb
krok 3:
spustit cez 'steam steam://store/' aby sa obisla konntrola uctu
krok 4:
enjoy
)
krok 1:
wget http://media.steampowered.com/client/in ... /steam.deb
krok 2: alebo nastavit archiv ako program
dpgk -i steam.deb
krok 3:
spustit cez 'steam steam://store/' aby sa obisla konntrola uctu
krok 4:
enjoy
Funguje vam v tychto dnoch na Steame nakupovanie cez paysafecard ? Mne nie. Chcem si do Shogun 2 Fall of Samurai kupit 3 DLC-cka ale nejde mi to stale mi vyhadzuje napis : Tato platební metoda je momentálně nedostupná. Kontaktujte, prosím, technickou podporu, a nebo vyberte jinou platební metodu pro Váš nákup a zkuste to znovu. Na paysafe card mam este 20 eur cize neviem v com je problem.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Čo tak skúsiť toto?Red Eagle napísal:Kontaktujte, prosím, technickou podporu
To som urobil ako prve ze som ich kontaktoval,automaticky vygenerovanym mailom mi odpisali ze mi poslu mail. Lenze ich odpoved vacsinou trva 3-4 dni a aj to nie je iste ci mi poradia preto sa pytam tu.
Ja si peniaze z paysefu vždy prevediem na Steam a potom nemám nikdy problém s platbou 
peto277 A to sa robi ako ? To prevedenie penazi na Steam z paysafecard ?
Asi si dobije penazenku mam taky pocit, ze?
Ja ale vobec neviem ako sa to robi,cize ako previest z paysafecard peniaze na Steam. Prvy krat o tom pocujem ze sa take nieco da urobit. Nie som ziadny odbornik na Steam .Cize nejaky kratucky navod ako na to by ma potesil. kaslal by som na to ale platenie na steame cez paysafe card v tychto dnoch vobec nefunguje.(doteraz vzdy fungovalo a nemal som ziadny problem)
Hore vedľa krížika na vypnutie máš napísané svoje meno - Klikni naňho a vyber si z ponuky detaily účtu
Otvorí sa ti okno, kde by si mali byť detaily o tvojich hrách a tam vpravo máš niečo ako menu nad ktorým ti píše Váš Steam účet a v tom menu by si mal mať možnosť Přidat prostředky na mojí Steam peněženku.
Na Steame mám CZ jazyk, ale to ti snáď došlo
Otvorí sa ti okno, kde by si mali byť detaily o tvojich hrách a tam vpravo máš niečo ako menu nad ktorým ti píše Váš Steam účet a v tom menu by si mal mať možnosť Přidat prostředky na mojí Steam peněženku.
Na Steame mám CZ jazyk, ale to ti snáď došlo
-
D4V1D57
Light Expert
Ahojte, asi 2 tyzdne dozadu som si priamo cez steam kupil Hitman Absolution za 45e co nie je malo ale teraz k veci vzdy ked zapnem hru a dam new game, vyberiem obtiaznost hra mi vyhodi hlasku (program prestal pracovat) prosim poradte mi co s tym mam robit uz som zufaly 
Popozeraj si diskusie na Steame u tej hry. Dost ludi tam pise, ze im to pada. Su tam aj nejake riesenia. Musis skusat. Niektorym este na zaciatku inym po par minutach hrania atd.. ale vacsina co hlasi problem ma GeForce grafiku.
-
D4V1D57
Light Expert
Ja nemam GeForce ale HD6870OC 1GB
a hladal som ale nic podstatne som nenasiel len jednu diskusiu kde sa pisalo ze maju pockat na update
-
Robinson12
Novice
Ahojte mam podobny problem, tiez mi pri zapnuti steamu vyhodi problem po prve po dokonceny steam updating platform mi vypise nejaky vyrusy a to v suboroch filesystem_steam.dll, vgui2_s.dll, steamerrorreporter.exe. Su to trojske kone. za kazdym mi ich uspesne odstrani (AVG anti-virus) a znova po zapnuti steamu mi zase napise tento fatal eror:VGUI_setup failed a steam sa vypne ked ho spustim znova, znova napise ten isty error a na treti raz sa znova spusti steam updating platform a cele sa to takto moze opakovat az kym nedostanem mrtvicu.Chcem s tym pomoct mojmu bratovi a tymto Vas velmi pekne prosim o nejaku podrobnu radu ako to opravyt aby vsetko fungovalo tak ako ma, vopred vam dakujem. Moj email: [email protected]
steamerrorreporter je ok https://www.virustotal.com/file/37774e6 ... 353511743/
ved pokial mas ten steam z oficialnej stranky tak ti vazne nic nehrozi,daj to do vynimky alebo vypni avg
ved pokial mas ten steam z oficialnej stranky tak ti vazne nic nehrozi,daj to do vynimky alebo vypni avg
Ľudia je tu niekto kto by mohol požičať steam acc s Half-life 1 ? Bol by som veľmi vďačný ... poprípade by som požičal ja svoj steam acc kde mám cs 1.6 zato .. Dík vopred 
Teraz je vo vypredaji za 4 eura... http://store.steampowered.com/app/70/
GothaR napísal:Teraz je vo vypredaji za 4 eura... http://store.steampowered.com/app/70/
Ok dík že si to sem linkol
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Ahojte,
chcem sa opýtať, že či mám čakať odpoveď zo steam support-u aj cez víkend alebo nie
chcem sa opýtať, že či mám čakať odpoveď zo steam support-u aj cez víkend alebo nie