nadmerne ochlpatenie
nadmerne ochlpatenie
zdravim,
mam 16 rokov, a na moj vkus mam dost husto ochlpatene nohy, od spodnej casti kde je to asi najviac huste, hore az po kolena, a potom na stehne nie zas az tak ale stale dost
nikde to nie je zasa srst to zas nie, len na moj vkus je to dost vela, kamosi ci poznam nikto takto nemaju, malo kto ma vobec trocha chlpate litka, nie to tak ako ja
holim sa pod pazuchami, medzi nohami ale na nohach mi to pride take divne, skor by som chcel tie chlpy nejak len zredukovat, ale nemam sajnu ako tak ci o niecom neviete popr co su o tom myslite???
mam 16 rokov, a na moj vkus mam dost husto ochlpatene nohy, od spodnej casti kde je to asi najviac huste, hore az po kolena, a potom na stehne nie zas az tak ale stale dost
nikde to nie je zasa srst to zas nie, len na moj vkus je to dost vela, kamosi ci poznam nikto takto nemaju, malo kto ma vobec trocha chlpate litka, nie to tak ako ja
holim sa pod pazuchami, medzi nohami ale na nohach mi to pride take divne, skor by som chcel tie chlpy nejak len zredukovat, ale nemam sajnu ako tak ci o niecom neviete popr co su o tom myslite???
Re: nadmerne ochlpatenie
že si metrosexuál
ide zima - telo sa brani
nechapem co chces riesit...preriedit chlpy na nohach? bud si to ohol alebo to nechaj tak
ked nemas chlpaty chrbat a plecia nemas co riesit
ked nemas chlpaty chrbat a plecia nemas co riesit
Hod fotku posudime..
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Na nohách by som to fakt nejako neriešila. Poznám dosť chalanov, ktorí majú dosť porast na nohách. Najmä by som si to neholila, mne sa napr. nepáči a myslím, že to bude vyzerať aj dosť divne. Potom ti to začne dorastať a bude to vyzerať neprirodzene a ešte horšie ako teraz...
@begbeee
to co za hlod si sem dal?
to co za hlod si sem dal?
To neviem či treba.Phase napísal:Hod fotku posudime..
Proste nerieš takéto chobotiny. Ja tiež nie som typ, čo moc zarastá, ale nohy mám tiež chlpaté a je to tá posledná vec, čo ma trápi.
Zober pinzetu a každy druhy/treti vytrhni. Je to síce babračka, ale tie nohy potom 
ja mam rovnaky "problem". ako ti radia kolegovia, kasli na to, vsima si to ovela menej ludi ako si myslis. mozno vo svojom veku este v skole budes pocut sem tam nejaku poznamku na to, ale do 2 rokov to nebude nikto riesit. hlavne si to nehol, s tym si to iba zhorsis a budes ich musiet holit stale(teda dufam, ze to o tom vacsom raste po oholeni nie je iba urban legend
) a hlavne to nevyzera dobre.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ak niesi cyklista a neplanujes podavat vykony, tak si ich nehol
Presne tak, navyse za chlpate nohy budes pocut mozno par poznamok, ale ked budes "Ten ktory si holi nohy", bude to ovela horsie.vendo napísal:ak niesi cyklista a neplanujes podavat vykony, tak si ich nehol
Samozrejme, že je to legenda, hádam si tomu neveril? Ak by to bola pravda, tak ak sa niekto holí x rokov, mal by tam už min. psačiu srsť.M142 napísal:ja mam rovnaky "problem". ako ti radia kolegovia, kasli na to, vsima si to ovela menej ludi ako si myslis. mozno vo svojom veku este v skole budes pocut sem tam nejaku poznamku na to, ale do 2 rokov to nebude nikto riesit. hlavne si to nehol, s tym si to iba zhorsis a budes ich musiet holit stale(teda dufam, ze to o tom vacsom raste po oholeni nie je iba urban legend) a hlavne to nevyzera dobre.
no niekde som cital, ze po oholeni su chlpy su tvrdsie a pevnejsie alebo nieco take..a ano veril som tomu popravde
aj ked jasne, ze mi to moc zmysel nedavalo prave koli tym fuzom..