Web stranka - nazor
Web stranka - nazor
http://sosebb.edupage.org/ Co by ste na danej stranke zmenili kebyze mate moznost ?
Re: Web stranka - nazor
v prvom rade by som zmazal po bokoch toho linku...
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
..a na samotnej webke by som asi zmenil úplne všetko.......

Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ak to robili pred kristom, tak je to v pohode.
upravil som to, dík !brm napísal:v prvom rade by som zmazalpo bokoch toho linku...Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html![]()
Podobne som cakal, bohuzial, skolska stranka, celkova zmena nepripada v uvaha. Skusim to preformulovat, kedze toto nieje vec v ktorej by som sa velmo vyznal. Co by ste na stranke zmenili tak aby ste vylepsili vzhlad bez robenia novej.
-
audiotrack
VIP
v tom prípade celý design 
-
Grim
Darca
...farby a rozloženie elementov...takže vlastne design...
vazim si ze reagujete, ale konkretne dielce veci ? Napr. navigacny panel daj biely a nech je na nom cierne pismo, zmenit tu hnusnu modru a na text nepouzivat zltu, zerie to oci...
Napríklad ako prvé by som skúsil to svetlomodré a tmavomodré pozadie zrušiť.. nechal by som čisto biele.. prípadne by som ho nejak ujednotil do normálnej farby (napríklad farba z hlavičky). Samozrejme k tomu všetkému treba prispôsobiť farbu textu, nadpisov a tak.
-
audiotrack
VIP
a tiež samotné elementy. Niečo je zaoblené, niečo s ostrými hranami. Tam kde máš zaoblenia je ten polomer zaoblenia na môj vkus moc veľký. A kombinuješ tam strašne veľa farieb:
čierna
biela
svetlomodré pozadie
tmavomodré pozadie
modrá v páse na vrchu
modrý podklad meniaceho sa textu
modrý text
žltá
zelená
sivá (v logu a efekt pri prechode cez menu)
pritom bežne sa zvyknú používať 3-4 farby. Ty tam máš omalovanku. Aj koncepcia webu je zlá. Dôležité prvky (zmena jazyku) máš úplne dole. Odkaz na login vpravo hore je skoro neviditeľný, aj hľadanie je nevýrazné. Rozbalovacie ponuky nie sú nijak zvýraznené že ide o rozbalovacie (aspoň nejakú šípku k ním že je pod tou ponukou viac možností, keby neprejdem myškou tak neviem)
čierna
biela
svetlomodré pozadie
tmavomodré pozadie
modrá v páse na vrchu
modrý podklad meniaceho sa textu
modrý text
žltá
zelená
sivá (v logu a efekt pri prechode cez menu)
pritom bežne sa zvyknú používať 3-4 farby. Ty tam máš omalovanku. Aj koncepcia webu je zlá. Dôležité prvky (zmena jazyku) máš úplne dole. Odkaz na login vpravo hore je skoro neviditeľný, aj hľadanie je nevýrazné. Rozbalovacie ponuky nie sú nijak zvýraznené že ide o rozbalovacie (aspoň nejakú šípku k ním že je pod tou ponukou viac možností, keby neprejdem myškou tak neviem)
-
uplink
VIP
Že sa Vám chce mu vysvetlovať čo tam je zlé. Jednoducho je to grc, také weby sa nerobili ani v roku 1985, tobôž v 2012. Celé zle, pozri si templatemonster, alebo nejaké designérske weby ako majú weby vyzerať, ak tam nevidíš rozdiel rob niečo iné. Strihaj kríky, rob managera, v politike, len prosím Ťa nie web design.
Páni, nevravel som že tú stránku som robil ja a hore je spomenuté že sa da toho ani nerozumiem, preto sa pýtam
Je to školská stránka, podobných na tej domené sú 10-ky, možno 100-vky.
Predpokladám že to bol zas nejaký projekt z fondov a niekto sa nabalil, ja som sa vás pýtal preto, aby som vedel reagovať pred vedením, lebo to že poviem že jeto nechutné a nech si pozrú iné stránky nieje argument, chápete.
Ten cms musí ostať, neviem aká je zmluva, ale isto to nebudú meniť... Tak to aspoň v rámci možností zlepšit.
ďakujem ešte raz za vaše nárhy
http://edupage.org/edupage_choose.php
Je to školská stránka, podobných na tej domené sú 10-ky, možno 100-vky.
Predpokladám že to bol zas nejaký projekt z fondov a niekto sa nabalil, ja som sa vás pýtal preto, aby som vedel reagovať pred vedením, lebo to že poviem že jeto nechutné a nech si pozrú iné stránky nieje argument, chápete.
Ten cms musí ostať, neviem aká je zmluva, ale isto to nebudú meniť... Tak to aspoň v rámci možností zlepšit.
ďakujem ešte raz za vaše nárhy
http://edupage.org/edupage_choose.php
-
Michaelo
Hardcore addict
Tých webov sú stovky no niektoré weby si robia vlastné designy.
Aj tuto by som spravil iný. Je to hrôza no videl som aj horšie.
Aj tuto by som spravil iný. Je to hrôza no videl som aj horšie.
-
rastikbart
Medium Star
neviem ci si tam uz nieco menil ,ale mne sa ta stranka paci. splna presne to na co je urcena , informuje o diani v skole
-
Michaelo
Hardcore addict
Informovat moze, ale mohla by to robit aj estetickejsim a viac user fiendly sposobom 
Ale co, skolu nema nikto rad, tak preco robit stranky skoly pekne, ked ich aj tak nikto nebude mat rad, no nie
Ale co, skolu nema nikto rad, tak preco robit stranky skoly pekne, ked ich aj tak nikto nebude mat rad, no nie
Napriklad ten co si robil ty (geodeticka kanc.).Michaelo napísal: Je to hrôza no videl som aj horšie.
-
Michaelo
Hardcore addict
Bacha, ten co som robil ja bol design podla zakaznika, ja som im daval ine navrhy.