Aktualizácie vo Firefoxe
-
HiddenUser
Medium Star
Aktualizácie vo Firefoxe
Zdravím, ako spojazdniť aktualizácie vo Firefoxe? Mám FF 16.0.2 a chcem updatnúť na 17.x.x, ale keď dám O prehliadači Firefox tak tam je, že aktualizácie sú dostupné na firefox.com ale ja to chem aby mi to išlo cez prehliadač. Skúšal som aj otvoriť C:\Program Files\Mozilla\Firefox\updater.exe ale nič sa neudialo. Ďakujem za pomoc
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aktualizácie vo Firefoxe
Mne to aktualizovalo normalne, neviem preco ti to nejde. Vsak si skus teda rucne stiahnut FF17 a potom po case uvidis, ci ti aktualizuje v pripade dalsich aktualizacii.
Nehral si sa s nastaveniami aktualizície v Možnostiach Firefoxu? Pozri sa tie nastavenia, či máš zapnutú automatickú aktualizáciu.
A ešte.. máš admin práva? Mne vo firme nechce aktualizovať, lebo defaultne nemám administrátorské práva.. musím to aktualizovať stále ručne.
A ešte.. máš admin práva? Mne vo firme nechce aktualizovať, lebo defaultne nemám administrátorské práva.. musím to aktualizovať stále ručne.
-
audiotrack
VIP
napíš about:config do adresného riadku firefoxu, a skontroluj či máš true pri hodnotách:
app.update.auto
app.update.enabled
app.update.service.enabled
app.update.auto
app.update.enabled
app.update.service.enabled
-
HiddenUser
Medium Star
audiotrack: jj mám, posielam este zvysok ktory obsahuje app.update
brm: v nastaveniach mám automatické aktualizácie, aj aktualizacnu sluzbu na pozadi.
neviete este?
brm: v nastaveniach mám automatické aktualizácie, aj aktualizacnu sluzbu na pozadi.
neviete este?
-
Soviet
Darca
A nieje to tym, ze mas SVK verziu firefoxu? Lebo mne anglicku vzdy automaticky updatne. Neviem vsak ako je to so svk.
-
audiotrack
VIP
ja mám tiež slovenskú a updatlo mi ju samé, takže tým to nebude